💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 79 986
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 530

И това само куките, а тя реално лъжеше цялата игра. Искам да кажа, че и позволяваха да лъже.

Е, тя е просто една актриса. Сценаристите лъжат, а тя танцува според свирката.

# 1 531
Ей, страхотна битка!
Гласувах с да, напълно честно! Съчувствам й много, за безбройните падания и удари!
Много щях да съжалявам за нея, както сега съжалявам и за Марти! ( от Българската Армия е, а тя е Велика!)
Видях, че все пак е боец!
Радвам се много, че и Туджаров се спаси! ( за мен, той пък като мъж, е най-секси и красив, харесвам го, и като играч, искам да видя, дали ще успеят стратегиите му!
Искаше ми се, Соня да си отиде!
Или Стоян, да беше номиниран и да си отиде той!
Но Соня ще бъде опасен противник на индивидуалните битки!
Дано Марти победи Симеон!
И дано най-сетне си тръгне Мани, че току виж Морунов извади сабите прекалено рано!!!
Не гледам промотата,  (а още не съм ви чела) но искам да дадат следващия път, как Неделчо (харесвам го като играч, жал ще ми е, като види това) и Мани ( за чийто яд, ще ми е смешно) реагират на грошовете на Соня!

# 1 532
За толкова години в ефир Тъпарев е логично да има страхотен екип зад себе си. А не аматьори като тези с които прави това предаване в момента.

# 1 533
Надявам се тролиш с този пост, защото в тази битка нямаше абсолютно нищо честно.
Като почнеш от куките, които бяха 20 за Мартин и 10 за госпожичката и минем до момента, в който тя преминаваше на 4 крака, след това влизаше и излизаше в басейна без да се връща и да взима цялата дължина и преминем през това, че вадеше куките с пръчката, а не с куката(както трябва) и стигнем до момента, в който извади и 2 куки наведнъж .... Опа забравих и че Марто извади   9 поредни червени торбички в басейна и какъв е шанса за това и от общо 12,  11 червени .....

Чудно ми е само ако това за теб е честна битка, какво трябва да се случи, че твоите очи тя да е нечестна ?

# 1 534
Учудена съм, че сте толкова учудени от днешната (поредната) пародия. От Тупарев честна игра ли очаквате? След гаврата с финала на първия сезон?
Въобще не се ядосвам, защото друго не очаквам. Гледам филм с некадърни сценаристи, това е. Единствената емоция, която предизвика у мен тази "битка", е съчувствие към Мартин. Подиграха се с него. Ясно е, че не пращи от интелект, но и не е толкова тъп, за да не види какво се случва на място, пред очите му. Не знам как се преглъща такова унижение.

# 1 535
Не мислех Мартин за добър играч, но днес смятам, че се представи повече от добре. Това не е игри на волята , а игри на късмета. Не победи по добрия в играта. Съжалявам за момчето, наистина. Трябваше поне в последната игра да няма цветове, а който извади повече и е по бърз да има реално предимство. Наистина съжалявам, голямо разочарование.

# 1 536
  • София
Във видеото с участието на Паулина в полския музикален формат, което беше постнато по-рано днес, има коментар от самата нея, в който тя моли то да бъде изтрито или името ѝ да не се споменава, защото не била доволна от изпълнението си на "Катерино моме":

Via Google Translate:
Цитат
Благодаря ви много за думите в моя подкрепа Simple Smile Въпреки това, моля, изтрийте видеоклипа или променете заглавието на такова, което не съдържа моето име и фамилия. Изключително съм недоволна от това представяне, затова е и молбата ми. Благодаря ви предварително!
Скрит текст:
Код:
https://www.youtube.com/watch?v=9kjgvkddnOs

# 1 537
  • Испания
Както писах и преди, тя виеше жестоко. Съсипа песента.

# 1 538
  • USA
По повод промото,според мен един жълт играч местят при червените(Александър например),но той отказва да играе за друг цвят и затова автоматично го пращат на елиминация.

След фиаското,което гледахме преди малко,вече пет пари не давам за ИВ.Много искам да им вземат лиценза,много искам правдата да възтържествува.По добре без ИВ,ако ще гледаме нагло нагласени битки и подпиране на конкретен играч.
След като прочетох спойлера,ясно ми е,защо бутат тази високомерница.

# 1 539
# 1 540
  • Испания
А помните ли като писахме писма до СЕМ, след случката Панчев/Анка? Никога не може да се очаква справедливост спрямо продукции на Тупарев.

# 1 541
  • London
Значи Паулинчето я гласят за финал и направо да й дават наградата.На Тъпарев ли е любовница,що ли?
Много искам да му вземат лиценза и ако знаете на кого трябва да пишем,нека го направим.Аз ще помогна с английски,някой друг на испански.
Това е БЕЗОБРАЗИЕ! Това е подигравка към зрителите и участниците.Всички,които се записват за кастинг на ИВ са глупаци,пионки без значение и тежест за развитието на играта.

Марти,ти си победителят.Размаза я.
Без мащабна петиция никой няма  да обърне внимание.

# 1 542
Каквато и петиция да направите, те са си вързали гащите жестоко. Имат топ адвокати и колкото и народ да се събере и да пусне петиция, пак нищо няма да постигнете.
Това е една огромна Империя.

# 1 543
  • Брюксел / София
Погледнах малко във фейса каква е ситуацията и е същото като тук: хората “хранят” продукцията подобаващо. Сори, ама в следващ сезон могат само балъци да участват. Няма нормален човек, който да се навие да го правят на маймуна за нищожния шанс да спечели сто хиляди лева едва ли не, може би…
Разбирам, че Ралица и Димо, и те хранят семейства, но да участваш в подобна халтура е такова падение…
Жал ми е за участниците: ‘щото накрая някой като Андрей може да загуби от Паулина. Направиха за смях Мартин, а той се раздаде в тази игра и беше хиляда пъти по-добър от Паулина. В първия сезон ужасно ме беше яд за Юлиян, сега гледам колкото да убивам времето и не се товаря излишно, но ми е жал за участниците. Форматът е с хубав замисъл, но реализацията му у нас е под всякаква критика. Жалко!

# 1 544
ОЧЗР - така се помни.

Смайли, това Сончето ли е? Симеон да не я е хапнал. 😊

Приготвя се за нея. Да видим дали ще я получи.

Очаквано Мартин отпадна.
Имаше комбинация черно,  червено,  черно. ЧЧЧ,  няма да помогне много този метод.

Общи условия

Активация на акаунт