🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 768
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
Не съм съгласна, че Деси е отнесла хейт. За нейното поведение е валидна българската поговорка - каквото повикало, такова отговорило. Тя е тази, която не спря да хейти по всичко и всеки. Но като започнаха с нейните камъни по нейната глава, изведнъж стана много чувствителна и не било мъжко такова поведение. Как ли пък не. На хора като нея не трябва да се мълчи по никакъв начин, защото точно така решават, че всичко им е позволено и другите са по-долно качество.

# 646
Според мен, И и А много й се ядосаха за това с "IQ"-то и тогава започнаха да се шегуват и заяждат с нея. Преди това бяха по-безпристрастни. Тя много прекали, а накрая и се изложи жестоко, защото показа, че всъщност е много зле с паметта. Grinning Трябваха й 2 или 3 ходения до таблото за да разбере най-накрая, че цифрите се събират по две в квадрат... Най-забавното беше, че накрая се оправда с калта. Била я разсейвала.

# 647
  • София
Има нова анкета. Анкетата ще стои до утре, когато ще се пусне новата тема, така че нямате много време за гласуване.
Сефтосах с Ваня. На 90% мисля, че ще е жена, най-вече заради еманципираната Хилъри...
А и Ваня нали била добра на исторически въпроси, така че трябва да се мисли и за това.

Обаче не съм сигурен, че ще са запазили и тази традиция. Дано поне тя е запазена.

То направо нова Ферма гледаме тази година...

# 648
+1 за Сийка в анкетата от мен.
Предложението на Деси за кандидат Фермер няма да има нищо общо с "била добра на исторически въпроси, така че трябва да се мисли и за това." Изобщо няма да помисли за това.

# 649
+1 за Ваня

Мисля, че ще е тя, защото тя най-много защитаваше Деси на масата, когато се коментираше отношението на мъжете към жените. Освен това, и Ваня мрази Ивайло колкото Деси, което сближи двете жени.

# 650
  • София
Ваня отговаря на всички изисквания: цепната в устата и еманципирана ; не понася Ивайло ; подкрепи я в гласуването ; добра е на въпросите, а и вече участва на Аламанах куиз. Сийка е харесвана от всички, но няма да харесат, че е издигната от устата на Деси, която очевадно недолюбват.
С Ваня като фермер (евентуално, защото може и Теди да си е) определено ще има казуси и скандали...

# 651
+1 за Ваня
Мисля, че ще е тя, защото тя най-много защитаваше Деси на масата, когато се коментираше отношението на мъжете към жените. Освен това, и Ваня мрази Ивайло колкото Деси, което сближи двете жени.
Мда, много разумни доводи, съгласен съм с тях.

# 652
  • В тъмната гора.
На 36 години е Деса. До тук има само едно образование. Нито работата и работа, нито дете и семейство има. Осъзнато да създадеш семейство и да родиш си е постижение в днешно време. Много лесно така все по купони и собствения си г*з да гледаш. Според мен тя ще си остане сама, като отявлен егоист.То реално много малко неща в този свят са за нея, повечето я дразнят.

# 653
  • София
Животът зад Фермата. Епизод 7: Ще се разделят ли Иван и Андрей?

отново има неизлъчвани кадри ; Цоньо бил изгонил Мариян 😄
п.п. Мирон тийзна, че
Скрит текст:
Цоньо и Сийка ще се скарат в най-скоро време

# 654
От мъжете намирам за най-хубав Виктор.

# 655
А аз, Любо!
Гласувах за Ваня, че ще бъде предложена от Деси за фермер.

# 656
  • София
набързо плюсчетата, че тръгвам за ЦСКА и Левски

след седмица 2

++
Кирил и Цвети

+
Виктор, Пламен, Ивайло, Любо, Стефан, Коцето, Цоньо, Чавдар, Лора, Теди, Краси, Живка, Мартина и Сийка

=
Боби, Ралица и Ваня

-
Георги

При толкова много плюсове, тези които са на равното определено се открояват и не е добре... Амии, Боби хем подкрепя Деси, хем после кима срещу нея на приказките на Ивайло ли беше, кой не помня. И той не знае къде се намира, как да се държи и какво да прави. Ралица и Ваня с някои свои приказки и действия ме накараха да ги махна от комфортната зона.

А на Цвети ако можех бих и дал и три плюса. 🙂

# 657
Влязох в сайта да видя рубриката на Мирон и ми се отвори банер за гласуване за най-трудолюбив фермер със седмични награди каса бира 😀
Като се замисля, аз не мога да определя засега кой е най-работен. Георги със сигурност не е. Миналата година бих посочвала Боби.

# 658
Деса няма да си тръгне за Щатите, засега живее в България. От разговора ѝ с Петя Дикова така и не разбрах защо точно се е върнала.
Щото се търси - и тук, и там, после пак тук, и не се намира... Никой не я оценява подобаващо и никъде не е достатъчно добро място за нея.

За анкетата: за мен Деси е непредвидима. Аз гласувах за Боби. Но всеки друг може да е. И не търсете логика в избора.

# 659
  • Другата България
Аз не гласувах в анкетата, защото мисля, че няма това да е реда за определяне на нов фермер.
Сто процента ще има и там нов регламент. Залагам и на поредна игра между двама, вероятно Алманах или българска история.
Изобщо няма да се изненадам, ако Сийка се скара с някого в скоро време, според мен дори закъсня. Тази хиперактивност, нехарактерна дори и за Хепито Ванче, все трябва да избие нанякъде. И понеже няма да посмее да "скочи" на някой от алфа мъжкарите и вече заявили се като такива /визирам Любо, Кирил, Виктор/, ще го направи на най-беззащитния. Продължава да ми е неприятна, не харесвам такива жени, увърта се около мъжете, за да е ок уж и с тях, но в същото време последователно беше "за" и Деси, и Теди, сега естествено, че се върти около Теди, защото повечето подкрепяха нея. В смисъл, покрай многото около Теди. Мили ласкави думи пред всяка, гарнирани с четкане на его, после зад гърба ѝ малко по-различен изказ. Цъ, не мога да я харесам.
Статутът на Коцето още не ми е ясен.
Някак ми се струва, че или се старае да е незабележим, или просто си е такъв.

Иииии, само ЦСКА! Heart
Дяволе, на късмет да си!

Общи условия

Активация на акаунт