🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 974
  • 714
  •   1
Отговори
# 405
Мартина я различавам и като е в кадър обикновено работи нещо. Борислав обаче не го забелязвам и понеже го видях някъде в коментар, влизах в сайта да му видя визитката.

# 406
Първоначално си помислих че Теди и Мартина са едни и същи хора, но веднага си различих че Мартина има страшно много татуси по тялото.

# 407
  • София
Бенгън,
И/А не разкриха напълно за финала, но този, който има повече звезди (т.е. е имал повече фермерства) ще има някакво предимство на финалната права. Има се предвид, когато останат финалистите и започнат последните дуели за определяне на четиримата финалисти (ако са отново четирима).

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 17:05 от Diavolo

# 408
Бенгън,
И/А не разкриха напълно за финала, но този, който има повече звезди (т.е. е имал повече фермерства) ще има някакво предимство на финалната права. Има се предвид, когато останат финалистите и започнат последните дуели за определяне на четиримата финалисти (ако са отново четирима).
Благодаря за разяснението, убягнало ми е.

За анкетата и съответно дуела аз лично обръщам палачинката. Колкото и да е нелепа и несъстоятелна Деси е в пъти по-голям дразнител за групата от Теди. Ще съм за нея като виден сеирджия:). Оценявам шанса и за оставане на 30-35%, но Фермата с нея ще е по-цветна.

# 409
  • София
хихи, И аз се извъртях като лъзгав сървайвърец 😅😏 и в анкетата гласувах за Деси. 😮

# 410
  • София
Хайде и аз при Бенгън.
Пък и Теди много чувствителна бе,напряга ме.

# 411
  • София
Очаквайте по няколко анкети на седмица, традицията от миналата година ще продължи и ще се въведе нещо като модел, с който ще свикнем постепенно. Ама е рано още, да видим как се развият събитията и хронологията. Със сигурност ще има допитвания за дуелите, но и не само... 🙂
Така че за да не пропуснете някоя анкета трябва да сте активни всеки ден или поне да преглеждате темата.
А ако някой иска да види резултатите от стара/изминала анкета, то ги има подредени в спойлер таг в заглавния пост.

# 412
Деси, ако отпадне, залагам, че ще я върнат по-късно.
Някой питаше как възприемаме Живка.
Ми много се старае да мисли и постъпва „правилно”. Това се вижда. Ако ситуацията я хване неподготвена ще ми е интересно какъв характер ще покаже.
Поне аз я слагам пред Теди, Анастасия, Ваня, Ралица, Деса.
Чавдар вчера каза нещо от сорта, че иска жената да гледа мъжа си като кученце. Хем разбрах какво иска дакаже, хем казаното не ми е по вкуса.

# 413
Аз също следя Чавдар.
Именно заради визитката.
Засега ми е по-скоро положителен герой.

Обаче правя паралел с Калоян от миналия.
Той си беше твърдо за "боса и бременна до печката", пък беше харесван и вътре, и навън.
Включително и от жени.
Знаем и докъде стигна.

А, аз съм фен на Мартина още от самото начало.
Не се набива на очи, бачка си, идеална стратегия, ако е това.

Идеална стратегия е да стигнеш до Финал, но не и да спечелиш. Боби миналата година я приложи тази стратегия и не му достигнаха гласовете от зрителите да победи Ванчето. Аз не бих гласувала за такъв тип играч, ясно е, че за 3 месеца няма как поне веднъж да не си изпуснеш нервите или да сгафиш нещо, но не се знае Мартина може по-напред в играта да се прояви. Предпочитам по-изявени макар и понякога с риск да създадат конфликт хора, които не се страхуват да си кажат мнението.

# 414
Някой от мъжете вчера похвали Мартина, че всичко можела да работи. Не съм я забелязвала много-много, защото рехаво ми беше гледането до вчера, но ми направи впечатление това изказване, защото то означава добър потенциал за игрите, които ще доста този сезон.

# 415
Ююхуу, чисто нова съм тук. Тайно само Ви четях Yum. Позволявам си да се включа при Вас Simple Smile

За мен, раздора, който сътвори Деси беше с цел изместване на вниманието от нелепото си държание от предните дни. Цялото превъзнасяне по Америка, отказа да работи, недоволството от условията, вкопчване в идеята за "мъжете принизяват жените" ме водят до мисълта, че е човек с много комплекси. Жалко за което.
Теди ми изглежда добър и възпитан човек. На мен също ми идва в повече вживяването, но не е определящо за оценката ми за нея. Довечера ще подкрепям нея. Предпочитам нейното хленчене, пред маниерниченето на една криво разбрала се българо-американка.
Пускам вероятен спойлер, така че, отваряте на ваша отговорност Laughing

Скрит текст:
Поразрових се из инстаграм и фейсбук. Първия пост на Деси след началото на м.август е на 19.08. и не изглежда профила и да е бил поддържан, докато е била вътре или към този момент. Мариан също е навън вече. Пише коментари във ФБ страницата си още от края на август.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 18:05 от Dakota2

# 416
  • София
Няма как да гласувам за Деси, винаги съм била против да се дава трибуна на глупави, самовлюбени и незнаещи къде се намират хора. Разбирам, че е с цел сеир и присмех, но мен лично такива неща ме натоварват ужасно. Не ми е нито цветна, нито интересна. Да, голям дразнител е определено - с глупостта си, с начина, по който нагло извърта нещата, само за да се опита да излезе суха от водата. Цялата история за онеправданите и обругани жени беше само за да отклони вниманието от собствената си тъпа постъпка. Тя, която е приела така присърце американската си клетва да спазва законите и правилата, тук, на родна земя, като един същи бай Ганьо, побърза да ги престъпи при първата удала й се възможност. Ми не, мерси съм да ме занимава със сбърканата си ценностна система!
Да си ходи, откъдето е изпълзяла. Язък, че е минимум съседка на Хилари Клинтън и не е от Чикаго, който е нещо като Дружба 2, но не може да си плати прегледа в българска болница. Joy

# 417
Мисля, че ще пожалят Деси. Тя направи сеира, "разгърна се" и вече може да си ходи. Сега ще гледаме други видни дами като ратайки. Как ще готвят, мият паници, как ще доят бедната кравичка и козичка. Честно, за животинките ми е жал. Тепърва ще стават панаирите, особено след като се поразцепят мъжете. Гласувах за Деси. Ще ми се да видя още, но на фона на другите кусури. Миналата година изцедиха докрай Милена, но пък в това време се показаха и на другите рогцата.

# 418
Гласувах за Теди-победител!
Докато не почнах да чета тук за предстоящия дуел, не бях забелязала, че тя плаче, камо ли пък, често!
Сега я видях, докато гледаха визитките.
Но колкото и често да го прави, за мен не е проблем. Още от начало ми хареса, като добър човек!
Деси ми се нарежда до Георги, като голям дразнител!

# 419
  • Пловдив
Гласувах за Деси. Напрягащо-дразнеща е почти през цялото време, но Теди още от самото начало ми е прекалено лигава.

Общи условия

Активация на акаунт