Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 697
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не си купувайте препарата за петна на Денкмит. Аз ли уцелих кофти партида, не знам, но вече няколко пъти не маха елементарни петна. Преди ми махна даже петно от боя за коса на дънки. Отивам за Спот. 😒
Къде е този Персил за бяло? Повече от половин година не съм виждала.

Някой писа, че прах Персил няма аромат. Има, има, но в сравнение с Ариел е направо лек и приятен.

# 76
  • На изток от Ада
В Елитис има Персил за бяло прах който има в града.

# 77
  • Sredets/Burgas
Имам в момента Персил мегаперли за цветно. Миришат доволно. За моите представи направо силно.

# 78
Здравейте! Боядисах си без да искам дрехи от деликатни тъкани (кашмир с коприна и памук, а другото 100% вълна). Какъв препарат да използвам и как да ги изпера, за да махна петната, но да запазя деликатните тъкани? Благодаря!

# 79
Имате ли наблюдения към Персил от Турция?
Прахообразен. Пера сега със Савекс обикновен май за цветно. Не успях да намеря в града Савекс Платинум и за това то взех този... Ами не изпира добре. Преди това пробвах и Омо и той също си оставаше дрехите с петната...
В чуденка съм какво да купя вече🤷🏼‍♀️

# 80
  • Pazardjik
Томасита,не сте уточнили на какви градуси перете,колко време ви е програмата,изправна ли ви е пералната,загрява ли водата.?Омо да не изпира на мен ми е чудно,при мен и при други дами от форума сме много доволни.

# 81
  • на Мелмак
В момента съм с турски персил, много съм доволна.
От Омо и аз не съм.

# 82
  • На изток от Ада
Aма кое Омо? Омо от Лидл не било добре.
За турските само да кажа, че не са компактни и се слага по много.

# 83
  • София
Имате ли наблюдения към Персил от Турция?
Прахообразен. Пера сега със Савекс обикновен май за цветно. Не успях да намеря в града Савекс Платинум и за това то взех този... Ами не изпира добре. Преди това пробвах и Омо и той също си оставаше дрехите с петната...
В чуденка съм какво да купя вече🤷🏼‍♀️
Вземи си Персил (прах) от супермаркета, зарежи турските. Най-добрия прах за цветно на бг пазара!
Петната е добре да се третират предварително с препарат за петна - Спот например.

# 84
  • на Мелмак
Омо съм взимала от ДМ. С турски и немски персил не ми се налага да третирам нещо предварително. С български - да. Дозирането не ми е проблем, важното е крайния резултат Simple Smile

# 85
Томасита,не сте уточнили на какви градуси перете,колко време ви е програмата,изправна ли ви е пералната,загрява ли водата.?Омо да не изпира на мен ми е чудно,при мен и при други дами от форума сме много доволни.

На 40 градуса си пера цветното. И да пералнята ми е добре. Омото го купих от борса за препарати. Не беше турски май.

# 86
Здравейте! Скоро не съм писала тук - някой има ли проблем с Персил за цветно прах купуван от Кауфланд, малкия пакет?
Пролетта дрехи изпрани с Персил и прибрани в гардероба след седмица-две добиха мирис на застояло. Смених препарата за пране и нещата се оправиха. Сега пак взех Персил за цветно прах - вчера изпрах спално бельо и пак не мирише свежо и на изпрано.
Пералнята е редовно почиствана, не пера с течни и не ползвам омекотител. Гледам Програмите да са дълги - не ги съкращавам. Съответно, което може пера на по-високи градуси. Дозирам според прането и указанието на опаковката.
Ариел ми харесва обаче ММ го сърби кожата от него. Савекс ползвах - мирише приятно, прави повечко пяна обаче.
Чудя се за течен Ариел вече?!

# 87
Здравейте! Скоро не съм писала тук - някой има ли проблем с Персил за цветно прах купуван от Кауфланд, малкия пакет?
Пролетта дрехи изпрани с Персил и прибрани в гардероба след седмица-две добиха мирис на застояло. Смених препарата за пране и нещата се оправиха. Сега пак взех Персил за цветно прах - вчера изпрах спално бельо и пак не мирише свежо и на изпрано.
Пералнята е редовно почиствана, не пера с течни и не ползвам омекотител. Гледам Програмите да са дълги - не ги съкращавам. Съответно, което може пера на по-високи градуси. Дозирам според прането и указанието на опаковката.
Ариел ми харесва обаче ММ го сърби кожата от него. Савекс ползвах - мирише приятно, прави повечко пяна обаче.
Чудя се за течен Ариел вече?!
Включвам се с мнение за течен Ариел, по-скоро гел ARIEL EXCEL GEL. Купих го от магазин за паралелен внос и съм супер доволна от резултата. Пере страхотно. В началото ароматът не ми хареса, силен и натрапчив, но след като изсъхнат дрехите е ок.

# 88
При мен Ексел Гела_а не мирише на нищо ...

# 89
При мен Ексел Гела_а не мирише на нищо ...
Наистина ли? Не мога да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт