💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 997
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 290
Братоев и Бамби може да направят от Елизабет, Андрей и Габриела сериозна коалиция според мен, а оттам я камилата, я камиларят при Шампионите. Иначе си права, че контузията и може да се обади. Но все пак я виждам като по-комплексен играч от Паулина.

# 1 291
  • London
Ами все пак е спортист. В гимнастиката и се гладува и през много болка преминаваш. Но това е на теория.... ще видим на практика. Поли все пак е певица, а за певица засега ги вкарва в малкия си джоб.

Иначе аз ще се радвам да спечели жена, но засега нямам фаворит на който да стискам с душа и сърце от тях палци. Не че от мъжете имам де.... донякъде симпатизирам на Андрей и Морунов.

# 1 292
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Андрей в коалиция с Красима...абсурд.Те двамата не се понасят,макар да са намерили начин да се търпят и тяхните взаимоотношения да не вредят на отбора.
От лайфовете Александър и Андрей индиректно казаха,че била фалшива.Една пред камерата и различна,когато не я снимат.Не ги виждам двата в коалиция с Краса,която пък върви с Братоев.

Хайде да видим номинациите днес.Аз залагам на Соня и Мартин.

# 1 293
  • София
Аз лагер виждам между Андрей, Елизабет и Габриела. Ако изобщо можем да говорим за лагер.
Също така ги виждам Братоев, Красима и Елена. Нещо като три на три.
Алекс и Борис са ми нещо като свободни електрони.

Но това са само предположения. Истински коалиции сякаш няма, но определено Братоев, Красима и Елена са си заедно и се подкрепят.

# 1 294
Андрей в коалиция с Красима...абсурд.Те двамата не се понасят,макар да са намерили начин да се търпят и
Братоев и Бамби може да направят от Елизабет, Андрей и Габриела сериозна коалиция според мен, а оттам я камилата, я камиларят при Шампионите. Иначе си права, че контузията и може да се обади. Но все пак я виждам като по-комплексен играч от Паулина.
Имах предвид, че Братоев и Красима може да станат причината да се обединят Елизабет, Андрей и Габриела.
От една страна Братоев, Красима и Елена, от друга Елизабет, Андрей и Габриела

# 1 295
Паулина в игрите изглежда по-добре отколкото във визитката, не знам между нея и предаването ли е правила корекции, или грима не са били уцелили тогава. И определено е свалила килограми от музикалните формати насам, на споделения клип и в лице, и в крака е по-пухкава.

# 1 296
Ралица с чорапогащник посред лято?
Айдеее и Ралица почна със Сезон едно ...

# 1 297
  • Испания
Монтааааааж! В промото Соня казваше приказката за интригантите. Пък сега се оказва, че цитира Неделчо. Това е нещо, в което се убеждаваме на следващия ден.

Правете сметка за всичко останало какво мазало е.

Соня става все по-страшна в лицето.

# 1 298
Политическо решение от Морунов. Запази човека за последен пост в племето ( Неделчо ).
Без изненади на съвета.

# 1 299
  • София
Познах, ама то си бе ясно. Марти и Соня.
Айде Марти да бяга с двеста при отшелника, да си мълчат заедно. 🙂

# 1 300
  • Испания
8 минути. Спокойно можеха да го пуснат снощи. Логично! Но логика у Тупарев, Тушев и Тъпанарев - йок.

Соня какво мрънка, като и без гласа на Морунов заминаваше.

# 1 301
Соня е дребна душица. И тя явно се смята за неприкосновена. Искам да лети към дома - отвратително същество е.

# 1 302
Мартинчо е такова добро и наивно същество. Като изгубено малко дете гледа на моменти.

# 1 303
  • София
Марти наистина е добряк. Душко добродушко.

# 1 304
Офф тая Соня на балнео курорт ли е отишла.. Какви са тия драми кято се смята за възрастна и парадира с това за чий се е записала в шоу където част от играчите са поне двойно по млади от нея.

Общи условия

Активация на акаунт