💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 79 990
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 515
Мдааа ч, така бешв за куката, излезе със звлвна и влезе да я остави и извади друга торба без да минава трасето отново.

Илит, неговите са двойно повече бройки, а нейните едва 10 и то 10 печеливши. Брутално просто!

# 1 516
  • София
По-безумна и нагласена игра не бях гледала. А това нейното на финала как се бил представил достойно и били равностойни е върха на наглостта. Ама се иска интелект да знаеш кога да замълчиш.

# 1 517
  • Испания
Мартин пръв се качва при кръговете. Ето какво има там:

Навалицата е в дясната /неговата/ част.

# 1 518
Регистрирах се само да отбележа очевидното, понеже някой тръгна да казва късмет.
Мартин извади 8 фалшиви/празни куки, а девойката точно 2.
Накрая Мартин имаше 3 куки(2 фалшиви и истинската), а госпожицата имаше всичко на всичко 1 - истинската.
Мартин реално е имал 10 фалшиви куки, докато примадоната 2 фалшиви.

Отделно от това тя използва ръцете си в началото на въртящия се мост, в добавка вадеше/взимаше куките не с куката, а с пръчката, което няма как да е позволено, за капак извади 2 куки наведнъж и май май пропускаше да се катери на половината, защото просто не я виждам как щеше да го направи, като видяхме че още в началото едвам, едвам го изкачва, но това го покриха с монтажа, но тя стоеше много време във водата и очевидно не се връщаше отново да минава цялото трасе.
И накрая били равностойни. Satisfied Sweat Smile

Да не говорим, че най-вероятно и торбичките в басейна от 24(уж толкова им беше бройката), 15 поне са били червени.

Шанса в проценти от първите 12 да извадиш 11 червени, знаете ли какъв е точно ???
Както и от първите 8 куки, 6 да са му фалшиви, а на нея всички да са и "тапички" .....

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, тази снимка е след като Мартин вече е извадил 1 фалшива, но я имам от по-добър кадър и жълтите са от страната на Мартин.

# 1 519
Паулина
- падна 100 пъти
- скачаше от гредата
- имаше по-малко кръгове от Мартин
- имаше по-малко фалшиви куки от Мартин
- намери зелена кука и влезе за друга торба без да минава трасето отново
- изоставаше през цялото време
- "бяхме равностойни"

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 23:34 от Lucky 7

# 1 520
  • Испания
Да, двете жълти на първия ред са на Мартин. Вижда се.

# 1 521
  • София
Успявам да преброя 10 или 11 за нея и май 19 за него.

# 1 522
Това с намирането на зелена и връщането "уж" да му я скрие неговата и след това излизаше с ново пликче и аз го видях поне веднъж. Вероятно са били и повече пъти, но монтажистите са си свършили работата на 20%. :Д

Симеонката не го чакайте да излезе скоро. Пича е мега богат и няма как да влезе там с идеята да се покаже как "яде" всякакви буболечки и прочие.
Със сигурност ще стигне доста напред.

# 1 523
Няма да го гледам сега.
Само от думите ви съдя, че е било потрес.
Сега, малко, ама мъничко  се надявам,че
Симеон  ще си вземе факлата, гаргата и ще отлети.
Поне това дължат на Мартин, а и той  е от малкото, които биха издържали там.

# 1 524
  • London
Намирисва ми на мен победата днес. Чак пък толкова да нямаш късмет.

# 1 525
Такива като Мартин, кротки и които не искат да се излагат и да правят скандали и реално няма драми около тях, те просто нямат файда да ги държат.
Отделно щеше да стане смешно Симеонката да го захранват само с женки.
Лошото за сценаристите е, че тоя път издънката им беше толкова очевадна, че даже и с калпавия си монтаж не са могли да го скрият.
Забравете Симеон да падне. Там игрите са предначертани на 100%.

# 1 526
  • Sofia
Нов участник ли ще вкарват?

# 1 527
  • USA
Значи Паулинчето я гласят за финал и направо да й дават наградата.На Тъпарев ли е любовница,що ли?
Много искам да му вземат лиценза и ако знаете на кого трябва да пишем,нека го направим.Аз ще помогна с английски,някой друг на испански.
Това е БЕЗОБРАЗИЕ! Това е подигравка към зрителите и участниците.Всички,които се записват за кастинг на ИВ са глупаци,пионки без значение и тежест за развитието на играта.

Марти,ти си победителят.Размаза я.

# 1 528
Успявам да преброя 10 или 11 за нея и май 19 за него.
19 на 10 са.
Там където има скрито-покрито и се вижда бяло и червено пак са куки.
И тая снимка е след като Мартин вече е изтеглил 1 фалшива.
Тоест са били 20 на 10.

И това само куките, а тя реално лъжеше цялата игра. Искам да кажа, че и позволяваха да лъже.

# 1 529
  • Варна/Лондон
Признавам си, че ди сега, 3ти сезон, все намирах оправдание в тяхна полза и не вярвах че има нагласен игри на 100%, но днес, даже и такива като мен баламурници няма да могат да убедят, че не беше нагласена, и то грозно и пошло нагласена. Искам от сега нататък на елиминации само Паунка и Мунка, докато излетят на скалата при жабаря.

Общи условия

Активация на акаунт