Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Течният Cocolino пере ли добре?
Не съм ползвала течен от почти 8 г. - като смених пералнята.
На ММ беше изпрал добре работните дрехи.

# 346
Не пере добре . И е за 2-3 кг пране .

# 347
В  един магазин видях вчера голяма кутия персил за цветно, 100 пранета. По цифрите на баркод първите две е Белгия, за 40 лв.
Той дали е хубав?

# 348
Нали цифрите показват само къде е Централата?

# 349
В  един магазин видях вчера голяма кутия персил за цветно, 100 пранета. По цифрите на баркод първите две е Белгия, за 40 лв.
Той дали е хубав?
Пусни снимка , не може да гадаем ..

# 350
За течния Коколино..
За изпиране не мога да кажа категорично, но в комбинация с бебешкия Бинго  ми ухае направо супер..😍🤗
Но за замърсяване, по сериозно или петна не мога да кажа..
Аромат има и парфюма ти..важно е да пере..
Аз течни ползвам за не особено мръсно пране..пердета, завеси, одеала..деликатни тъкани и т.н.
За ежедневни дрехи и наши и на децата използвам само прахове👌🙂

# 351
Христо, отиваш в първия супермаркет или магазин за препарати, купуваш си Персил и спираш да се занимаваш с глупости. Или някой друг прах за цветно, ако не искаш Персил. Това ми е съветът.

Относно баркода. В първия постинг на темата съм описала подробно въпроса с баркодовете още преди години. На разположение е и в момента за който желае да чете.

# 352
Хм, не го намирам, уж два пъти четох..
Обаче пък си опресних знанията за трайността на прахове и течни. Преди течните бяха с 18 месеца трайност, сега гледам 2 години...

# 353
Не го намираш, защото го няма. Сигурна, съм че го имаше преди.

В общи линии е следното: големите мултинационални компании използват за баркодовете си цифрата на държавата, където е седалището на фирмата. Проктър и Гембъл – Белгия, Хенкел Централна и Източна Европа – Австрия, Юниливър – Холандия. Това е, защото имат много заводи в много държави и да има уеднаквяване.

# 354
Да, много благодарско...
Сигурно е отпаднало при пренасянето някой път..

# 355
Здравейте! Имам нова пералня и в легендата пише, че само някои препарати са за прах, повечето са за течен-въпросът ми е-може ли някой от купените от малка верига или магаазин за вносни да развали, прояде части или трябва да се ползва от лицензираните вериги?

# 356
Ами да, ще го напишат я, нали трябва да си продават собствените препарати на безбожни цени.

Можеш да ползваш всякакви прахове, които пожелаеш. Нито ще разядат, нито ще проядат каквото и да е.
Само не ползвай белина в пералнята. Не наливай оцети, соди и всякакви други глупости.

# 357
Аз изобщо не ги чета тези книжки .
Такива глупости пишат , че ..
Гес , ако те чуят в темата за хитринките ....

# 358
Ами да, ще го напишат я, нали трябва да си продават собствените препарати на безбожни цени.

Можеш да ползваш всякакви прахове, които пожелаеш. Нито ще разядат, нито ще проядат каквото и да е.
Само не ползвай белина в пералнята. Не наливай оцети, соди и всякакви други глупости.
  Благодаря много!Това ,че мога да ползвам прах на всички програми е чудесно, защото направо ме разбиха с тази легенда! Да, белината разяжда, ползвам само специализиран препарат, веднъж годишно.

# 359
  • На изток от Ада
Аз го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт