🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 751
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
PapaPanda, гледайки само един епизод на две седмици, е малко трудно да разбереш. Както става ясно - и визитките си пропуснал, и в темата не си чел. Пък и с тази нагласа едва ли ще оцениш дори и ако някой се навие да ти преразказва...

От нагласени визитки и от преразкази нямам нужда. Нарочно пропуснах 1ва седмица, за да имат време да си свалят маските, да си покажат характерите... Очаквах просто на арената да е мазало, пък то - дефиле. Joy

Ся, нелепо ми е жена 30+ да говори как ще променя света с гривни. По-добре да напише книга - като леля В. Райкова, която била бестселър, моля ви сА. Joy

# 676
  • София
Аз все повече си спомням Веселка Simple Smile

# 677
  • Велико Търново
Аз парадиране за промяна на света с гривни не съм чула. Но всеки има право да си тълкува, както си реши. А на арената щеше да е много по-напрегнато, ако Деса беше малко по-мотивирана. Както се видя в петък, Теди имаше слабо място и противничката ѝ можеше да се възползва от това. Е да, ама не...

Хексе, възможно е да преценят, че Ваня е по-подходяща за фермер от хипер емоционалната Теди,
То това няма да се определи с преценката на някого. Играта с въпросите ще го реши. Въпреки че според мен, ако Ваня е предложението на Деса, ще победи Теди.

# 678
Тя тази Деса, както подчертах, не е много богата умствено. Феновете ѝ да потърсят статиите, в които разказва как искала да бъде БГ Ким К. С тва казвам всичко. Joy

# 679
  • Велико Търново
Ами то и това мина като обсъждане в темата, та е известно от самото начало на Фермата.
Няма нужда 2 седмици по-късно да се изтъква като новина едва ли не.

# 680
Ами то и това мина като обсъждане в темата, та е известно от самото начало на Фермата.
Няма нужда 2 седмици по-късно да се изтъква като новина едва ли не.

То новина не е. От преди хиляда години е.

Аз може ли да споделя моите мисли и чувства когато пожелая или трябва да се допитвам до някого дали е приемливо и редно това, което искам да кажа?

Мерси. Лек ден.

# 681
От 7 еп.на рубриката на Мирон става ясно защо Деси бъзикна опосумите за кю-то. Има технически гаф с неработещо КЮ, това не е дадено в епизода снощи.
Наистина ли има човек, сменил пола си или е бъзик?
Не, Тихомир не си е сменил пола с операция, а засега е на хормонална терапия.

# 682
Така към момичетата един въпрос кой мислите е най - симпатичен фермер тази година.
Аз да си призная Виктор, Ивайло и Любомир са ми доста симпатични ☺

# 683
На 36 години е Деса. До тук има само едно образование. Нито работата и работа, нито дете и семейство има. Осъзнато да създадеш семейство и да родиш
Не всеки може да създаде семейство и да има деца, причини има безброй (може да са здравословни, не си го обяснявайте само с “егоизъм”).
Не е хубаво да се правят такива коментари Wink

# 684
Съгласна съм- не е хубаво да се правят такива коментари.
Но направи впечатление, че за нея беше много важно подкрепата от пирятелките от НЙ, a.k.a. Кари Брадшоу и сие; в същото време един роднина не показаха. Последното, всъщност, за мен е тъжно.

# 685
Каква е причината да си сам, без деца, работа или нещо друго не винаги е личен избор, но и да така никой не трябва да си позволява да осъжда. Мога да коментирам само поведението на човек в дадена ситуация, дали е груб, надменен, арогантен..., това са черти от характера, над които имаш контрол и можеш да промениш ако искаш да си човек. Обикновено, точно тези характеристики отблъскват околните и трудно се работи с такива хора. Когато нямаш реална оценка за себе си и се имаш за нещо повече от другите. Понякога демонстрацията на самочувствие прикрива много дълбоки комплекси и често тази увереност е във вид на вербална агресия, като вид защитна реакция

# 686
Понякога демонстрацията на самочувствие прикрива много дълбоки комплекси и често тази увереност е във вид на вербална агресия, като вид защитна реакция

То на Деси това на челото й е изписано.

# 687
Съгласна съм- не е хубаво да се правят такива коментари.
Но направи впечатление, че за нея беше много важно подкрепата от пирятелките от НЙ, a.k.a. Кари Брадшоу и сие; в същото време един роднина не показаха. Последното, всъщност, за мен е тъжно.
Напротив, за мен щеше да е тъжно да я подкрепят например само роднините й. Аз даже се учудих, че има толкова приятелки. Явно не е толкова зле в общуването с чужди хора, ако я приемат с все странности и не я нападат.

# 688
Понякога демонстрацията на самочувствие прикрива много дълбоки комплекси и често тази увереност е във вид на вербална агресия, като вид защитна реакция

То на Деси това на челото й е изписано.
И на мен такова ми намирисва. За човек, който е имал възможност да се реализира в телевизията, че и да стане популярен, да не се задържиш задълго и да изпаднеш в забвение си направо удар под кръста. Не се преглъща лесно, че не са те оценили подобаващо. Може и характерът и на примадона да и играе лоша шега, както и гафовете в ефир... Сетих се за " Венериния хълм" на устните, за който обясняваше, че се намира там по време на Кардашиянската й промяна.

# 689
Приятелките й все повтаряха колко е борбена, успешна... Нещо, което не видях аз лично. Grinning
Толкова са й и близки приятелки, мен ако ме питате. Joy
Колко ли бързо е стегнала багажчето за Монте Карло? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт