🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 821
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Той минал ли е операция за смяна на пола?

# 512
  • Велико Търново
А, в допълнение към поста на diziler:

‘Krist, само хормонална терапия засега. И за това говори при гостуването в "Преди обед".

# 513
Мисля, че в България конкретно операцията за смяна на пола не е позволена от закона. За да се случи, трябва да се водят куп дела и т.н. Изобщо не е лесна и бърза процедура и никой лекар не би я извършил ей така, защото влиза в категорията причиняване на тежко физическо увреждане или нещо подобно.
Те и хормоналните терапии не са много на светло - това е цял бизнес в интернет с такива препарати и на недобросъвестни лекари. Изобщо темата е много неуредена у нас и не съм сигурна, че ще се случи в близките години.

Лично аз нямам против. За себе си съм убедена и приемам напълно, че биологичният пол може да не отговаря на психическия. Във всички култури има хора, които пример за това, не е нещо ново под слънцето.

# 514
  • Велико Търново
Казаха, че са се преброили като транс-незнамкаквоси. Намерили са начин. Даже май и го споменаха, ама не съм се стремяла да запомням.

Хайде, приятно гледане!
Стискам палци за Теди!

# 515
Приятно гледане на дуела на всички.

# 516
Мен и двете ме дразнят, така че нямам фаворит.
На Десито нищо не ѝ разбирам какво говори.

# 517
Като изключим мрънкалото Деси, останалите са ми доста приятна компания. Разбират се, забавляват се, работят.
Разбира се, че има време да се изпокарат, но засега са много симпатични.

Успех на Теди и от мен.

# 518
Много напряга Теди, много. Поне мен.

# 519
Сигурно изнервя постоянното реване, но още не съм се издразнила на Теди. Деси не мога да я дишам и ето, пак започна с глупостите си. Браво на останалите, хубаво я закопаха псевдоамериканката.

Хайде да започва дуелът, че много разтегнаха вече.

# 520
  • София
Много напряга Теди, много. Поне мен.

Този натегнат, постоянен патос при нея просто ми е много изкуствен…

# 521
Хубава първа игра. Тук спокойно може да почиваш през първата част, 30 сек преднина за втората част е нищожна според мен.

# 522
Чистата енергия на Теди. Тя милеела, ама още не била готова да се раздаде за България. Не чух Деса да казва, че не обича България. Според мен, Тедиту не блести с ум, но е с огромно самочувствие, може би затова толкова ми е толкова антипатична. Ще я оставят, ей така, за да може до край да я изцедят, защото тепърва ще се "разгръща".

# 523
Един дол са ми всички псевдо родолюбци, които след фермата ще си хванат полата за Хамерика, е Теди ми от тях и Любо и другите. Не, че от българите вътре, пък всички стават. Айде, моля да не се правим на такива, каквито не сме. Пък и това непрекъснато натъртване, че е най-българското предаване също ме дразни. Що са го кръстили "Фермата", що не го кръстиха "Чифликъ" примерно, не че и тази дума е българска.

# 524
  • Другата България
Някой разбира ли Деси какво говори???
Ужас! Та тя мрази България!

Сега и музиката я дразни, кой какво свири, какво пее....а Джери защо се е лепнал за нея?
Това откъде дойде?

Общи условия

Активация на акаунт