Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Габрово
Какъв прах си поръчвате  да ви донесат ?
Persil Color Megaperls,?
Това добър избор ли е или да поръчам нещо друго?

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 10:57 от sesksta

# 496
Какъв прах си поръчвате от Германия например да ви донесат ?
Persil Color Megaperls,?
Това добър избор ли е или да поръчам нещо друго?
Отличен избор . Вземи си и Мегаперли за бяло .

# 497
  • Габрово
blueberrу.
това е най-доброто,нали?
Ще взема и за бяло.

При нас има ли ги?Не съм ги виждала сякаш.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 11:29 от sesksta

# 498
blueberrу.
това е най-доброто,нали?
Ще взема и за бяло.

При нас има ли ги?Не съм ги виждала сякаш.
Или ,ако  ги има ,произведени ли са в Германия напр. или другаде?
Това е най доброто и Ариел Компакт /лично на мен Мегаперлите повече ми харесват / . В България ги , но само в магазините за паралелен внос . Трудно се намират .

# 499
  • При децата ми
Никъде не ги намирам "Мегаперлипе" аз. Този "Ариел компакт" така ли изглежда?

# 500
Никъде не ги намирам "Мегаперлипе" аз. Този "Ариел компакт" така ли изглежда?

Този е .

# 501
  • София
Може ли снимка на мега перлите?! Благодаря!

# 502
Може ли снимка на мега перлите?! Благодаря!
Тези са на Персил . Има и на Weißer Riese, Spee но са по–нисък клас .
https://www.dm.de/persil-vollwaschmittel-megaperls-universal-exc … 015000971430.html
https://www.dm.de/persil-colorwaschmittel-megaperls-color-excell … 015000971423.html

# 503
  • София
blueberry, благодаря!
Ползвам Персил, течен. Признавам си, че на тези перли не съм обърнала внимание. Simple Smile

# 504
  • София
Парфюмните перли със синята на Била са страхотни! Миришат много дълго и остават и след сушилня.

# 505
  • София
Възмутена съм от е-Маг. Реших да си поръчам новото Сано Максима (12,99 лв, 40 пранета, с ензими и кислородни избелители). И освен него един препарат за под. И за двете ми начисли отделна такса доставка от по 5 лв. Отказах се от препарата за под и си викам : хайде, ще се прежаля за праха... Но за наложения платеж ми набутаха още 2 лв такса. Еее, няма такова нахалство! Отказах се...

# 506
М, да Е-Маг имали такса за наложен платеж. ММ друго поръча, но тази година условията им са ужас.
Твоите препарати, ако са от различни търговци може да има двойна доставка. Не че е редно.

# 507
  • София
Много търговци започнаха да начисляват такса наложен платеж. Време е кеша да изчезне. Аз нямам проблем, даже ми е по-удобно да пазарувам с карта и после само да си взема пратката от куриер.

Аз пък писах във формата за контакт на сайта на Eazy да ги питам къде мога да намеря новите им прахове. Отговори ми някакъв мъж доста непрофесионално, но посочи малък супермаркет близо до вкъщи. Ще мина да проверя.

# 508
  • София
Емаг преди не работеха така.  И аа съм плащала по две такси доставка, защото фирмите са различни

Изпуснах течния Ариел в Кауфланд  - 40 пранета  за 13лв.

# 509
Няма нови прахове Изи. Старите са, но насипани в нова опаковка. Изобщо не си заслужават – не са с добро качество. Съжалявам, но това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт