🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 776
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Хич не ми се вярва да я досрамее. Ще го отчете като хейт и това е.
Ако въобще обърне внимание на писанията в интернет, де...

# 601
  • София
Боже, Боже, гледах и се чудех това да си толкова прост не е ли несъвместимо с живота?! Класически пример на ефекта Дънинг-Крюгер в действие. Толкова много глупост и суета, че ум да ти зайде. Направо ме беше срам да я гледам. Язък, че е заела мястото на някой искащ и можещ! Дано не вземат да я върнат по някое време!

Еми, когато самочувствието е по-високо от IQ-то така става.
Ама моля ти се, тя не чете от  IQ, ще я обидиш! Joy

# 602
Към края на двубоя откровено си бях за Деси, Теодора ме напряга с този фалшив патос и патриотизъм.
По принцип в подобни риалитита са ми най-симпатични обикновените моменти, разговори и т.н. Направи ми впечатление, че вчера почнаха по-късно и приключиха по-рано, днес също приключиха 10 минути преди обявеното време. Можело е да монтират нещо в тази "дупка", дано се поправят занапред.

# 603
Интересно ще ми е кой ще бъде следващият дразнител във фермата след като Деси си тръгна.

# 604
Трудно ми е да преценя кого ще предложи Деси за кандидат Фермер. Анастасия може би?

# 605
Интересно ще ми е кой ще бъде следващият дразнител във фермата след като Деси си тръгна.
Сийка

# 606
Трудно ми е да преценя кого ще предложи Деси за кандидат Фермер. Анастасия може би?

Ако е както предишния сезон отпадналия да предлага то би трябвало Сийка или Живка ( зажадняла за власт и да си отмъщава на Георги ) , но за по интересно може Коцето или Цоньо.

# 607
  • Варна
А може би Ваня.
А да попитам дамите, как намирате Пламен като външност? На мен много ми радва окото. Joy
Според мен е най-привлекателният мъж там.

# 608
  • София

Фризьорката. Толкова елементарна частица е.

# 609
Най-дразнеща остава Ваня. А на мен Пламен не ми е особено симптичен. Изглежда ми темерут. Харесва ми Виктор.
Теди не ме дразни. Да си се превъзнася, да рони сълзи.  Не ми пречи. Защото работи, не капризничи, няма един вагон претенции и не интригантства. Така, че - честита заслужена победа на Теди. Деси да вземе да се скрие и да отиде на логопед. И за нейните претенции за образование и професия, българският й език е уличен, не на журналист.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 03:22 от cardhu

# 610
  • Вестерос
За никой не бях на дуела и двете не ме кефят, дразни ме нещо в тях, Деса май повече. Има нещо наистина изкуствено в Теди. Деса се оказа много слаба, биха я с лекота.

Не ми харесва новата арена, ама грам, няма я онази официалност на предните, сега все едно на селския панаир се сборили двама... Аматьорско ми е...

За мъжете- Пламен и Виктор Grinning

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 02:34 от Tiffany А

# 611
  • София
Браво на Теди! 🙂
Такъв погром отдавна не е имало.
Деси се оказа едно огромно разочарование. Първоначално бях сигурен, че ще отпадне, но после си промених мнението, защото се очертаваше да е конфликтна личност и да се трупа рейтинг. Е, да, ама то толкова спънато в ръцете, че нищо не умее. А това с Айкюто дори не искам да коментирам. Излагация голяма.
Тази жена освен, че е тъпа и елементарна, няма никаква двигателна култура. Според мен Иван и Андрей определено са имали сериозни планове с нейното участие, но сами я видяха, че не струва грам и се ядосаха. Дори и да са имали планове да я оставят заради напускането на Мариян, то с толкова некадърно представяне на Арената, щяха да съберат излишен хейт. И браво, че Иван каза, че си тръгна, този, който заслужава. Не си спомням да съм чувал такива думи по адрес на друг участник някога. От всички дуели, които съм гледал през годините, по-некадърен дуелист от Деси не съм виждал. Но това е и пореден провал за тях с избора на участник. При положение, че има такива тежки дуели, не може да вкарват във формата откровено куц участник, който с тази голяма уста е ясно, че ще е ранна мишена за останалите, а без победа на Арената, няма как да останеш и да продължиш тормоза. От друга страна, браво на Фермата и И/А, защото ако такава като Деси бе във формат с Тупарев, то Теди нямаше шанс. Битките във Фермата са честни, това е голямото предимство пред Тупарев и ИВ. ОК, може да се влияе с избора на игри и пр. но самите битки така са конструирани, че много трудно може да се излъже или нагласи нещо, в полза на този, който трябва да продължи заради сценария.
Каква бе тази кошница от Лидъл? Къде е дамаджанката? Защото не им дават сланина, суджук, кашкавал. Абе винце, ракийка и мезета? Български неща. Какви са тези чипсове и снаксове, които освен всичко друго са и вредни и нямат нищо общо с традициите ни, а уж това е водещото...

# 612
Браво на Теди! 🙂
Такъв погром отдавна не е имало.
Деси се оказа едно огромно разочарование. Първоначално бях сигурен, че ще отпадне, но после си промених мнението, защото се очертаваше да е конфликтна личност и да се трупа рейтинг. Е, да, ама то толкова спънато в ръцете, че нищо не умее. А това с Айкюто дори не искам да коментирам. Излагация голяма.
Тази жена освен, че е тъпа и елементарна, няма никаква двигателна култура. Според мен Иван и Андрей определено са имали сериозни планове с нейното участие, но сами я видяха, че не струва грам и се ядосаха. Дори и да са имали планове да я оставят заради напускането на Мариян, то с толкова некадърно представяне на Арената, щяха да съберат излишен хейт. И браво, че Иван каза, че си тръгна, този, който заслужава. Не си спомням да съм чувал такива думи по адрес на друг участник някога. От всички дуели, които съм гледал през годините, по-некадърен дуелист от Деси не съм виждал. Но това е и пореден провал за тях с избора на участник. При положение, че има такива тежки дуели, не може да вкарват във формата откровено куц участник, който с тази голяма уста е ясно, че ще е ранна мишена за останалите, а без победа на Арената, няма как да останеш и да продължиш тормоза. От друга страна, браво на Фермата и И/А, защото ако такава като Деси бе във формат с Тупарев, то Теди нямаше шанс. Битките във Фермата са честни, това е голямото предимство пред Тупарев и ИВ. ОК, може да се влияе с избора на игри и пр. но самите битки така са конструирани, че много трудно може да се излъже или нагласи нещо, в полза на този, който трябва да продължи заради сценария.
Каква бе тази кошница от Лидъл? Къде е дамаджанката? Защото не им дават сланина, суджук, кашкавал. Абе винце, ракийка и мезета? Български неща. Какви са тези чипсове и снаксове, които освен всичко друго са и вредни и нямат нищо общо с традициите ни, а уж това е водещото...
    Освен Иван   и Андрей и каза доста откровенно ,да не кажа ядосано   ,, Като не понасяш кал ,защо се записа за Фермата,,.Противно самонадеяно същество.Добре,че отпадна.

# 613
Деси може да посочи и Коце. Той беше около нея

# 614
Деси може да посочи и Коце. Той беше около нея

Според мен няма да посочи мъж, ако е поне малко последователна. Нали се кара на жените, че не са солидарни 😀 Освен това Костадин гласува срещу нея и после за самия дуел я подкрепи. Според мен ще е Живка.

Цоньо вчера ме учуди, че е в нейната агитка, но пък и не помня как гласува преди това. Борислав също, но аз него като цяло не мога още да го запомня.

Общи условия

Активация на акаунт