🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 310
  • 714
  •   1
Отговори
# 270
Освен това Ивайло не обижда само жени, той е такъв към всички (примера с Мариян и името на кучето).

# 271
  • На топло в неговото сърце.
На мен най-готин ми е Виктор.

# 272
Виктор беше този с брадата, който последно говореше с Деси, докато тя месеше, нали?

Борислав много ларж ми се стори. Не се вживява много. Симпатичен е.

Анастасия също започнах да я харесвам. Поспря се с простотиите и стана малко по-сериозна.

# 273
Аз казах ли ви за Чавдар - още от визитките го смятам за потенциален финалист или най-малкото ще изкара докрая, защото явно повечето тези стари традиции ще са износени от него/месенето на хляб + свиренето на инструмента/. Таа какво казвахте, че Ралица обиждала хората, които не ставали - в частност Борислав и Мариян? Ами не е ли така, Борислав е като муха без глава, а Мариян се държи все едно двете му ръце липсват и една кофа не може да носи.

# 274
  • Велико Търново
Този е Виктор, да. Същият, който свири на пиано и гайда и пее най-добре от мъжете.
Впрочем, в първия пост на темата ги има всички участници със снимките и имената им.

# 275
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 10 (22.09.2021)

директен линк без реклами, за България и чужбина.

# 276
От епизода днес: Десислава е ужасна. Знае как да се възползва от ситуацията, че даже й се и вързаха.
Виктор ми се издига все повече.
Ваня и Ивайло са ми странни. Ту ги харесам, ту ми изпаднат.
Кирил ми е фаворит все още, Георги има много злоба и отмъстително отношение.
За другите още си изграждам мнение.
А да, Чавдар и Стефан дават заявки за мои фаворити но имам нужда да видя още от тях. Стефан го дават рядко, а Чавдар много добре стои до момента но ми се струва, че има и други страни на характера.
Любо е отслабнал в лице, забелязахте ли?

# 277
  • София
Хубаво са го измислили това с камъчетата, но щеше да е по-добре, ако беше анонимно.
Последните гласували пускаха камък в купата на Деси, защото изходът от гласуването вече беше ясен. Не че имаха много ясни аргументи срещу нея. Не искаха да си навличат гнева на Ивайло.

Когато Теодора говореше накрая, се сетих за нашия Дявол. Да си искал толкова много да бъдеш част от Фермата и мечтата ти да се сбъдне. Simple Smile Дяволе, няма да се отказваш.

# 278
Аз пък мисля.че проблем с Ивайло имат само Деси и Ваня, вече малко и Ралица. Останалите няма за какво до подкрепят Деси. Не им е нужна обстойно аргументация.

# 279
  • София
Няма, няма, по-народно и истинско е във Фермата. Окончателно отсвирих Игри на волята и повече там няма да се натискам да влизам, не и след пародиите и нагласените неща и в този трети сезон. При И/А може да има сеир и какво ли не, но са много по-честни нещата ако трябва да сравняваме.

Така, сега за епизода и новите правила.
ОК съм с начина на избиране на първи дуелист, НО трябваше да е анонимно. Така е много лесно за последните гласуващи. Да, няма да са всеки път толкова ясни нещата, но това не променя нещата. Така че анонимно гласуване, НО с условието после да се разкрие (и за фермерите и за нас зрителите) кой за кого е гласувал.
Не ми харесва обаче това, че няма да има една обща игра в която да се пуснат всички мъже едновременно или пък всички жени. И така всеки да свери часовника, а и ние да видим всички рамо до рамо и кой евентуално би изпъкнал. Защо казвам това. Ами защото Андрей каза, че Деси трябва да посочи трима застрашени за втори дуелист. Което е ясна индикация, че ще има дуел за имунитет само между тях. Ами по този начин, някои участници могат да стигнат почти до финал без нито една битка (не дуел, а изобщо битка) във Фермата, ако не броим първите битки по тройки за това кой къде ще спи в премиерните 2 епизода за сезона.
Всъщност докато пиша това ми светна нещо. Нали Иван и Андрей казаха, че ще има битки за територия. Е, освен ако нямаме една такава обща битка между мъжете и жените по двойки или по къщи за това кой-къде да спи през новата седмица. Ако го има това нещо ще съм съгласен. Обаче ако липсва, не ми харесва, именно защото няма да имаме тези общи, масови битки.

Не ми хареса как Деси и Ваня извъртяха нещата на удобната тема за насилието над жените. В случая с Ивайло, вербално. Не е приятно разбира се и Ивайло трябва да се кротне малко, но за конкретната седмица, Деси бе кристално ясния дуелист, ама направо по всички закони на джунглата. Деси, ако четеш тук, ами стой си в Америката, за какво си дошла тук да се занимаваш с нас, тез тъмни балкански субекти?
Както каза и Кирил, чиста демагогия. Колко удобно. Тук обаче не е САЩ и това изкуствено лицемерие го няма и се радвам много, че половината жени гласуваха срещу нея. От това по-голям шамар няма. Подкрепиха я само Ваня и Лора (?!), а и Анастасия, която очевидно я е страх от дуел. Искрено се надявам от другата седмица да не я гледаме повече, че излишно натоварва. Типичен паразит, който живее на гърба на другите, ама тук няма как да и мине номера, защото законите във Фермата са други и хората се оценяват по делата, а не по фалшивите думи.

# 280
  • Sunshine state
Ивайло ми е дразнещ вече доста, но Деси си заслужи дуела по всички параграфи. Ще видим кого ще избере. При Ивайло не е само до откровеност, а до това, че си е решил да се репчи на всичко живо, дето му попадне на радара. Сега някакви предупреждения валят към Ралица.. Да ходим на яйчени черупки около господина, че да не вземем да го засегнем. 🤣

# 281
  • В тъмната гора.
Първо, което искам да коментирам е, откъде накъде Ивайло ще търси сметка за решенията на Ралица. Ако беше Живка, такъв разговор нямаше да се води.
Ралица постъпи тъпо, като влезе в обяснителен режим и взе да ходи по него и да му докладва.
Деса няма равна, защото се държа абсолютно олигофренско с водещия, с лекаря...Явно по време на прегледите са и казали нещо, та взе  и се стегна, но е късно либе за китка.
Ваня си е странна, който е гледал видеата й в ютуб я знае, но това, което ми направи голямо впечатление е , как отговори стратегически на последния въпрос, за да не загубят храната. Ако това не е сценарий, то в тази руса глава има бая мозък. Общото интелектуално ниво е такова, че на никого нямаше да му хрумне да постъпи така, къде заради мозъчен дефицит, къде заради високо его.
Виктор се взема много насериозно напоследък и ме дразни. Определено обича да налага мнението си.

# 282
  • На топло в неговото сърце.
Аз друго си мисля, колко са лицемерни хората. Ясно е, че всеки е там за наградата - какво ще ти стане, ако се изправиш и си кажеш истината, че това да отстраниш някого от претендентите е твоя стратегия. А пък, ако си можещ и знаещ изобщо няма да има кой да те бутне.Не да минаваш с някакви изсмукани от пръстите мотиви и да се криеш като мишка зад другите. По принцип не харесвам Живка, но тук и правя евала поне беше честна.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 09:00 от denissa22

# 283
Ваня умее да говори, да изразява с думи емоции, звучи точно като менторите, които ни учат как да се справяме с предизвикателствата и да сме успешни. Тя и нещо такова работи, свързано с личностно развитие, презентира и обучава.
Мислих на кой ми прилича Теодора и открих 😀 на жената на Майкъл Фелпс, Никол. Аз съм му фен и затова го следя.

# 284
Деса ми е неприятна от самото начало. Хора, гледаме седми сезон и не спирам да се изумява на тези сръдни за ратайство и дуел. За ратайство - то мрънкане, то чудо.
Ваня започна да ме дразни когато взе да мрънка в предните епизоди че са и малко одеалата, че иска да и е топло. Мисля че тогава Ивайло я насмете, че хората вън спят на открито и не мрънка. Явно тогава тя се е настроила срещу него. Все още е или се прави на незабележим, но подозирам че ще е драка и тя.
Хареса ми гласуването. И да защо пък да не е явно. Всеки да се аргументира. Така също ще проличат характери. И в този случай голямо браво на Цвети за честитя и аргументирано избор. Все още не може да ми се открои фаворит, но е и рано. Сякаш мъжете са ми по добрият каст. Там за сега ме дразни само Гошо. При жените-Деса, Ваня нещо и тя и лееко се разочаровам от Ралица.

Общи условия

Активация на акаунт