🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 759
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
Може би е добра идея една бърза анкета за предложението на Деси за кандидат Фермер.
Аз залагам за Анастасия.

# 631
И аз не мисля, че Теди е силен противник. Просто Деси беше много зле, страшно тромава и бавна. Съгласна съм, че не й беше мястото там, макар че бях за нея.

Надявам се в най-скоро време и Теди да си ходи.

Други, които се надявам да си тръгнат по-скоро са Любо, Ивайло и Георги.

# 632
Не ми пречи Ивайло. Нито пък Любо. Само Георги бих искала час по-скоро да си тръгне.
Аз също не живея в България, както и други съфорумки от темата. И какво, ние също ли сме псевдо-българи?  Защото освен Деси, никой друг не се правеше на американец, не обиждаше всичко българско - музиката я дразнеше, хората не бяха като американците...Ами да обичаш, означава да го обичаш с всичките недостатъци. И в САЩ  и в България има по нещо хубаво и нещо не толкова хубаво. Но ти си българка. По кръв, по родно място, по роден език. Като не й харесва България, що не си стои при Хилъри и Кардашиян?

# 633
# 634
  • Велико Търново
Направи ми впечатление, че вчера почнаха по-късно и приключиха по-рано, днес също приключиха 10 минути преди обявеното време. Можело е да монтират нещо в тази "дупка", дано се поправят занапред.
Само едно уточнение - в делничната програма началото е обявено за 21:05.
Иначе за монтажа, че не са го обмислили както трябва - да, можело е като знаят, че няма да показват 5 игри, да помислят да "напълнят" времето с някакви случки от самата ферма. Имайки предвид колко интересни неща показва Мирон в рубриката си, спокойно може да се включат подобни и в монтажа на епизодите.

Деси Павлова: Аз съм гражданин на света
Цитат
Не мога да кажа, че не съм патриот, защото аз съм в България. В момента живея тук, плащам българските данъци. Аз мога да кажа, че съм гражданин на света - човек, който може да живее във всяка една точка и да се адаптира по всякакъв начин. Патриотизмът не се изразява в това дали пееш химна, колко български народни песни знаеш. Понякога патриотизмът се бърка с фашизма
Не мога да кажа, че съм сноб, просто бях по-различен участник, по-различен характер. Беше ми трудно да приема ратайството, но се сблъсках със самата себе си. Влезнах в този формат да изживея нещо, което не съм изживявала досега. Да го изживея този селски живот. И се пробвах - предизвиках себе си и го направих
Казала е, че е предизвикала себе си, не знам обаче дали е казала колко доволна е от резултата. Аз на нейно място не бих била. Но пък имайки предвид, че тя парадира с това предизвикателство към себе си, няма да се учудя да си харесва представянето.
И другото, което искрено ме разсмя е че можела да се адаптира по всякакъв начин. Може би затова мрънкаше за всяко едно липсващо удобство. Страхотна адаптация, няма що!

Видях, че повтарям линка, който и diziler е постнал, но сме писали едновременно.

# 635
Може би е добра идея една бърза анкета за предложението на Деси за кандидат Фермер.
Аз залагам за Анастасия.

В такава анкета ще посоча Живка, но с толкова много нови правила не знам дали отпадналият ще предлага фермер. Ако е обявено вече, пропускът е мой. С Анастасия фермер циркът ще е гарантиран, но може и добре да се справи, защото повечето там я харесват.
Надявам се следващият отпаднал да е Георги, но има мъже, срещу които има шанс на дуел. От жените бих се лишила охотно от Ваня или Сийка, не ги харесвам и двете. За Теодора бях снощи, но и без нея мога нататък.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 13:00 от Mama xxl

# 636
Само една дума ми идва в главата след като прочетох казаното от Деси - ПАТКА.

# 637
Това с IQ-то всеки може да се обърка, понякога се случва с подобно близко звучащи думи, не вярвам Деси да не знае какво e
То не този лапсус е проблемът, а как се опита да блесне, като пробва да унижи Иван и Андрей. Преди 20 години тя била учила фразите наизуст (“за разлика от вас”) и “не четях готов текст”, “и за разлика от вас бях на живо”? На кого го казва? Иван и Андрей имат хиляди часове жив ефир, като се почне от Сблъсък, всяка неделя сутрин преди 20 г, мине се през Мюзик айдъл, лайв всеки път … Шоуто на Иван и Андрей по Нова, после Къртицата по ТВ7, безкрайно дълги живи предавания, Музикална академия пак по ТВ7 с лайв концертите. А да не говорим, че през 90те Иван и Андрей бяха в БНТ, после първите броеве на Сблъсък бяха по Юниън Телевижън (програма Ден)…. Тя с цел да се изтъкне и да ги принизи…просто се изложи. А на тях… браво, че не й отговориха за живия ефир, а се самоиронизираха (тоест един друг се бъзикнаха)

# 638
  • Варна
Само една дума ми идва в главата след като прочетох казаното от Деси - ПАТКА.

При това нагла!

