🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 028
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
Дано Теди бие, че Деси само по-неприятна и по-неприятна ми става.

# 526
  • Велико Търново
Все още се чудя защо на Деса не ѝ слагат субтитри. И как това чудо е било репортер, представяте ли си?
Пък че ѝ били омръзнали песните, които се пеят... пффф! Наистина е ужасна!

30 секунди аванс и на мен ми се струват нищо. Не са преценили като хората, май...

# 527
Някой разбира ли Деси какво говори???
Ужас! Та тя мрази България!
Аз, аз! Каза, че истинските българи били тези, които се връщали от чужбина. За нас, дето сме си все в България, не каза нищо и не знам как да се определя.

# 528
  • Великобритания
Много ми е неприятна Деси , искам да падне и да си ходи
И Теди ме напряга с постоянното си реване , ама все пак е по симпатична , а и мисленето и по ми харесва

# 529
  • Велико Търново
Теди губи много от увереността си, когато Деса ѝ "диша във врата". Все едно че става съвсем различен състезател.
Деса как на едро обиди всички. То бива безцеремонност, бива, ама чак пък толкоз! Rage

Ох, почти бях сигурна, че Теди ще загуби тази игра. Добре, че устоя. По-скоро - добре, че Деса беше припряна.

# 530
Не знам защо, но вътрешното ми усещане за Теди не по различно от това на Деси. Много ми хубава, но нещо неискрено има в нея. Не може да и се отрече, че много концентрирана. А на Любо подмятанията не му правят чест.

# 531
5:1 (2:1 игри).
Заслужена победа тук. Деси беше бърза по таблото, но невнимателна. Теди изигра играта перфектно.
Агитката също помогна, колкото и да е минимална има реакция на това "отивай си в къщи" .. особено при игра на нерви и спокойствие.

# 532
  • Другата България
Продължавам да смятам, че Деса е спокойна защото никой няма да си тръгне.
Заради Мариян.

# 533
Иван и Андрей казаха че една от тях ще си тръгне.

# 534
Браво на Теодора, изненада ме. Каквато е емоционална, не смятах, че ще успее да се концентрира за топчето.
Много му личи на Андрей, че е за Деси, и то още от снощи. Досадно е.

# 535
  • Велико Търново
Ами точно защото са разбрали, че Деса може да им бъде "златната кокошка".

# 536
  • Другата България
Иван и Андрей казаха че една от тях ще си тръгне.
Да де, те много неща казали, пък после....
Да видим, дано.

# 537
Агитката на Теодора прекалява. Ок не харесват Деси,но е много лесно всички да бълват такава жлъч срещу един.
И те не се различават от нея. Същата наглост и безцеремонност!
За Деси съм!

# 538
Много реклами, много нещо Sad
Иначе и аз мисля като DamaPika - шанса на Деси е да се държи в близка дистанция до Теди по време на игрите, защото тогава Теди губи почва под краката си и става лесно победима.

# 539
  • Велико Търново
Е, казват ѝ "Go home". Никой не ѝ е казал, че е проста.

Bengun, така е, да, само че аз смятам, че Теди трябва да "бяга" от тези ситуации. Въпрос на гледна точка

Общи условия

Активация на акаунт