Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
От 2г.  ползвам течен перилен препарат. Не съм правила профилактика на пералнята. Нямам лоша миризма от нея.

# 451
Днес пробвах това + Lenor Sensitive  дрехите ухаят невероятно.

# 452
Lenor Sensitive + Lenor Spring Aweaking caps  е хубава комбинация

# 453
Новите ми любимци сред омекотителите- Lenor- Emerald Ivory нещо си и Бинго Магнолия.
Много трайни , особено втория.

# 454
След толкова години най-любимият ми омекотител на всички времена ми попадна отново в ръцете. Невероятен е!
Скрит текст:

# 455
  • Пловдив
От къде е Гес? Магазин за паралелен внос?

# 456
А с какво го комбинираш , Гес ?
Аз мисля да го пробвам , ако не ми хареса не губя много - 4/5лв е .

# 457
В Бургас има едни евтини магазини за битова химия и козметика, където има и паралелен внос. От такъв магазин. Струва 3,99 лв., а е германски омекотител. Производител е Колгейт-Палмолив. Имаше поне 4 вида/аромата, но този с ванилия и орхидея ми е най-най-любимият.

Между другото, като си рових снимките, се сетих за един омекотител на Рекит-Бенкийзер Quanto, който не съм виждала от десетилетие. Него също много го харесвах. Изключителен омекотител като трайност и ефект. Ако ви попадне, не се колебайте.
Скрит текст:

А с какво го комбинираш , Гес ?
Аз мисля да го пробвам , ако не ми хареса не губя много - 4/5лв е .
С какъвто прах пера. При мен праховете не оставят аромат (като изключим капсулите на Ариел и отчасти Персил мегаперли).

# 458
Ще го пробвам . Обаче сега си имам нова любов - Lenor Jasmine . Невероятен е този омекотител,  няма друг като него .

# 459
  • Варна - Черна гора
Guess Who, коя е веригата, от която си купила Softlan-a?

# 460
То не е верига. Имат два магазина. Единият е на "Калоян", а другият на "Македония". Аз го взех от магазина на "Калоян".

# 461
  • България, София
Guess Who, на мен Qunto ми е мнооого любим. Белият.
Купувам от Гърция, като ходим на почивка. Това лято се завърнах с 2 туби. И се кахъря, че първата туба съм я изхарчила на около 1/3 JoyJoyJoy
Шегата настрана, вероятно го имам в паралелен внос, но не съм търсила.
Пробвала съм и син, но белият ми е фаворит. Сещам се, че съм виждала там и лилав.
Може и да са на друг производител вече, не съм гледала етикета. Грабна ме с аромат.

# 462
А защо да е страшно да пуснеш пералнята на 90 градуса 🤔
Аз веднъж съм я пускала за профилактика това лято..иии нищо....
Ама ако рискувам да я повредя, моля кажете да не повтарям 😁

# 463
Щом производителите са преценили и са сложили програма за пране на 90С, какъв проблем да има, и аз не разбирам.

# 464
Според мен се притеснява от комбинацията 90 C и препарат за почистване едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт