💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 041
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 560
За съжаление първата снимка ви обърква, защото не се вижда ясно, то имаше и едно до друго забити.
Има достатъчно ясни снимки от самото начало, в което Мартин вече е изтеглил 1 кука и тя е празна и се виждат другите.
Мартин има общо 19, на снимката се виждат 18, защото той вече беше дръпнал 1, а Паулина имаше всичко на всичко 11, като тя още си играеше с "въдицата".

Така, Мартин изтегли общо 7 празни и 9 тапи, като има още 1 снимка от последното теглене, на която ясно се виждат, че на Мартин му остават още 3. При които 2-те са празни и 1-та е тапа.
Общо 19.

Госпожичката имаше общо 11 и тя си ги издърпа всичките, като само 1 от тях беше празна. Това ясно се вижда също.

Пак повтарям отделно тя изтегли с 1 кука 2 тапи, което е абсолютно нарушение. На първото препядствие с колелото, тя минаваше и с ръцете.
Отделно тя не дърпаше с кучичката "куките", а го правеше с пръчката, което абсолютно няма логика, след като на тая пръчка има специална кука за това. Това отново беше нарушаване на правилата. Да не говорим и че ясно се видя, че си ги и "сурне" по пясъка.

След което на третото препядствие скочи 1 или 2 пъти в басейна и очевидно се и преби, понеже не знае какво праив.
Взимаше торбички, виждаше, че е зелена и се връщаше да я скрие и без да минава и докато е ощв басейна точно на 2 пъти(поне толкова ни показаха) си излизаше с нова торбичка ....

Играта беше на 500% нагласена в полза на Паулина. Проблема за тях е, че тоя път се ******* много, много стабилно и всичко се видя напълно ясно. Монтажа им и опитите да покрият измамите грам не им се получиха също.

П.П. Аз усетих, че играта е нагласена още като Мартин изтегли 4 празни от първите си 4 опита. И после в следващите 4, още 2 му бяха празни. А госпожичката почна да ги ниже една след друга.

За 9-те поредни червени торбички от общо 24("уж" по 12 червени и зелени), които Мартин изтегли има ли смисъл да коментираме ??? Нали се сещате, че при такова съотношение, шанса за това е близко до 0-та ???
Горе-долу колкото да уцелиш 6 от 49 ....

Много вероятно е и там съотношението да е било огромно в полза на певачката.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 02:52 от IgrinaIzmamata

# 1 561
Имам регистрация тук повече от 15 г, не пиша, само Ви чета, но днес просто не издържах. Никога не съм гледала такава гавра и подигравка, не само с участник, но и със зрителите, просто думи нямам, все е имало нагласени нещо, но това удари дъното!

И за мен този епизод удари дъното, остави ме без думи. Мога да кажа само едно - БРАВО на Мартин Simple Smile

# 1 562
Няма съмнение в манипулацията на играта.
Сценария изисква Паулина в играта с пари на следващия съвет на Приключенците. Сериала продължава.

Сметката е за участниците и за зрителите. Но все пак след трите финала и победата на Добрин през първия сезон не вярвам някой да очаква честна игра. Игри на Волята отдавна е сапунка и като такава трябва да се гледа. Даже игрите през този сезон са едно ниво по-добре направени от предходните сезони. За съжаление монтажа е кошмарен, но и това не е новина.

Затова се опитвам да водя пълна статистика на сезоните, защото най-добрите играчи винаги се открояват. Независимо, че не печелят голямата награда.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 03:14 от Bengun

# 1 563
Вие представяте ли си да играят (примерно на полуфинал или на финал) Андрей срещу Паулина или Морунов срещу Паулина и Паулина да спечели (естествено със стабилна подкрепа от продукцията)? Малее аз отсега се ядосвам и си представям как чупя телевизора. Значи днес кифлата показа, че изобщо не е толкова силна за колкото се има. В някои предишни игри беше много добре, но днес Мартин я размаза. Ама буквално я разби. А той досега не е имал такова силно представяне.
Мисля си - след очевидно нагласения втори сезон, толкова ли сложно беше да се направи по-качествен трети? Ама то от боклук като Т. какво да се очаква...

# 1 564
Сценария е толкова пробит, че няма накъде.
Мартин и Морунката имаха пари, защо Ралица не им предложи гласове или да си купят имунитет, както го направиха с Мани ?????
Хайде имаха по 50 жълтици, но защо на Мартин не предложи нищо ???
А на оная имунитет за 2 седмици за 100 жълтици .....
Нали някой трябва да прави цирк все пак ....

# 1 565
Това е, защото войника си мълчи не влиза в интриги скучен им се вижда... В началото интересен еди какъв си, ама като с никой не се кара, нищо скандално не прави....

# 1 566
Бау ! 16+
Скрит текст:

# 1 567
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oh wow Bengun,Сончето ли ти я прати? Lol

Поредното лелче,което си мечтае да е младо и заобиколено от адмиратори.
Тази година,шоуто е на макс - откъм противни участници и нагласени битки.👎🏻👎🏻👎🏻

# 1 568
  • Sunshine state
Толкова се ядосах днес, че излязох да пуша и не догледах дуела, защото ми стана ясно кой ще победи. Нямам думи просто.. 🤬😡
И като знам как подпират и оня смотан "отшелник", ми е ясно, че Мартин е пътник. Идеше ми да му навра тоя шиш със змията в гърлото като го гледах. Най-много ме дразни фактът, че ни правят на балами с тия мижави постановки. Ама няма какво толкова да се гледа, бе мамка му.. 🤯🙄

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 04:06 от Pupitka

# 1 569
Oh wow Bengun,Сончето ли ти я прати? Lol

Поредното лелче,което си мечтае да е младо и заобиколено от адмиратори.
Тази година,шоуто е на макс - откъм противни участници и нагласени битки.👎🏻👎🏻👎🏻
Завъртяла се е по жълтите сайтове, не е ясно как.

# 1 570
Много съжалявам, че сипвах на Мис Ели след „битката” с Тъ-то, защото тя се оказа най-умната от всички пионки в този сезон. Най-вероятно е видяла в какъв цирк участва и просто е решила да симулира в елиминациите, за да напусне без неустойки.

# 1 571
Много смешно ми стана накрая, когато Димо каза, че Поли била по-силната в дуела и нещо такова. Такова яко подпиране имаше, че няма накъде.

# 1 572
Още не съм гледала. Вчера избрах Фермата и май не съм сгрешила. Чудя се въобще да си причинявам ли епизода. Не понасям Поаулина още от преди вчерашния епизод. Сега сигурно ще избеснея. Мартин ми е симпатичен, че е кротичък, не влиза в конфликт и дава всичко от себе си. Което пък е в тотален разрез с търсеното от продукцията. Жалко за момчето. Тъп, умен...Няма значение. Беше възпитан и добър . Качества, които нямат място в ИВ.

# 1 573
Все си мисля, че този нелеп монтаж е умишлен! Не може зрителите да са толкова заспали  и да не забележат - все пак излъчванията са от 21 ч.
А Ралица и Димо с този патетичен изказ, съвсем допълват ШОУТО!

# 1 574
  • earth
Опа забравих и че Марто извади   9 поредни червени торбички в басейна и какъв е шанса за това и от общо 12,  11 червени .....
Ако има N торбички, сред които R червени, шансът да се извадят n червени подред от началото е:
R!(N-n)!/N!(R-n)!

Ако са 9 червени извадени подред, това прави:
12!15!/24!3! = 0.017% или 17 на 100 000

Ако са били 5 червени подред (което аз май видях), шансът е 1.86%, също много малък

Общи условия

Активация на акаунт