🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 046
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Аз не го разбрах така Simple Smile

Иначе маниерното пеене на участничката не ми хареса.

# 106
  • София
Предполагам, че е актуална. Дара по нищо не личи да е с нещо отличила се, няма място в журито.
Двете в журито няма да изтърпят момичето, което сега е на сцената. Не си го представям като разберат за класическата музика.

# 107
  • Испания
Естествено, че е актуална темата.

Втора седмица не си губя времето да гледам заради Дара и Галена, която сега е с Азис в Америка.

Ще гледам финала.

# 108
  • Sofia
Роял за 5-6 подрънквания по клавишите 🤔

# 109
Темата е актуална и добре, че получих известие от Вас, защото се бях загледала в един филм и забравих за Гласа.

Коментарите са непосредствено след прослушването, иначе през седмицата почти никой не пише нищо.

Имате ли фаворити дотук?

# 110
  • София
Тази Стиляна е симпатична, но голямо превъзнасяне пада.

# 111
Аз тази година за сефте нямам все още фаворит, всички са ми еднакви.

# 112
Аз харесах много Георги Костадинов. Фаворит ми е на този етап. По-нататък ще видим.

# 113
Радвам се, че темата е актуална.
Аз нямам фаворити, засега.

# 114
За жалост двете самовлюбени в таланта си *звезди*, нарочени за жури, ощетяват удоволствието ни откъм стойност на зрелището.
Тази година гласовете са много силни според мен.
Заради тях си заслужава гледането.

# 115
Записвам се и аз тук.
Мен журито ми харесва - нямам забележки. Любо ми е най-любим, след него Лечев. Дора от време на време вади страшни бисери - много се смея с нея.
От участниците този вечер най-много ме подразни дамата с високата опашка, дето била пяла в някаква момичешка група години. Не понасям жени на 35+ години, които имат инфантилно поведение и се държат, като 15 годишни.
Футболистчето не беше зле, но много сбърка, че пя песен на Любо. Винаги е грешка да се пее песен на някой от журито
Момичето от Прага ми хареса, а най-много ми допада до момента момчето от Украйна - който пя пръв

# 116
  • София
Какви са тези пълнежи с Любо! Лигавене.

Тези с мечтите май бяха остарялите участнички на Бон Бон.

# 117
Темата актуална ли е или има нова?
Не виждам нови коментари... Напр. за последното чудесно изпълнение и жестът на Дара "отивай при някого" може би Любо беше от лявата й страна...

Ами тъпо е Дара да е ментор, за пореден път го казвам. Когато участничката е започнала кариерата си, Дара е била в детската ясла.
     Любо сам натисна бутоните на Дара и Галена.Затова Дара каза отивай при Любо.И постъпи много колегиално според мен.Колкото и да се лигави по някога

# 118
Много силни изпълнители събра Галена. Всички уж се предизвикват избирайки да са в нейния отбор. Някои сигурно си мислят, че няма да имат кой знае какви конкуренти в отбора, а то стана така, че събра доста силен отбор.

# 119
  • София
Тази девойка не ми допада, пее доста лигаво, впрочем както обикновено пият в Бон Бон.

Общи условия

Активация на акаунт