💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 026
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 575
Снощи бях много огорчена от представеното ШОО. Днес се запитах имат ли причина да го правят. Ако всичко беше равно и справедливо повече ли щяхме да го гледаме? Този вид hype, провокация, продават в дигиталния свят. Рейтингът се вдига, за това се говори. Сами видяхте, че чак Мани ни стана приемлива на фона на тази тотална измама пред очите ни. Същото е в YouTube- простотията продава. В тик-ток - сходни сценарии, но в по-малко време, защото малките не понасят дълги епизоди. И колкото да се заричаме да не гледаме- любопитни сме да видим докъде могат да стигнат. Запитах се Паулина как ще живее с този срам на измамница, пък ако ще да спечели. Жал ми е за нея, не за Мартин. За него снощният епизод беше реабилитация за целия сезон досега. Аз ще остана да гледам като "дъвка за очите". Има участници, чието представяне ме радва като Александър или Андрей. Хубав ден!

# 1 576
Ааа не ми е станала Манито по-приемлива, изобщо. А сега почвам да се замислям как наистина ще ни сервират Паулина за победител и ми става лошо. Много говорят този сезон за жените, и как трябва да има жена победител, и сега като видях как я бутат напред, просто я виждам със стоте хиляди. Ужас. В понеделник си представям как се връща в племето и почва да се дуе. Яко cringe. Втори сезон също имаше нагласени игри ама като че ли не бяха чак пък толкова очеизвадно нагласени. Ама този сезон направо се оливат. Димо е готин, но тази Ралица е тотал щета, като някой киборг е. Не мога да си представя, че е актриса..

# 1 577
Сега Паулина се връща в племето с навирена високо глава и всички ще си мислят, че е спечелила битката.
Изключително съм разочарована. Толкова сме свикнали да ни лъжат навсякъде, че дори едно състезателно предаване ни прави на идиоти и ние продължаваме да ги гледаме…
Жалко, че фермата нямат състезания всеки ден.

# 1 578
  • Испания
Никаква победа не е това да си победител в очите на зрителите. Вие представяте ли си да играете и да виждате ясно, че ви прецакват? Тича Мартин като луд, вижда, че онова плямпало е много назад, стига до обръчите и вижда, че неговите са двойно повече от тези на Паулина!

Глупави са, че се явяват на кастинг, глупави са, че подписват сигурно без адвокат безумни договори, глупави, че играят по свирката на продукцията.

И догодина пак ще се явят шарани.

# 1 579
В понеделник изпращат някой директно на номинации - явно някой ги е издразнил и ще нагласят битката да го изгонят…

# 1 580
Никаква победа не е това да си победител в очите на зрителите. Вие представяте ли си да играете и да виждате ясно, че ви прецакват? Тича Мартин като луд, вижда, че онова плямпало е много назад, стига до обръчите и вижда, че неговите са двойно повече от тези на Паулина!

Глупави са, че се явяват на кастинг, глупави са, че подписват сигурно без адвокат безумни договори, глупави, че играят по свирката на продукцията.

И догодина пак ще се явят шарани.

Наясно си, че ако отидеш с адвокат или имаш претенции, директно отпадаш от кастинга като потенциален играч, нали ? Истината е, че много хора биха си продали **** за медийни изяви. Очевидно има и такива, които отиват с надеждата за честна игра, но тук си прав/а на 100%, че това нещо трябваше да им се е избило от главите още след първи сезон.
Но пък всички получават хонорар за участието си, така че ...
А договорите в нашата мила родина в 99% от случаите са, че ти си п******* в 99,99% от случаите, каквото и да стане. В кастинг за предаване е още по-зле, имаш единствено задължения, думата права тотално отсъства.
Договорите за конфиденциалност за сериозно нещо и неустойките там са доста високи и се подписват за доста дълъг период от време.
Лично съм подписвал такъв към договор за работа, която няма общо с телевизия, шоу и т.н. и беше за доста дълъг период от време, дори и вече да не си наработа там. :Д Като вече не помня, но неустойката беше над 10 пъти по-висока от заплатата, която съм получавал.

# 1 581
  • София
Направо да им взмат правата за тази игра!
Как така ще слагат на единия играч 10 кръгчета, а на другия 20!? И то се вижда с просто око!
Интересно Мартин дали се е опитал да протестира на място за това и всички останали НЕравни условия при двамата играчи?И

# 1 582
Пълна гавра беше това състезание. Паулина да има 10 куки, грубо казано, хайде най-вного 2 фалшиви да е имала. А Мартин имаше около 20, което прави половината фалшиви. Сигурно и с торбичките в басейна е същата работа.

# 1 583
Знам че всеки си има мнение,ама сериозно тези 13 души който са гласували с първата опция ??? Дори и Поли да ти е любимка ,а не Мартин .Стига по очевидно и нагласено не може да бъде!!!

# 1 584
Много ме е яд за Мартин. А това нагло същество, не стига, че се държеше все едно наистина със собствени сили и умения е победила, но и на финала как си поиска парите на Мартин...Горкият. Жал ми стана, в каква тъпня участва и му се налага да си мълчи и да коментира все едно не са го прецакали.
И за да ни задържат интереса, какво промо за понеделник са спретнали не е истина.
Ще си гледаме сериала в такъв случай, но жалко, че на актьорите не им плащат.

# 1 585
  • Испания
IgrinaIzmamata, жена съм. Пише го под аватара.

Вече написах защо, според мен, са глупави тези, които участват. Проблемът е техен, не мой.

Всичко това сме го писали. Неустойката им е 50 000 лева или равностойността в чужда валута, както казва Александър: зависи каква валута имаш в джоба.

Знам че всеки си има мнение,ама сериозно тези 13 души който са гласували с първата опция ??? Дори и Поли да ти е любимка ,а не Мартин .Стига по очевидно и нагласено не може да бъде!!!

Не се учудвам. Има и слепи, които пишат на Паулина, че победата ѝ е напълно заслужена, че е страхотна и т. н.

# 1 586
  • London
Аз се чудя да ги гледам ли изобщо вече....то няма смисъл, ако всичко е нагласено.

# 1 587
Аз лично съм изненадан, че все още няма никаква реакция в социалните мрежи от участниците този сезон на излъченото вчера.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 11:42 от Bengun

# 1 588
Обаче се видя че Полито май, май хич не е токова силна. Играта си беше повече женска минаване по греди, баланс но тя минаваше супер зле по трасето. Очаквах повече от нея честно казано, а върха на наглостта беше дори да не си признае, че е била по слабата.
А водещите бяха смешно с това професионален войник срещу певица все едно Едва ли не да се подигрят с Мартин че уж военен а певицата Поли го е била. Еми не стана така Мартин просто я смаза и разходи по арената като кученце, но явно не е интересен на продукцията и затова въпреки по силната игра му се подиграха.

Хаха лелчето мечтае за креватни игри убедена съм че си търси и тя спонсори. Много евтино поведение и тя не е по далеч от Мани. Не казвам че жените на 40 и отгоре трябва да ходят облечени кято 70 годишни ама малко класа, малко стил. Като исйаш да си секси направи го с финес, а не като 16 годишна.

# 1 589
Снимката със Соня е шопната.  Колкото и да не я харесвам, това не е реална снимка, а гадна гавра.

Общи условия

Активация на акаунт