# 639
Пуснах аз, да го гледам туй предаване... седмица след началото, очаквайки да е интересно... някаква ревла говори за каузи, за България, ама енергии, ама правене на гривнички, ама мама, ама мъжа... голям цирк.

Другата поне се заяжда.

Коя седмица става интересно това предаване? 10та?

# 640
# 641
Това с IQ-то всеки може да се обърка, понякога се случва с подобно близко звучащи думи, не вярвам Деси да не знае какво e
То не този лапсус е проблемът, а как се опита да блесне, като пробва да унижи Иван и Андрей. Преди 20 години тя била учила фразите наизуст (“за разлика от вас”) и “не четях готов текст”, “и за разлика от вас бях на живо”? На кого го казва? Иван и Андрей имат хиляди часове жив ефир, като се почне от Сблъсък, всяка неделя сутрин преди 20 г, мине се през Мюзик айдъл, лайв всеки път … Шоуто на Иван и Андрей по Нова, после Къртицата по ТВ7, безкрайно дълги живи предавания, Музикална академия пак по ТВ7 с лайв концертите. А да не говорим, че през 90те Иван и Андрей бяха в БНТ, после първите броеве на Сблъсък бяха по Юниън Телевижън (програма Ден)…. Тя с цел да се изтъкне и да ги принизи…просто се изложи. А на тях… браво, че не й отговориха за живия ефир, а се самоиронизираха (тоест един друг се бъзикнаха)
Това никой не го отрича, тя сама се закопа, като се самозабрави в хвалебствията си, видиш ли каква фотографска памет имала и накрая нищоооо. Обикновено така става, когато хората прекалено са хвалят съдбата им го връща... Не казвай хоп преди да си скочил.

# 642
  • Велико Търново
Но нямаше кой да ѝ помогне. Ако мишената беше малко по-вдясно, щеше да събере сума ти точки.Laughing Laughing
Почти същото е "ако мерникът на Деса биеше малко по-вляво". Иначе поддръжниците ѝ се питаха да ѝ помогнат още преди играта. Тя реагираше с "да, да, добре", но после се видя, че или не ги е слушала, или пак си правеше каквото си искаше. Може би просто не приема съвети.
Някъде из темата беше публикувано стори на Деса, вероятно от Инстаграм, от което ясно лъхаше на недоволство, дори и неприязън към формата. Това означава, че със сигурност е доволна от излизането си. Може и това да е целяла - възможно най-бързо да излезе от мястото, което е разрала, че не е за нея. Интересно обаче защо чак като е влязла го е разбрала това. Дали тук вече не стигаме до степен на ай кю... Rolling Eyes

Впрочем, изгледах гостуванията и на Мариян, и на Деса съответно в "Тази събота" и в "Тази неделя". Определено неговото много повече ми хареса. Мисля си, че ако все пак на даден етап от играта решат да връщат някого от тези двамата, предпочитам това да бъде Мариян.

PapaPanda, всеки преценява за себе си. Аз например не бих давала такава категорична оценка след гледане само на един епизод. Ако се гледа по същата схема, може и след десетата седмица да не е интересно. Да не говорим, че тонът на поста е повече от саркастичен...

А, да! Предположението ми за посочения от Деса кандидат-фермер. С уточнението, че наистина не знаем дали отпадналият участник ще има това право, както в досегашните сезони. Но пък толкова много традиции отпаднах, поне тази може да са я запазили. Заради толкова прокламираната от Деса еманципация не смятам, че ще предложи мъж. Независимо от това много повече ме "тегли" да напиша Коцето.

# 643
Бе, ако Деси се целеше в Ивайло или Любо съм убедена, че щеше да порази мишената, те и се падаха в дясно Laughing Laughing

# 644
  • Велико Търново
В крайна сметка за мешката беше права - изпълни условието да я затвори.
В крайна сметка някой не е гледал, защото това не е вярно. Затвори я едва когато им наложиха наказанието, и то с "триста зора" и с помощта на Ивайло. Иначе отиде в обора с отворена мешка, отделно и с допълнителни дрехи на гърба си.

Ели-Мели, Деса няма да си тръгне за Щатите, засега живее в България. От разговора ѝ с Петя Дикова така и не разбрах защо точно се е върнала. Пък и след впечатленията, които остави с влизането си във "Фермата", ми е чудно докога ще издържи тук.

Преди 20 години тя била учила фразите наизуст (“за разлика от вас”) и “не четях готов текст”, “и за разлика от вас бях на живо”?
И интересно тя какво толкова е учила наизуст за "живо" предаване преди 20 години. Не ми се вярва да е започнала да работи в телевизия едва на 16. Поизхвърли се, ми се струва...

Общи условия

Активация на акаунт