🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 031
  • 714
  •   1
Отговори
# 315
  • София
С тези нови правила играчите ще трябва да се нагаждат в крак. Сетих се един начин да си избереш този противник, който наистина искаш. Ако стреляш по слаб опонент обаче. Значи, номинира се този, който е набелязан за 'слаб' и заедно с него номинираш двама 'силни' за да си сигурен, ще победят и ще остане 'слабия'
Защото има риск ако се номинират трима 'слаби' то за съперник да се падне, някой неудобен опонент...
Сигурен съм, че тази тактика все от някой ще се използва през сезона.

# 316
  • София
Да ви кажа много съм разстроена заради ярето. Чудя се толкова ли не можаха да го изкарат и да отиде в опитни ръце? Просто съм ужасно съдита и тъжна, че не направиха достатъчно за него (поне така мисля).
Иначе мисля, че Деси ще избере все пак Цвети, защото според мен се жегна от думите и.

# 317
Чесно, все ми е едно кого ще избере, само да я пратят директно в Америка.

# 318
А колко ли души в Америка се радват, че е затворена някъде далеч от тях и се надяват да не се връща 😀

# 319
Тъкмо щях да кажа същото - едва ли и в Америка размита някой за нея или толерира подобни хора. Явно тя си живее в някакъв нейн си свят на мечти, в който тя е права, останалия свят не е и си вярва в което. Болен мозък по-напряко казано.

# 320
Мислих и аз какво интересно може да измисли за дуела, да предизвика фермерката слабо ми се вижда за такава измислена героиня. Залагам, че ще се направи съвсем на интересна и ще поиска дуел с Ивайло 🙂

# 321
Мислих и аз какво интересно може да измисли за дуела, да предизвика фермерката слабо ми се вижда за такава измислена героиня. Залагам, че ще се направи съвсем на интересна и ще поиска дуел с Ивайло 🙂

Satisfied Smiley Smile

Не ми върви сезона и това е.
Само като си помисля, че първия сериозен дуел ще е Деси срещу...няма значение дори коя ще е избраницата и се чудя кога наистина ще започне Фермата.

# 322
Десито като беше на доктор, явно са го обработили , видях промяна като се върна. Но за кратко, бързо стана пак вироглава, нелогична, пак някой й е крив.
"Мотивационния тренер"  й пусна мухата , че мъже обиждат жени, и Десито пак се почуства жертва🙂
Това е защото сме в малка България, няма правилно отношение към Кардашиян, да се чуди човек какво дири тук?
На дуела вероятно пак ще е застрашен силикона, но предния ли , задния ли , на лицето ли...пък и с този (не) парализиран гръб...
Тя е влязла да ни покаже красота, да ни научи как е по света...а те я карат да пълзи...

# 323
На мен чи беше много неприятна тази битка, като червеи, без крайници. Също и онази, с копането на Кирил и Гошо. Не си спомням в предишните сезони имало ли е подобни, но тези са ми унизителни.

# 324
А кой ден ще се играе битката? Не помня как беше миналата година.

# 325
Хм, много интересно стана с тия камъчета.
Еми, нормално Ваня и Сия да защитават Деса на гърба на Иво.
Все пак нали ги е страх от дуел.
Съгласна съм с Киро.
Но Виктор и мен ме дразни.

# 326
  • София
А кой ден ще се играе битката? Не помня как беше миналата година.

Започва в петък с две битки и приключва в събота с още пет, като максимална бройка.

# 327
Чесно, все ми е едно кого ще избере, само да я пратят директно в Америка.
С плуване ако може Simple Smile

# 328
Деси е неприятна личност, страшен дразнител и егоцентрик с огромноооо самочувствие, но при аргументите за избора на съперник си беше абсолютно права. Жените, като цяло са по-злъчни и гадни една срещу друга. Винаги действат срещу себеподобните си, докато мъжете действат по отборно.

# 329
Аз ако съм там, приятели ще са ми мъжете. Хич не ме интересуват теории за женска солидарност, защото ги използват слаби и невписващи си и  неприети  в група индивиди.

Общи условия

Активация на акаунт