💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 052
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София

БРАВО на Мартин

Игри на волята: България (24.09.2021)
Сезон 3 Епизод 17

_____

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 14:40 от Mari_Mar

# 1 546
Скрит текст:
ОЧЗР - така се помни.

Смайли, това Сончето ли е? Симеон да не я е хапнал. 😊

Приготвя се за нея. Да видим дали ще я получи.

Очаквано Мартин отпадна.
Имаше комбинация черно,  червено,  черно. ЧЧЧ,  няма да помогне много този метод.
Заместваш първата буква с гласна от думата - обикновенно се прави с Е или А. Примерно за червеното е втората буква "Е". Отделно така става по-четима думата която се образува. Комбинацията ще стане ЧЕЧ. Ако черното е Е тогава е ЕЧЕ

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 00:29 от Bengun

# 1 547
Сега след края на "битката" си мисля, че Мартин спечели. Спечели уважението ни, че се раздаде, мина 20 пъти по трасето, бяга по змейки, прътове, качва се на платформите, изпълни всичко както трябва, даже накрая без малко да не успеят да го удържат от продукцията (това на майтап).
Някой е казал, че не е важно как си победил и че победителите не ги съдят.
Ами не - важно е!
Паулина едва не почина на трасето, беше супер жалка.
За мен Мартин си е победител и излиза достойно от играта. В понеделник е ясен мачът с оня тапир, който има 3 висши и знае 5 езика. До края на сезона Симеон ще е готов за кулинарно предаване. Не спря  да дере, транжира и обезкостява фауната и да яде бе хора. Само това обяснява. Да го дадат да прави нещо смислено, ама - не! Само гнусотии.

# 1 548
Коригирам си постовете след щателна проверка.
Куките са били 19 на 11 в началото. Като певачката е имала 1 празна/фалшива и другите 10, с които да спечели играта.
При Марто са били 9 празни/фалшиви и 10 "капачки".

Предвид тук за каква измама става въпрос, мисля, че ни става ясно колко са били червените и зелените торбички във водата .....
Отделно ясно се вижда, че тя не вади куките с куката/ченгела на пръчката си, а ги вади директно с пръчката, като дори ги "сурнеше" по пясъка ....
Отделно ясно се видя и че поне на 2 пъти(толкова пъти фейлнаха да покажат) как тя вади зелена торбичка, вижда я, връща се в басейна, крие я и взима нова торбичка без да преминава през "препятствята" ......
За минаването на 4 крака на първата част от играта даже няма смисъл да коментираме. :Д Както и за дърпането на 2 куки наведнъж. :Д

Иначе утре ще наказват, ще пращат директно на елиминации и драми и филми пак ще ни показват. :Д

И само да вметна, че това с храната е пълна измислица. Никой не го държат гладен, това е на 100% сигурно.

А играчи ако евентуално има нови сезони пак ще си намерят на 100%, защото те плащат за участието. Всеки си има хонорари, това също е на 100% сигурно.

# 1 549
При Симеон всичко е сценарий на 100%. От храната до всяка дума, която изрича. Ама той, завалията, така зле си рецитира репликите...Излагат се от продукцията.  Дори да играеш дърво, трябва да си актьор, за да го изиграеш добре. Пък той не е добър актьор. Сам си знае защо се е навил. Изобщо не допускам, че е това, което виждаме.
Впрочем,  змията беше овъглена.  В "Голи и уплашени" така бяха изпекли една змия, че не ставаше за ядене и я изхвърлиха.

Змията беше идеално опечена,  което не виждам как може да стане на огън.Би трябвало да е почерняла,  на места по-изгоряла,  а не като в реклама на някой уред за печене,  перфектно изпечена.

# 1 550
Симеон няма нищо общо с това, което го промотират в игрите.
Това с яденето на буболечките, змии и т.н. е пълна глупост.
Всичко е сценарии при него и пичагата си хапва зад кадър.

# 1 551
Имам регистрация тук повече от 15 г, не пиша, само Ви чета, но днес просто не издържах. Никога не съм гледала такава гавра и подигравка, не само с участник, но и със зрителите, просто думи нямам, все е имало нагласени нещо, но това удари дъното!

# 1 552
  • В светлината на слънцето
Бе я ми припомнете - змиите не бяха ли под някаква закрила у нас?
Ха, права бях - чл. 38 от Закона за биологичното разнообразие. За физически лица глобата е от 200 до 5000 лв, а за юридически - от 5000 до 10000. В случая трябва да е юридическо, защото продукцията носи отговорност.
А продукцията ни показа как някой (няма значение човекът) убива, одира и си я хапва. Щото Беър Грилс го глобиха за същото край Рилските езера. Хем там май бяха жаби.

# 1 553
А бе как има хора, че то и възрастни хора да се хващат на такива глупости.
Нито е убил змията, нито я е одрал, нито си я е хапнал. Същото се отнася и за буболечките, които уж яде.
Толкова ли ви е трудно да видите съвсем ясния монтаж и колко смешен сценарии е това ???

# 1 554
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Smiley,би ли добавила ИГ профилите на участниците на първа страница ?

# 1 555
  • В светлината на слънцето
Въпросът е, че се показва по тв. Дали е истина или художествена измислица - това е отделна тема. Продукцията го предлага като истина и по този показател би трябвало да отнесе санкции - точно като Грилс, защото змиите са защитен вид.

# 1 556
Паулина толкова ми опративя, че чак физически ми е грозна. Не защото е бутана от продукцията, а защото демонстрира самочувствие все едно наистина си е заслужила и спечелила битката. От де тва его, бре, моме? Между другото освен коригиран нос е пипала и устните си. Във видеото, което иска да бъде изтрито, защото вие като ранена, се вижда ясно. Там устните ѝ нямат нищо общо със сега. На съвета докато се пулеше, че е номинирана ми се стори, че са пипани, но го отдадох на гланца ѝ. Иначе във визитката си се обясняваше как е естествено красивият продукт на лИбоФта на родителите ѝ. Баси, даже Манка ми е по-симпатична.

Малко смях с Катето и Майонезко от ИВ2 https://www.youtube.com/watch?v=EA3zBW4aqx0

# 1 557
А бе как има хора, че то и възрастни хора да се хващат на такива глупости.
Нито е убил змията, нито я е одрал, нито си я е хапнал. Същото се отнася и за буболечките, които уж яде.
Толкова ли ви е трудно да видите съвсем ясния монтаж и колко смешен сценарии е това ???

Виждаме го, разбира се. Симеон играе роля, видно е. Нито е тъп, нито темерут,  просто играе момчето каквото там му наредят. И репликите му - режисирани. 
За теб ми стана интересно. Участник ли си, или си близък на участник? Защото с удоволствие бих задала някои въпроси. 😉

# 1 558
Нищо подобно. Симеон случайно го видях с новото му Ауди.
Съвсем нормално момче, нищо общо с това, което ни показват в продукцията. :Д

# 1 559
Сега си играх да гледам битката пак.
В първите обръчи има по 7 куки.

Това е при резултат 2-1 за Марти, вече е изтеглил 4 празни и 2 тапи
Виждам 10 оставащи за него и 12 за Паулина.

Следващия кадър е момента когато става 3-3
9 оставащи за Марти и 10 за Паулина. Димо казва, че не и остават куки и може да продължи на следващото препядствие.

Само дето тя има една извадена от първия път.
Къде се губят 5 халки.... Дори да не са ги излъчили тези кадри пак не виждам как навакса цялото си изоставане със всички падания и дебнене.

Общи условия

Активация на акаунт