💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 097
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 035
Мани на сутринта започна да надава вой за жълтиците и ги настрои против Морунов. Вечерта като им обясни защо ги е прибрал останалите му казаха - "Правилно си постъпил" и си легнаха, но на сутринта зрънцето на съмнението беше посято.

# 1 036
В едно интервю на скоро Ралица спомена, че и в трите отбора имало сиви кардинали, които много добре си играели играта и дърпали конците, но които още не са се разкрили. Не знам доколко може да се вярва на нейните думи, но се замислих кои ли може да са те. При бойците само Соня я виждам донякъде като сив кардинал, защото много добре увърта и изопачава, но тя пък е много очебийна. Другите в това племе още по-малко ги виждам в такава роля.

# 1 037
Хайде стига с тия пари. Ако бяха само парите със сигурност нямаше да ги вземе. Везните натежаха, когато му предложиха двата допълнителни гласа. Ами в тази патова ситуация в племето, трябва да си малоумен, да не се възползваш. Та, не парите, а сабите взе преди всичко той.

# 1 038
  • London
Понеже още сме на тема Неделчо, за мен той сам се издаде, че от чиста злоба санотира играта, като подхвърли на Морунов че е Чичо Скруч, и злобно изкометира, че щом е взел парите, ще се мъчи сега. И това ако не е злоба и миши характер, то кое е?
А да си вземеш жълтиците при положение, че по подразбиране си изпратен там да играеш за отбора, какво е? Защо ви е толкова двоен аршина? Защото Морунов ви бил много секси ли, пък Неделчо не?

Според мен както Морунов има право на жълтици, така и Неделчо на съботаж. Всеки си играе играта, аз не виждам драма.

# 1 039
  • Буркина Фасо
Според мен както Морунов има право на жълтици, така и Неделчо на съботаж. Всеки си играе играта, аз не виждам драма.
с малката разлика, че жълтиците са спечелени, а саботажа е от инат.
и то от инат, че друг е победил на битка и заслужено се е окичил с награда.

# 1 040
  • Варна/Лондон
...нямала да има кой знае каква файда с Мани в отбора. Няма двоен аршин, това не е отбор за който да се бориш и по добре всеки да се спасява сам, със собствените си умствени и физически възможности....
По същата логика защо тогава Неделчо да се бори в битката, след като няма файда?
Значи за Морунов няма файда, ама за Неделчо файдата е голяма. Ми ето това е двойният аршин.
Извадката е неточна, преднината няма файда. Неделчо може да си прави каквото иска на игрите, както и Морунов. Точно това и коментираме. А когато и ако Неделчо спечели капитанската битка, да прави каквото реши. Пак ще обсъждаме решенията им, затова е и темата.

# 1 041
Сивият кардинал при Приключенците е Паулина. Така смятам аз.
На мен друго ми е интересно. Коя ли ще е безпрецедентната ситуация, която споменаха в началото? Нещо невиждано до момента...уж.

# 1 042
Имам едно такова лошо предчувствие, че ще пратят шампионите на съвет. Думите на Братоев дали не означават, че са паднали.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 20:59 от Lafusko

# 1 043
Сивият кардинал при Приключенците е Паулина. Така смятам аз.
На мен друго ми е интересно. Коя ли ще е безпрецедентната ситуация, която споменаха в началото? Нещо невиждано до момента...уж.
Прекалено е на открито и прекалено изложена на бурите е Паулина.
Отделно поведението и дразни на моменти мисля всички в племето.

# 1 044
Ох кой ги мисли тези глупави сериали, които вървят по Нова...
Искам Шампионите да спечелят днес.

# 1 045
Мдам, прав бях за идеята 4х2. Ето и Туджаров мисли така Simple Smile.
Ако разделят гласовете Паулина и сие са чао.

# 1 046
  • Испания
И сега Ралица като накара Валентин да гласува пръв...

# 1 047
  • София
Да, ама колкото и да го мислят, ако Поли, Рабухчиев и Стратимир посочат един човек, то няма как да се получи, защото ще има човек с 3 гласа извън тяхната коалиция.

# 1 048
Да, ама колкото и да го мислят, ако Поли, Рабухчиев и Стратимир посочат един човек, то няма как да се получи, защото ще има човек с 3 гласа извън тяхната коалиция.
Да, това ще работи само ако разделят гласовете си

# 1 049
  • Испания
Паулина много харесва Туджаров, номинира го, но той да не го приема лично.

Общи условия

Активация на акаунт