🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 314
  • 714
  •   1
Отговори
# 255
Деси е неспособна да види грешките си и да мисли за другите.
На Живка не и трябвали жени във фермата? Защо участва в опресията към собствения си пол?

# 256
Ами не й трябват конкуренти на Живка. Това е. А Ваня ми изпадна тотално на нивото на Деси. Искам ги по-бързо вън и двете. Ужасни са.

# 257
Деси е пълен клоун, много жалка картинка. Типичен представител на женския пол, който гледа да се качи на гърба на някой, за да е добре. Паразит им се казва на такива. Иначе завъртя интригата с обидите, че е удобна тема.

# 258
  • на село
Ей, успях да си изясня кой какъв и що, една седмица се опитвам,  показаха се.
Какво имат против клоуните Grinning

А тази Ваня, голямо крачетало, сигурно ще се обиди, ако ме прочете.
Въпросната Десислава, каква журналистка е, за сефте я виждам и чувам.

# 259
Какво имат против клоуните Grinning
Аз лично, мразя клоуни! Страшни са ми 😃

# 260
Тя Деси колкото прилича на Ким Кардашиян, толкова е и журналистка.
А Гошо какъв е подлизууур само.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 22:19 от cardhu

# 261
  • Велико Търново
Айде, и Ваня при Деса - под чертата. За мен.
Ей на това, дето те го спретнаха, му се казва не просто да търсиш, направо да изкараш теле изпод вола.
Ужасни ужасии са.

Ралица пък и тя откъде измисли 1945-та да напише. Добре че и втори етап на осигуряването на храна са предвидили, че иначе щеше да става страшно.

Деса много негативизъм вкара в тоя хляб. Дано да ѝ се получи и дано да им е вкусен.

Ратаите не присъстват на ритуала май.
А, сега са около огъня. Но на хорото ги нямаше.

# 262
Живка ми е като Надежда невестулката

# 263
  • Велико Търново
Теодора за каквото и да говори, толкова много патос вкарва... Може и да е искрено, ама леко преиграно ми идва.

# 264
Допада ми промяната с гласуването. Даже много.
Ралица гласува за Деси, но се чудя дали така си беше намислила отначало или като видя, че вече е ясна работата сложи в нейната купа, за да не я подхване пак Ивайло после.😂
Ваня хем я разбирам какво говори, хем съм съгласна, но ми идва твърде добра и перфектна. Нямам твърдо мнение за нея още.
С Десито също се съгласих, че Ивайло обижда, но изобщо не мисля, че въпроса трябва да се обръща на мъже срещу жени и, че едва ли не фермерите подкрепят това поведение и гласуват "за" Ивайло. Повечето просто я видяха Деси колко струва и, че и е време за дуел.

Теодора започна да ми допада.

А Ивайло сега като се замисля май с мъже не е имал пререкания.

# 265
Аз пък не виждам нищо общо между Надежда и Живка. Нищо.

# 266
Много благо говори този човек!

# 267
  • Другата България
Аууу, много ми хареса новия начин за избор на първи дуелист. Крайно време беше да не е еднолично решение. Както и това с теста по история и обвързването с храна.
Кирил все повече ми става фаворит.
Към него се добави Виктор.
Страхотен млад човек.
Тотално безполезен е явно наистина Борислав. Освен че е кухо парче.
Ваня още от визитката ми беше ясна, това е някаква латерна, която е доста куку, подцених я. Дано скоро последва Деси. Много приятно впечатление ми направи Цвети. Ясна, точна, конкретна.
Сийка килима дори няма да я коментирам. А от хляба на Чавдар получих слюноотделяне.
А, Теди. Добричка, но доста преиграва. Личи, че е яко в роля.

# 268
  • Велико Търново
И въпреки патоса си Теодора колко много по-различна е от Деса! Със сигурност знае къде е влязла, какво я очаква и се радва и на съвсем малките неща, без да проявява каквито и да е капризи.

Чавдар ми харесва все повече, нищо че не съм и имала негативно мнение за него. Дано не го развали.

А, да, и на мен ми допада новият начин за избор на първи дуелист.

# 269
Мери, точно. Само за Борислав имам още надежда.

Общи условия

Активация на акаунт