Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
Много хубави кутии за прах във Пепко и събират прах около два пакета по 18 пранета. Цената им е 5 лв.

# 661
  • София
Може ли снимка на тези кутии от Пепко?

Аз ползвам също кутии с капак с нарисувани пералня или щипки за пране на тях. Идеално ми събират прах от разфасовките по 18-20 пранета.

Ще ги има в Лидл от другата седмица

# 662
Не са ми удобни. Забравям какво съм сипала, и дозите отзад на пакета не виждам.

# 663
  • Ст Загора
Не са ми удобни. Забравям какво съм сипала, и дозите отзад на пакета не виждам.
Изрязваш от пакета или на лист с име и дозата .

# 664
  • София
Аз изрязвам указанието с дозировките и си ги лепя от вътрешната страна на всеки капак.

# 665
Ми не. Не ми е удобно.

# 666
Винаги дозирам на око според вида, количеството и замърсеността на дрехите, упътване не ми трябва.
В кутия не е никак удобно, постоянно се ръси по пода при изсипване. Затова пресипвам в пластмасова кутия с капак тези малките опаковки Ариел 18 пранета/ днес взех тази с Ленора/.
Имах големи кутии за по 130 пранета, сбиваше се на топки праха,въпреки че го прибирах и в найлонов чувал след като си отсипя в пластмасовата кутия- то цяла година го ползвах, как няма да се сбие. Изкарвах на терасата при слънчево време да го понапече и отнеме влагата.
Затова не харесвам големи опаковки, колкото и да са изгодни.

# 667
  • Враца
Може ли снимка на тези кутии от Пепко?

не мога да снимам в момента, но точно така изглеждат , като тези в Юск и са много стабилни, затварят се добре.

https://jysk.bg/skhranenie/koshnici/plastmasza-skhranen/konteyne … za-prane-klas-6-l

# 668
  • Велики Преслав
Аз съм с кутии, всички прахове. Не гледам дозите, да виждам коя кутия с какъв е напълнена. Обаче съм лепнал по едно етикетче. Удобно ми е. Ако ги оставя в пакетите, се овлажняват и ми е трудно да бъркам.

# 669
  • Пловдив
Аз също не меря..незнам ..рака и не се научих. Имам чашка и с нея, но на око Simple Smile
Инак ползвам кутии от Ариел и сипвам вътре в цветното за цветно и бялото в неговата си и няма объркване.

# 670
  • на Мелмак
Да ми препоръчате препарат за спортни и импрегнант?

# 671
  • Ст Загора
Прах Персил ще има се седмица в Кауфланд. Най -вероятно сенситив и за цветно.

# 672
Прах Персил ще има се седмица в Кауфланд. Най -вероятно сенситив и за цветно.
И Ариел на 13 лв .
Персил е на промоция и в Метро - 12 лв , 36 пранета . За цветно и Сезитив .
Този в Кауфланд , ще е само за цветно . Сензитив в голям пакет не съм виждала.

# 673
  • Ст Загора
Да сигурно, аз казвам , че няма за бяло. Сенситив отдавна не ползвам ... Трябва да взема по нататък прах за бяло от Елитис , на Персил.

# 674
Дребната вчера си купи дрехи, но реши да стои с тях за малко и рисуваше с акрилна боя,та ги омаза на точки.Има ли как да ги спася?

Общи условия

Активация на акаунт