🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 751
  • 714
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Деси би трябвало да посочи единия кандидат за фермер. Гласувах за кака Сийка. Другия кандидат може би ще е победителят, но ще видим.
Така или иначе фермер казаха, че ще се излъчва след игра с въпроси.

Тази Деси няма да липсва на никого. Много приказки, покритие 0.

Иван и Андрей ме кефят. 😉

# 661
  • Другата България
А, това съм го пропуснала - че са казали за играта с въпроси.
Но нали ралица и Кирил всъщност играха такава игра, логично е, да.

Иван и Андрей откровено накрая искаха Деса да си иде, то си им личеше, за първи път и казаха това, че си е тръгнал който заслужава. Тя прекали, определено прекали и с подигравките и намеците към тях.
Според мен за нея никъде по света няма да е достатъчно добро място, не и за такава възвишена и светска персона.
Понеже съм назад с жълтините, мъж около нея има ли?
С какво се издържа, как задоволява високите си претенции?

# 662
Гласувах за Ваня понеже най - много подкрепяше Деси и е логично да я избере. Ако се случат нещата така, то сигурно Ваня ще стане фермер, защото според мен ще е по-добра на въпросите. Стигне ли се до гласуване обаче, може би Теди ще вземе вота.

# 663

А да попитам дамите, как намирате Пламен като външност? На мен много ми радва окото. Joy
Визуално не ми харесва, както се вика - не е мой тип. На мен Виктор ми харесва много.
Много се смях на сцената, в която Сия подстригваше Пламен и той непрекъснато я инструктираше 😂 ако бях на нейно място, щях да му изрисувам един неприличен символ на тила с бръсначката и да го оставя така да си ходи 🤭😅

# 664
Аз мисля, че кака няма шанс с никой от мъжете вътре.
  Преди едно - две предавания даваха кадър на седнал Мариян до Деса и държи кучето на повод.Тонещо си играеше, а той го теглеше с повода и му викаше нещо.И тази животозащитничка грам не му направи забележка.Имам две кучета, знам доста за обучаване и поведение , дано не му дадат куче на Мариян.

А бе Цоньо няма да и откаже на Сийка;)

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 18:30 от biglubo

# 665
Любо вече не ми е симпатичен. Не харесвам мъже, които така целенасочено нападат жени. Той в поведението срещу Деси прекали, както и Ивайло. Не че защитавам Деси, напротив, изобщо не я харесвам. Ама не ми е мъжкарско да се заяждаш с жена и да я нападаш постоянно.

А да попитам дамите, как намирате Пламен като външност? На мен много ми радва окото. Joy
На мен  Пламен най- много ми харесва като външност от мъжете.

# 666
  • Варна
Гласувах за Ваня понеже най - много подкрепяше Деси и е логично да я избере. Ако се случат нещата така, то сигурно Ваня ще стане фермер, защото според мен ще е по-добра на въпросите. Стигне ли се до гласуване обаче, може би Теди ще вземе вота.
А може и да не.
Мисля, че другите бяха по-скоро против Деси, отколкото за Теди.
Само Любо може би истински беше точно за нея, защото се познават. Ивайло ще е против Ваня, но другите мисля че я харесват.

# 667
  • Sofia
Защо не дават Мартина? Почти нищо не излъчват за нея.

# 668
PapaPanda, всеки преценява за себе си. Аз например не бих давала такава категорична оценка след гледане само на един епизод. Ако се гледа по същата схема, може и след десетата седмица да не е интересно. Да не говорим, че тонът на поста е повече от саркастичен...

Е, не може сериозно да кажеш, че това е тонът на дуелите. То, те си ходеха по полето, оглеждаха се наляво-надясно... едната се заяжда, другата циври. Щяла да промени света, да остави нещо след себе си - редяла гривнички. Не разбрах продава или подарява ги само.

Тази Десислава преди години стана абсурдна при Гала, че искала да бъде БГ Ким Кардашиян и там ѝ излъчваха процедурите по промяна - дупе май имаше, гърди, нос... има статии по въпроса, голям смях. Само не разбрахме кой е спонсора - и на процедурите, и на участието при Гала.

# 669
  • Велико Търново
Битката за фермер на седмицата вече е ясна, да - оная игра с въпросите от 8 различни области. Вече две седмици това е начинът. Предполагам, че кандидат-фермерите ще се определят, както в миналия сезон - единият е победителят от елиминационния дуел, а другият - изборът на отпадналия участник.

п.п. Мирон тийзна, че
Скрит текст:
Цоньо и Сийка ще се скарат в най-скоро време
Скрит текст:
Явно не е издържал, че тя само се размята наляво-надясно и "работи" само с устата
А на Цвети ако можех бих и дал и три плюса.
Че що да не можеш? Кой ти забранява? Satisfied

Аз мисля, че кака няма шанс с никой от мъжете вътре.
А бе Цоньо няма да и откаже на Деса;)
За нея пък даже и не става въпрос.

PapaPanda, гледайки само един епизод на две седмици, е малко трудно да разбереш. Както става ясно - и визитките си пропуснал, и в темата не си чел. Пък и с тази нагласа едва ли ще оцениш дори и ако някой се навие да ти преразказва...

# 670
Точно така виждам и аз нещата, PapaPanda. Деса си замина, дано не се сетят да ни я върнат, стига ни толкова. Но това чудо Теодора, която искала да помага на България, но засега не можела, ще си го гледаме. Все още нямам човек на когото да симпатизирам. Ако започнат да разказват, кой какво работи, особености на професията си, може би ще е по-добре. Сега сме свидетели на празни разговори или такива за спасението на родината или вярата - мъчат ги напразно, според мен. Наистина ли има човек, сменил пола си или е бъзик?

# 671
Хексе, възможно е да преценят, че Ваня е по-подходяща за фермер от хипер емоционалната Теди, но пък нали позициите на Ваня са срещу държанието на Ивайло, за женска коалиция и т.н. А мъжката част беше против идеята, че има някакъв проблем мъже-жени във фермата. С такова впечатление останах.

# 672
Точно така виждам и аз нещата, PapaPanda. Деса си замина, дано не се сетят да ни я върнат, стига ни толкова. Но това чудо Теодора, която искала да помага на България, но засега не можела, ще си го гледаме. Все още нямам човек на когото да симпатизирам. Ако започнат да разказват, кой какво работи, особености на професията си, може би ще е по-добре. Сега сме свидетели на празни разговори или такива за спасението на родината или вярата - мъчат ги напразно, според мен. Наистина ли има човек, сменил пола си или е бъзик?
Тихомир от 5. сезон.

# 673
Хексе, възможно е да преценят, че Ваня е по-подходяща за фермер от хипер емоционалната Теди, но пък нали позициите на Ваня са срещу държанието на Ивайло, за женска коалиция и т.н. А мъжката част беше против идеята, че има някакъв проблем мъже-жени във фермата. С такова впечатление останах.
Ваня говори неща, които по принцип са верни, но тя ги казва на неправилното място и звучи нелепо. Ни в клин, ни в ръкав. Аз също не мисля, че има конфликт между мъжете и жените, по скоро фейк феминистките си го проектират и той ще вземе да се случи. В предни сезони е имало много женомразци, но тук не виждам честно казано (с изключение на някои изказвания за това какви жени харесват, но мисля, че само си приказват Wink и в реалността не искат дама без собствено мнение).

# 674
  • Пловдив
В началото не харесах Чавдар. Сега много ми стана симпатичен. Харесвам такива хора, които говорят малко, но всичко е на място.

Сийка е голяма хахавела. Прави смях.

Мартина, Лора, Цвети не се виждат и не се чуват.

Любо е на всяка манджа, както и Ивайло.

Теодора не става за фермер.

Общи условия

Активация на акаунт