🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 025
  • 714
  •   1
Отговори
# 345
  • Другата България
Някой помни ли в друг сезон толкова да са се размотавали, поседвали, а за капак на обяд всички да се опънат под навеса и да...спят! Храната доставена, Чавдар готви, Цоньо и той, трима работят, Гошо пръдльото се подпира и скатава, щото в реала е шефче, Борислав се опънал при жените и клюкари, Сийка им разнася кафе, Деси Клинтън обикаля като фелдфебел и създава раздори....още да редя ли?
А Мариян.....бляк!
Ще остане заради Деси! ЖДНБ! Тотален индивид от женски пол, ако Клинтън си тръгне, той какво - ще я последва да й носи мешката? Тя навън такива като него и за лакеи не би ги използвала. Много ограничено момче.
Живка обаче здраво играе играта. Само дето надали някой ще я разбере.

# 346
  • Велико Търново
тя май счупи само тези стъкла, които трябваше.
Те другите не бяха стъкла и не можеше да бъдат счупени. Някакви плоскости са сложили, от рода на шперплат.

# 347
Деската не ви ли прилича на шаран леко...
[/img]

# 348
Сблъсък между българка, която се справя в Щатите,там расте детето й, има бизнес ( малко магазинче в мол в Чикаго ) ...и българка , оперирана в Щатите, в опит да заприлича на Кардашиян,  и да бъде известна само с т'ва, че е известна.

# 349
  • София
Тази Деси е по-голяма американка и от Хилъри Клинтън! Simple Smile Да се чудиш какво  прави във Фермата - дето, нали, била най-българското риалити. Аз направо се чудя какво изобщо прави в България, де, като така много се е поамериканчила вече......

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 12:49 от Vivi

# 350
Наистина не разбирам усилията на момчето, което отдели толкова много от времето си да се обяснява на Деси и да ѝ доказва нещо с носенето на мешката ѝ  не я ли вижда , че е загубена кауза тази госпожа? Добре, че отишла в Америка да си купи лаптоп. Тука още на пишещи машини щракаме.

# 351
Сблъсък между българка, която се справя в Щатите,там расте детето й, има бизнес ( малко магазинче в мол в Чикаго ) ...и българка , оперирана в Щатите, в опит да заприлича на Кардашиян,  и да бъде известна само с т'ва, че е известна.
О, Дани, тя даже не се е оперирала в Щатите. Тук,  на аванта  покрай Гала. Чух в едно клипче да обяснява за уточнениета с доктор Денкова. Пък сега нИ ще в обикновена българска болница, само Правителствена или американска клиника. Ма пак на аванта. Ама като не й се получи авантата, нямаше много претенции.

# 352
Ха, Анастасия се присламчи към Теди. И Лорета. А Коцето що е при тая.....Деса? От вчера до днес са размислите. Ами Ваня защо не подкрепя Деси, като вчера скачаше срещу другите...
Защото Деса вече избра дуелистките и няма нужда да й се мазнят.

# 353
  • Sunshine state
За шок и ужас на аудиторията съм за Деса. И то не точно съм ЗА нея, а ПРОТИВ Теди. За мен тя е фалшив човек, не я харесвам. Писна ми и от ревовете й. Оная поне не циври.

# 354
  • София
Отпаднаха 90% от въпросителните. Остана само да разберем кога и изобщо ще има ли битки за територия (кой къде да спи) или това ще касае само дуела за елиминация. Ако да речем отпадналния е от къщата на шампионите или колибата, мястото му да бъде заето от този, който е на по-лошите условия. Очаквам да има повече изненади тук, защото ако е само това, то ще е разочароващо. Липсва ми онази обща битка за имунитет между всички участници от съответния пол едновременно. И си мислех, че ще компенсират това с подобни дуели за територия.

Иначе добре са го решили с разпределението на точките. При цели 7 битки няма как само вторият дуелист да ги реди, защото ще е прекалено голямо предимство. Тактиката на Теди бе добра. Мисля, че Ивайло и я подсказа. Да номинира битките за 1 и 2 / 6 и 7 точки. Но това не е добра тактика за някой много силен и уверен участник. По-добре е да избере за 4, 5, 6 и 7 точки и ако наистина е силен и способен ще победи с лекота и разлика. Особено това важи при дуел с видимо по-слаб опонент.

Браво на Цвети за поредната победа! Милата доста и се насъбра напоследък, ама отново се справи. Страхотна е. 🙂

Интересно, Лора подкрепи Деси при гласуването с довода, че са близки, но след това изобщо не я видях в нито един кадър до нея, все едно не се познават буквално. Което ме навежда на мисълта, че и се е подмазала, за да не я номинира. Анастасия също, ама тя си е такава, с всеки си има приказка и навсякъде се вре, а и в крайна сметка седна на масата от страната на Деси.

За дуела ако Теди е спокойна и не се поддаде на емоци и провокации (не изключвам да има и провокации от страна на Деси на психологическа основа) ще победи с лекота. Много по-способна и тренирана ми се вижда. След Анастасия и Красимира за мен това е третата жена срещу която Деси има някакъв що годе приличен шанс.

# 355
Аз мисля, че Деси още е във Фермата. В инстаграм профила й качва публикации от името на админ все още. Иначе и аз съм против Теди, не обичам чак толкова превзети и ревящи хора. Дразни ме.

# 356
  • София
В епизод 6 на Мирон, за 'Животът зад фермата' има неизлъчвани кадри със Сийчето като фризьор в обора, както и седянка край огъня с основна тема, какви жени харесват мъжете във Фермата. И пак кака Сийка е в центъра на всичко.
Не знам, защо всичко това не е било излъчено, като бе доста интересно. Визирам и двата сегмента. 🙂

==> Животът зад Фермата. Епизод 6: Говорим за любов и хигиена <==

# 357
Тая Теди и мен ме дразни с постоянния рев.

# 358
Аз на дуела ще съм за Теди! Много я харесвам.

# 359
  • На топло в неговото сърце.
Аз на дуела ще съм за Теди! Много я харесвам.
+1

Общи условия

Активация на акаунт