🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 031
  • 714
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Деса ще избере някоя която смята за слаб противник. Най вероятно Лора или Цвети. Ще е култово ако дръпне Ваня.

# 302
Красимира

# 303
Тя трябва да избере 3 участнички и може би ще има някакво състезание между трите, за определяне на дуелист. Аз залагам на Цвети, Лора и Анастасия.

# 304
  • София
Според мен, Деси ще номинира, Красимира, Анастасия и Живка. Като най-големи са шансовете и ако има дуел с Анастасия. За Красимира и Анастасия съм сигурен, че ще бъдат номинирани. Ако номинира други значи и е глупава освен нагла, или просто иска да си ходи и да не се излага повече.
Според мен няма да дръпне Ваня или Лора, защото са и приятелки (уж), а и няма шансове срещу тях. Цвети също не вярвам да номинира, защото още и държи влага боя, който яде от нея в битката за ратайство.
Както бях сигурен, че Деси ще е номинирана за ратай и ще бъде посочена за първи дуелист, така съм сигурен и че ще си ходи първа. Дано позная пак.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 15:20 от Diavolo

# 305
Аз предполагам че Деси ще избере Живка ( тя категорично иска женски дуел и иска жени да се махат ) , Цвети ( тя кажа че не я страх ако тя бъде избраната ) и може би Красимира ( тя примерно за да се върне в къщата ). Да видим дали ще позная нещо. Grinning Дано бъде интереснен епизода довечера.

# 306
Деси срещу Красимира или Анастасия.
Деси прелита през голямата вода след дуела, безполезно създание.

# 307
  • Другата България
И аз залагам на Краса.
Лора не.

# 308
  • Варна
A аз си мисля, че ще предизвика Ралица. Залагам на това. Simple Smile

# 309
  • гр.София
А може ли да извика фермера на дуел? Няма ли имунитет тази година?

# 310
  • София
Ама как Анастасия, тя нали се афишира на страната на "доброто". Мислите ли, че ДесиТУ би предизвикала един от двамата си поддръжници?  Не че нещо в поведението й би могло да ме учуди вече. Бих се изненадала само и единствено ако направи нещо хубаво, но не вярвам.
Мисля си, че е възможно да извика и от по-силните жени, зависи колко точно нереално й е самочувствието, а видяхме, че е много.

# 311
  • София
Винаги може да предизвика фермера, но за да стане това трябва одобрение и от Иван и Андрей. Т.е. да има достатъчно натрупано основание (като дълга вражда) за да го направи. А тя няма, така че няма да и удовлетворят искането.

# 312
  • Варна
Винаги може да предизвика фермера, но за да стане това трябва одобрение и от Иван и Андрей. Т.е. да има достатъчно натрупано основание (като дълга вражда) за да го направи. А тя няма, така че няма да и удовлетворят искането.
Май не са казали изрично че фермера има имунитет. Аз реших че и това е ново.

# 313
  • София
Нищо не са казали за имунитета на фермера. Така че тълкувам на основание старите правила.
Да, може и да не избере Анастасия ако държи на тези, които са я подкрепили. Аз я посочих, защото е слаба и Деси има шанс срещу нея. Ако иска да отпада, то нека посочи другите, хаха.

# 314
  • Sunshine state
Изпбщо не вярвам, че Деси ще предизвика Ралица на дуел, по-скоро ще е някоя от "слабите" като Краси например.

Общи условия

Активация на акаунт