🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 084
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
В много коментари под изпълнението на Денден прочетох, че той е бил дисквалифициран от шоуто. Някой има ли информация дали е вярно и защо?

Дано не е вярно, аз нищо не съм прочела никъде с такава информация. А понеже съм обсебена от него и от Иван продължавам ежедневно да слушам и гледам качванията им в ютуб.
Денден има няколко и отдолу пишат предимно индонезийци, които му желаят успех.
В един от коментарите прочетох, че вокалът на „Steelheart“  Миленко Матиевич, чиято песен изпълни Денден, е поискал забрана за негови качвания.

В неделя още слепи прослушвания ли ще има?

А относно Любо Киров, този човек е наистина с много добро сърце освен с изключително широка музикална култура. Почти няма изпълнение, което да му е непознато.
Винаги е целият слух, докато звучат песните на сцената и той интонира паралелно.
Докато двете палячки се клатят като зелки в кошница.

# 196
Денден я пее тази песен сигурно от повече от 10 години в различни предавания.Вижте в ютуб.
Нея и само нея! Той е напаравил кариера с нея
Въобще не е някакъв нов талант. Повтаря като папагал едно и също, заучено от много години.
Дали ще може да се справи с нещо друго?
 А ,иначе и мен ме впечатли отначало и съм голям фен  на такава музика

# 197
  • София
Денден я пее тази песен сигурно от повече от 10 години в различни предавания.Вижте в ютуб.
Нея и само нея! Той е напаравил кариера с нея
Въобще не е някакъв нов талант. Повтаря като папагал едно и също, заучено от много години.
Дали ще може да се справи с нещо друго?
 А ,иначе и мен ме впечатли отначало и съм голям фен  на такава музика
И аз имам някакво усещане, че ако остане в предавето ще слушаме само едни и същи по тип музикални изпълнения и вероятно няма да излезе от зоната на комфорт. Но дано се окажа лош пророк.

# 198
Денден пял тази песен десет години, защото може да я изпее.
Другите, които излизат да не са били със затворени усти, и те са пели някъде даже повече от десет години. Всеки трябва да тръгне отнякъде. И си избира репертоара, който го представя най-добре.
Така че оттук насетне ще се реши какво може и не може  да пее.
Аз я чувам за първи път в негово изпълнение, но въпреки че не съм и на йота от музикалната класа на Иван Лечев, останах също като него със зяпнала уста.
Глас може да се надгради с усилия и уроци, но само ако такъв  е налице.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 23:08 от проксима

# 199
  • София
На мен пък не ми хареса много. Вика повече от нужното.
Този младеж е много по-добър според мен, нищо че не е по темата

# 200
  • Испания
Скрит текст:

Напълно съм съгласна. Чудя се какъв беше този възторг на това викане и напъни.
Младежът е от видеото ти го изпълнява по-естествено, меко и елегантно.

Както писах, две седмици не гледам в реално време, затова и не коментирам по време на изпълненията. Пускам си само изпълненията, дори не гледам кой при кого отива, за да си спестя треньорите.

# 201
Ама това си е рок парче,все пак. Трябва си му и викане и сила и дрезгав глас дори.
Вторият ми е безразличен .Денден е по добър, обаче и аз да пея една и съща песен 10 години и аз ще я докарам супер .Има си техники на пеене,които се репетират.

# 202
  • DE
Викаше Денден, попрекалиха с хвалбите.

# 203
  • Sofia

Страхотно изпълнение 👍
Пет пъти си я пуснах и аз се разпях,особено на високите тонове 🤣 🤪🤘

# 204
  • София

Страхотно изпълнение 👍
Пет пъти си я пуснах и аз се разпях,особено на високите тонове 🤣 🤪🤘

Wow!!! Благодаря за линка.

# 205

О, Еугент Бушпепа ми е голям любимец още от Евровизия 2018. Страхотен е!

Иначе и на мен ми се стори, че Денден много крещи. Надявам се все пак да не е дисквалифициран и да го чуем да изпълнява и други песни.

# 206
И двете изпълнения много ми харесаха. Не мога да кажа кой е по-добър, защото намирам гласовете им за различни. Страхотни са и двамата.
Не знам защо биха дисквалифицирали Денден, не си спомням такова нещо да се е случвало досега.

# 207
Наистина е много добър  Еугент Бушпепа. Много по-спокойно и плавно я изпълнява от Денден, но предполагам, че разликата идва от факта, че е студиен запис.
Друго е да излезеш с цялата си сценична треска пред абсолютно непознати публика и жури.
Слушам песента с рок настройка и ми допадат, и крясъци, и дрезгавини в тембъра, и фалцети.
Впрочем всеки, способен да изпее тази толкова трудна песен, има моето уважение.

# 208
  • Пловдив
Двете менторки с това облекло и грим са ми като жителки на Капитола от Игрите на глада.

Считам, че този сезон има много добри изпълнители, някой от които прекалено добри.
Битката ще е жестока и много интересна.

# 209
Двете менторки с това облекло и грим са ми като жителки на Капитола от Игрите на глада.
На мен пък ми приличат на идващи от околовръстното....и като такива звучат, като си отворят устите....

Общи условия

Активация на акаунт