Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Аз искам да попитам Ариел прах за цветно "сбива" ли ви се около седмица след отварянето на кутията?
При мен се получава - все едно е овлажнен. Стои в шкаф над пералнята и сушилнята в коридора - не в "мокро" помещение, няма необичайна влага.

# 646
Пресипвам праховете в добре затварящите се бутилки от течни препарати. Малко е играчка, но ги запазва сухи. А влага винаги има във въздуха, малко или много. Надписвам бутилките с перманентен маркер-дали е за бяло или цветно, дозировка.

# 647
Аз искам да попитам Ариел прах за цветно "сбива" ли ви се около седмица след отварянето на кутията?
При мен се получава - все едно е овлажнен. Стои в шкаф над пералнята и сушилнята в коридора - не в "мокро" помещение, няма необичайна влага.
Да, но аз отвреме на време го разбърквам и се оправя. Иначе това не влияе на качеството на прането.

# 648

При мен не, защото го държа в затворена пластмасова кутия от капсули. Преди, когато беше в картонената кутия, ми ставаше на "грудки" и това ме принуди да потърся друг начин за съхранение. Може при Вас да влиза отнякъде влага в помещението, където стоят уредите.

# 649
В кутия като е се сбива. В плик – няма как. Аз затова взимам малки опаковки, че не ми се разбиват буци.

# 650
  • Бургас
Ако оставя Ариела в кутията се вкаменява. По тази причина бях тръгнала за Ариел, но взех Персил 38 пранета за 12.29 лв/ от Болеро/. Пак си ползвам кутии с капак, но не мога да събера един пакет 18/20 пранета.

# 651
И аз не успявам да събера. Което остане в плика- залепвам с тиксо отвора, после въпреки това завързвам във найлонови торба.

# 652
  • София
Получих от е-Маг праха Sano Spring Flowers. Поръчах го от чисто любопитство. Ами има кислородни избелители 5-15%. Пише, че има ензими, но не съм специалист, та не ги гледах. Само с дозировката не знам как ще се справя, че пише 100 г за 5 кг пране. 🙄
Но засега ще седи да чака ред, имам други прахове за довършване. 🙂

# 653
На мен също Ариел и Скип в картонена кутия ми се овлажняват.
А Персил в плик , не..Даже в момента не са и със щипка(По принцип понякога слагам, повече заради децата )..а Персил за цветно 32 пранета ми е вече на привършване..и си е като току що отворен.
Благодаря Ви много за препоръките , имам още една торба Персил и ще пробвам, маже би първо Омо 🙂

# 654
  • Бургас
Аз си пресипвам праховете в едни кутии пластмасови с капак (самите те са нарисувани като пералня) и така няма (много) буци, въпреки че стоят в банята. Този големият няма да се събере, но имам бутилки от едни английски персили и ще пресипя и там Wink

# 655
Значи не е само при мен това - с другите препарати нямам подобен проблем. На пликовете слагам щипки.

# 656
  • София
От Изи съм много доволна.
Анатемосват ме в темата, но пере отлично тоз прах, и течния също.
Както съм писала - кал, грес, лютеници и всякакви мръсотии ми изпира.

# 657
И аз реших след Персил да пробвам Ариел за цветно, но взех от този:
Скрит текст:

Прави ли ти много пяна ? Аз го ползвах , но много се пени , даже имам половин опаковка прибрана някъде .
Само с дозировката не знам как ще се справя, че пише 100 г за 5 кг пране. 🙄
На турския Персил , който имам дозировката е 150 грама за нормално замърсени дрехи ..

# 658
Получих от е-Маг праха Sano Spring Flowers. Поръчах го от чисто любопитство. Ами има кислородни избелители 5-15%. Пише, че има ензими, но не съм специалист, та не ги гледах. Само с дозировката не знам как ще се справя, че пише 100 г за 5 кг пране. 🙄
Но засега ще седи да чака ред, имам други прахове за довършване. 🙂
Аз го имам този прах. 100 г са 150 мл, ако това е проблемът.

# 659
  • оттам, откъдето започва България
blueberrу , като го пробвам, ще споделя как се е представил при мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт