🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 767
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
Мен откровено си ме е яд за Деси. Изобщо не мисля, че е глупава, но не е и чак такова перде, за каквото иска да се представи. След първия ден се обнадеждих, че може и да победи. Игрите от втория ден даже бяха в нейна полза, защото почти не изискваха да преодолее охлювската си бързина на придвижване. Нещо се пречупи в нея още в първата игра, а и като цяло май не гореше от желание да се пребори. Може би си е дала сметка, че трудно ще я кара с това фермерско ежедневие. Освен това видимо се подразни от коментарите на агитката на Теди. Беше права, когато каза, че нейните хора са викали само за нея, а не против Теди. Големи черни точки за тези , които подвикваха и се оптиваха да ѝ пречат. Много неспортсменско беше. За стрелбата с лък най-много се ядосах, защото дори гледана отпред, се виждаше, че не се прицелва добре. Но нямаше кой да ѝ помогне. Ако мишената беше малко по-вдясно, щеше да събере сума ти точки.Laughing Laughing А в последната игра падна жертва на собствените си изявления и суета. Още първия път едва-едва погледна подредбата, за да покаже каква отлична памет има. Жалко, защото за мен беше по-интересна от съперничката си, ноо....както е казано "господ дава, но в кошара не вкарва".

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 08:45 от Mesmunda

# 616
Това с IQ-то всеки може да се обърка, понякога се случва с подобно близко звучащи думи, не вярвам Деси да не знае какво е едното и какво е другото. Тя не е толкова тъпа, добре говори, огромното и самочувствие и претенции я отблъснаха от хората. Но ако всички във формата бяха бели и добри не виждам как щеше да се открои някой от тях. Засега никой не ме грабва истински. Повечето са емигранти, които ще се пръснат, когато всичко свърши,  иначе големи родолюбци и радеят за каузата... Теди с трептящия си глас и пълните със сълзи очи заяви, че не е готова за каузата България и не може да даде нещо повече, но за тази тук - да. Така е да почистиш един полусрутен манастир е страхотно, но зад каузата стоят примамливите 100 000 лева. Да, няма да ги вземат всички, и част от участниците ще все едно на доброволчески начала, но без тези пари и телевизионния формат нямаше да дойдат и да работят. Като гледах поздравите на приятелите на Теди от басейна с чашки в ръце, типично по американски, не ми допадна някак си. Не защото е лошо да си правиш парти, но поне за пред камера да има някаква премереност  в поведението. Иначе браво на нея за победата, напълно заслужена! Но нещо не можа да ме омае, освен с физическите си дадености, много е красива.

# 617
На дуела снощи бях за Теди, защото ми е по-приятна. Като гледах обаче как Деси губи битките, се усетих, че подсъзнателно сякаш искам тя да победи. Може би защото не заслужаваше чак такъв хейт. Мъжете прекалиха с подвикванията си и коментарите спрямо нея. Не мисля, че е сгрешила чак толкова.
В крайна сметка за мешката беше права - изпълни условието да я затвори. Специално за това мога да я "оправдая", защото и аз глася багаж за 2-3 дни все едно се изнасям 😁

# 618
Браво на Теди, но ми идва в повече целият и патриотизъм и начин на говорене. Като вземе да циври и да изтъква е точно като развлена латерна. За жалост тогава просто превъртам с дистанционното, може и заради гласа да и е, но е вече досадно.

# 619
Много се радвам, че Теди победи. Може да е прекалено емоционална, но даде всичко от себе си на дуела. Не очаквах, че ще бъде толкова съсредоточена в игрите. Бавно, но славно беше нейната тактика и успя. Прекалява иначе с родлюбието. Ред сълзи, ред сополи за българската земя, ама живее в Америка.. Тууу мъч ми идва и не ме трогва, честно казано. Другата американка поне е откровена, че не я кефи в България, но чий го дири тука се питам аз...

Хареса ми, че се изкоментира това, че уж Деса спазва правилата в Америка, ама във Фермата гледа да се скатае. Типично за много „чужденци”... Както и да е. Пожелавам й попътен вятър, да прати много поздрави на ХилъритУ и повече никога да не я виждам по бг тв-то!

Иначе Пламен по външност и на мен най много ми допада Wink

# 620
И на мен не ми допадна как агитката нападна Деси. Често се случва в това предаване. Деси наистина е превземка и изобщо не знае къде се намира, но защо беше нужно да подвикват така срещу нея на дуела? Не е спортсменско такова поведение, нито мъжкарско. Точно в конфликтите се разбира кой какъв е.

А Теди колкото и да се превзема на тема родолюбие, си е същата кифла като Деси. Омъжена за футболист, свикнала с лукс и партита край басейна.

А цялото поведение на участниците каква важна мисия имат, и на мен ми е поза. И аз мисля, че ако не беше предаването, едва ли някой от тях щеше да се заеме доброволно с тази задача. Аз не понасям напудрени приказки за пред камерите и фалшиви драми. Допадат ми по-естествените и искрени участници. Например, Пламен си казва, че му е приятна задачата за манастира, но признава, че не е вярващ. Дори при срещата със свещеника си призна, че не му е било особено интересно. Страшно ми допадна искреността му. Няма какво да се лъжем, съвременните хора не са особено религиозни и вероятно на поне половината участници също им беше скучно, но за пред камерите се преструваха.

# 621
Теди, може да е свикнала на лукс и глезотии, но за сега с нищо не претендира. Работи, не мрънка, не се заяжда, не се изтъква че била такава или онакава. А, и не се сравнява с Хилъри Клинтън
Сълзите  и патоса и ми идват в повече определено

# 622
Деси ги изнервяше умишлено напоследък и като средно интелигентен човек - не я мисля за тъпа, нито много умна - няма на какво отгоре да е очаквала друго на дуела освен точно, каквото получи. Според мен тя точно и това е целяла, за да вкара лафа за разликата между футболна агитка и публиката на тенис на корт. Ако към нея се отнасяше някой преди това възпитано, тя искаше да го изкара глупак, напр.Виктор, също и Мариян..
Всъщност единствените, които наистина е направила на глупаци, са тези от каста, които са й се вързали и за каузата за животните, и/или са очаквали да е втора Милена в сегашния сезон.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 10:25 от Mama xxl

# 623
Теди не мрънка, защото е прикрита, умее ги тези неща, според мен. Решила е да го играе светица. Не вярвам в живота да е толкова примирена. Не знам, но за мен е поза, така го усещам. Деси, пък е дразнител и не се прикрива, мрънка и капризничи, и нейното не ми допада. За предпочитане е Теди, разбира се. И другите работят и не мрънкат, но не можем да знаем дали е за пред камерите или са такива, но е похвално за младите момичета. Държат се достойно, не кифлеят и не се лигавят за момента. Ще видим, като се разгърне играта. Честно казано не виждам да се работи толкова, колкото предходния сезон, но може само на мен така да ми изглежда

# 624
  • Пловдив
Деси беше супер зле, няма никаква двигателна култура. Не и беше мястото в този формат. Насред всичките приказки, които избълва обаче, имаше и нещо вярно - че тук е хаос и това, че Любо е "псевдо-българин".
Много ме дразнят такива "патриоти", дето за пред камерите милеят за родината си, но отдалече, използвайки благинките на чуждата държава, в която са. 
Адски противно беше и поведението на Любо и Ивайло, докато Деси се мъчеше да направи нещо в играта.
 Ще гледаме още доста сълзливи излияния с плачливия дразнещ глас на Теодора. Как искам да я видя на дуел срещу Живка!

# 625
И аз искам дуел Живка-Теди и изобщо Живка срещу някоя от по-силните жени - Ралица, Мартина, Цвети.

Аз изобщо не чух какво говориха Любо и Ивайло по време на дуела. Какво точно казаха?

# 626
Не мисля, че Теди е чак толкова силна. Да, този път победи повече от убедително, но Деси почти всички жени в тази ферма ще я победят от раз. Теди ми е някак разхвърляна и разпиляна, освен това се панира, когато я настигат и това го видяха всички на арената, така че очаквам доста честичко да я викат на дуел.
Ралица е смятана за силна, но за мен в нея няма състезателна жилка, не умее да се концентрира, даже направо сама си пречи, затова смятам, че няма да бъде чак толкова непобедима на арената.
Агитката нaистина се държа кофти.
Аз също залагам, че Деси ще посочи жена за фермер.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 13:03 от Дидичка

# 627
Когато Теди поставяше снимката на Деси отново в сандъка, той беше празен. Нямаше я (може би, защото сам е напуснал) снимката на Мариян.
Това означава ли, че все едно не е бил във фермата и след това няма да му дадат кученцето?

# 628
Силно се надявам, че няма.

# 629
Изобщо поставянето на снимките в сандъка е грозно, на мен ми навява неприятни асоциации. Защо да не остане на стената или да ги отделят на друга стена като отпаднал. Ралица изобщо не е по-подготвена физически, не мога да кажа в момента коя е. Теди има добра концентрация и голяма доза късмет, не виждам да е нещо над другите. Трябва да включат и другите, за да се прецени.

Общи условия

Активация на акаунт