Отговори
# 120
Али, думите не стигат. Изпращаме ти безкрайно много кураж, надежда, сила, добра енергия. Ще се помоля искрено за вас и ви мислим до успешния край. Нека цялото добро е с вас, вселената праща тежки изпитания, но помага на невинните души като вашето съкровище. Бъдете здрави и силни!! ❤️❤️🙏🙏

Фб, не се тревожи, нищо не разваляш! Но се притеснявам за теб. Има ли как да те види някой в по-големите болници в София? Преминават им много и различни случаи, може да окажат по-адекватна помощ? Търси да имат опит, например МДом и Токуда, а предният АГ ми казваше при нещо спешно - Надежда. Като слушам, нещо им нямам доверие където си сега. Sad

# 121
Алисън, изключително много съжалявам за трудностите, пред които сте изправени. Пращам много енергия и надежда на вас и на малкото човече, да се пребори и операцията да е успешна! Нищо от това, което кажем, вероятно няма да те успокои, но знай, че получаваш много прегръдки и много виртуална подкрепа.

FB, шийката ти вероятно е била 1.3 см при серклажа, после 0.9 см, а не мм. Да не би заради това да ти казват, че не е възможно да е толкова - да си им казала мм? Иначе подкрепям другите мнения, не смятам, че получаваш адекватна помощ. Както доста пъти споменаха вече момичетата, специалистите за твоите проблеми са в Майчин дом, и там могат да помогнат на бебчо, ако не дай боже се наложи.

# 122
Али, думите не стигат. Изпращаме ти безкрайно много кураж, надежда, сила, добра енергия. Ще се помоля искрено за вас и ви мислим до успешния край. Нека цялото добро е с вас, вселената праща тежки изпитания, но помага на невинните души като вашето съкровище. Бъдете здрави и силни!! ❤️❤️🙏🙏

Фб, не се тревожи, нищо не разваляш! Но се притеснявам за теб. Има ли как да те види някой в по-големите болници в София? Преминават им много и различни случаи, може да окажат по-адекватна помощ? Търси да имат опит, например МДом и Токуда, а предният АГ ми казваше при нещо спешно - Надежда. Като слушам, нещо им нямам доверие където си сега. Sad
Да и мен ме пращат все в Майчин дом, а аз преди години гледах какво правят с най добрата ми приятелка там и хич не ми се чува. Сигурно правя грешка след грешка, не знам защо така се против да отида там просто сама не го разбирам, може би вече не е същото като преди а може и по зле да е не знам.

# 123
Евентуално ако можеш Токуда/Надежда?

# 124
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverАлисън, кураж, ще се справите с твоето бебче, щом сте дошли до тук . А аз вярвам, че нещата не се случват без причина, може да е грешка някаква, а ако не е - медицината е много напред и всякакви проблеми се решават, стават чудеса, само вярвай, колото и да е трудно Flowers Four Leaf Clover

# 125
FB, преди 3 г родих по спешност в 33 г.с. в Майчин дом. Хората знаят какво да правят ще се отнася до преждевременни раждания и задържане на бебето, няма какво да те притеснява. Просто имат мн мн опит с такива проблеми.
Тогава се следях в Щерев, а поне по това време те бяха доста неадекватни и не можаха да видят на прегледа, че ще родя след няколко часа и ме закара в МД чак като ми се пукнаха водите. Аз видях че ми падна тапата, за това отидох.
За щастие всичко беше наред с мен и бебето.

# 126
Алисън, всички стискаме палци и ти пращаме позитивни емоции и прегръдки. Ще се наредят нещата, не се разтройвай бебчо усеща 🥺 Важното е че е установен проблем и има план за разрешаването му, важното е че здравичко и няма други проблеми❤ Повтаряй си..винаги може да е и по-зле! Бебчо е здрав, ти си добре така че и другото ще се нареди.
Нека и другите мами, които са в болница да се оправят бързо. Малко остана, ще избутаме и до Декември❤

# 127
Butterfly, само позитивни мисли и към теб, радвам се, че си по-добре. До кога се очертава още да си там? Sad

Момичета, относно козметиката, подсетиха ме и за кастилския сапун. Купувала съм си от stationzero в София, има и в Зоя онлайн и съм повече от доволна, стават за абсолютно всичко. От съдове, до бръснене, пердета и вълна.
Имат и бебешки вариант, който си мисля да пробвам. Нежен и без аромат, ето един линк  и зоя линк. Ще проуча още за употребата му, но съм много доволна от другите видове. Този уж става за къпане и пране.

За не много замърсено пране съм доволна и от сапунени ядки с добавен омекотител. Изпират добре на 40 градуса.

За чистене отдавна съм решила да мина само на парочистачка, по-еко препарати (като например Тиера Верде) и даже оцет и сода. Само доизползвам някакви останали по-тежки препарати (ММ де Grinning). Толкова добре си почистих фурната с оцет и сода, колкото никога преди с токсични обезмаслители. С оцет и вода си мия и плодовете - спокойна съм като си чистя бременна, а и после, дори и да вдишам или да е в близост до храна. Все пак си запазвам един ЦИФ и каквото е останало от тежката артилерия и вече ги качих нависоко. Започнах да мисля и къде ще кътам лекарствата, че са ни до пода...

# 128
Алисън, пожелавам ти ти и бебето да се справите и всичко да мине по възможно най-добрия начин. Всички мислено сме с вас! ❤️

# 129
Алисън трябва да бъдеш силна колкото и да ти е трудно и да пращаш положителни емоции на малкото момче. Изпращам ти много прегръдки и вярвам в Бог че ще помогне. Докосна ме много силно това и е добре че са видели навреме за да може при раждането да са подготвени и да могат своевременно да реагират

# 130
Alison, много е страшно и несправедливо това, през което преминавате! Надявам се да имаш подкрепата на близките си!  Ще се надявам и ще се моля, твоето бебче да се пребори!

# 131
Alison, каквото и да кажем, предстоят ти трудни дни... мога само да ти кажа да се молиш, да вярваш,че щом се е открило на този етап и въобще ,че се е открило е добър знак и твоето момче ще се пребори.
Изпращам ти хиляди прегръдки, майчината молитва и вяра е по-силна от всичко!

# 132
Алисън, позитивна енергия и от мен. Всичко ще е наред. Нали за това се правят всички изследвания, морфологии... За да може неонатолозите да са подготвени. Вече две познати семейства се сблъскват с пренатален проблем, който после с помощта на специалисти се оправя и с дечицата всичко е наред. Запали си свещичка и господ ще чуе молбите ви.

# 133
  • до най-прекрасния мъж
Алисън, имаш и моята виртуална подкрепа. Дръж се, момиче, нямаш право да се предаваш. Твоето момченце е борбено и заедно ще се справите. Моли се и вярвай, всичко ще се нареди. HugBlue HeartKiss

# 134
Алисън имаш много стиснати палци и от нас. Вярвам, че откритият проблем е наполовина решен и след като вече имате план за действие, нещата ще се развият максимално благоприятно за бебо Heart

Общи условия

Активация на акаунт