Отговори
# 135
Алисън, стискам палци и аз! Хубаво е, че все пак някой е видял проблема, за да има подготвен екип при раждането, а не тепърва да се чудят какво става.
ФБ, аз отидох в Надежда за задържане с шийка 2,1см, след 4 дни на системи се оказа 0.88см, наложи се серклаж, последно я мериха на изписването след серклажа през корема (което абсолютно не е точно, но нямаше как на пресен серклаж да ровят) и беше 1.5см. Единя доктор ми каза много лежане и почивка, другия каза живота продължава по старо  му, само малко по кротко Simple Smile
С миналата си бременност влезнах за преждевременно раждане в 28 седмица с шийка 1.2см и родилни контракции на 2-3 мин, незнам как успя, но същия доктор, който ме гледа сега в Надежда ми запази бременността и родих в 37 + 3 Simple Smile
Ако имаш нужда нещо да ти помогна с контакт или нещо подобно, казвай Simple Smile

# 136
  • София
Алисън, стискам палци и аз всичко да се нареди по най-добрия начин, поне са видяли проблема и ще сте подготвени да направите най-доброто за бебчо.
FB, съжалявам че сигурно те напрягаме с постоянните коментари, че не си на правилното място (знам какво е да нямаш вярва в лекарите си и да се съмняваш в решенията си), но и аз се включвам че в тези седмици и с проблеми най-доброто място за теб е МД или ако имаш финансовата възможност Токуда. За Надежда нищо не мога да кажа 2019 като проучвах имаха база, но прекалено малко специалисти - аз се следих там само до 12 г.с и после се преместих в Токуда. В МД миналата година роди моя позната бебчето беше кило и 200 и всичко си му е наред, там спасиха и друга приятелка която направи HELLP, реално специалистите там имат най-голяма практика, екипите са големи и техниката им е добра. Дори чух че са пооправили и битовите условия като цяло.

# 137
Нов ден, нова порция силна позитивна енергия към момичетата, които се нуждаят от нея Heart Нека всичко се развие добре и тези изпитания останат скоро само спомен! Flowers Four Leaf Clover Само здраве да има. Heart

# 138
И аз минавам да пожелая успех на всички, който се нуждаят от него.
Момичета, много внимавайте с хапването. Оказа се, че като ядеш малко и често животът е много по-хубав, иначе е мъчение. Моята лакомия няма край Cold Sweat

# 139
Али, ще мисля и аз за теб и момчето ти, не губете кураж! Това, че ще сте подготвени ви дава много предимство! И на всички други момичета със свити сърца, каквото е и моето- сила! ❤🍀

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 12:59 от redberry

# 140
Али, кураж и сили!Виртуално пращам само добри мисли и пожелания!!!
   Моля те,опитвай се да се поразсейваш с нещо,мрачните мисли и сълзите няма да помогнат!Имай вяра!

# 141
Алисън, съжалявам за лошите новини, но пък мисли положително. Поне е хванато навреме, за да се реагира веднага след раждането. Моя приятелка казва, че Господ ни изпраща само неща, които знае, че сме достатъчно силни да преодолеем. При така стеклите се обстоятелства, момчето ти е боец, но има нужда и от твоето спокойствие (до колкото е възможно) и положителна енергия. Вярвам, че ще се справите и ще остане само лош спомен!

# 142
Алисън, стискам палци и аз всичко да се нареди по най-добрия начин, поне са видяли проблема и ще сте подготвени да направите най-доброто за бебчо.
FB, съжалявам че сигурно те напрягаме с постоянните коментари, че не си на правилното място (знам какво е да нямаш вярва в лекарите си и да се съмняваш в решенията си), но и аз се включвам че в тези седмици и с проблеми най-доброто място за теб е МД или ако имаш финансовата възможност Токуда. За Надежда нищо не мога да кажа 2019 като проучвах имаха база, но прекалено малко специалисти - аз се следих там само до 12 г.с и после се преместих в Токуда. В МД миналата година роди моя позната бебчето беше кило и 200 и всичко си му е наред, там спасиха и друга приятелка която направи HELLP, реално специалистите там имат най-голяма практика, екипите са големи и техниката им е добра. Дори чух че са пооправили и битовите условия като цяло.
Aisi благодаря, не ме напрягате въобще, то за това съм тук да чуя вашите мнения. И да за съжаление колкото и лоши спомени да имам от тази болница, ако се наложи преждевременно раждане то ще отида там, няма как. Лошото е че нямам финансови възможности в предишната тема коментирахте болничните аз вземам 480лв, който не стигат за нищо за съжаление, мъжа ми работи но и той взема под 1000 имаме и заем та така една от причините е и финансова, но няма начин ще трябва да се справим някак за да е добре бебчо.

Инече не знам какво съм написала но аз имам серклаж, който е направен не на 1.3мм а според доктора е била по голя а дължината.

# 143
ФБ, в МД не мисля, че ще ти искат каквито и да е парички, само пътя и някакви неща за хапване ти трябват. Въпросът е да си в добри ръце.

# 144
Момичета, малко особен въпрос. От снощи имам болка при натиск около 5 см над пъпа. Освен това и при движение. Болката, която е и леко като придърпване, е по остта на пъпа и нагоре. Все едно е някакъв мускул, не съм сигурна. Усещали ли сте подобно нещо? в 28ма седмица съм.

# 145
Мен ме приеха в Майчин дом. Заради зачестилите комтракции имам фуниевидно разширение на шийката. Сега е 2см, в края на 25-та г.с. съм. Серклаж ми правиха в 21-вс г.с.
Трябва да докарам до 27-ма седмица за да сложат инджекции с кортикостероиди.
Магнезий ми вливат и свещички индеметацин ще слагам.
Надявам се да изкарам още, небето е 900 гр.

# 146
Стискам палци всичко да е наред и да гушкаме здрави дечица декември! 🍀

На мен днес ми спряха системите с магнезий, за да ме следят как ще съм без тях и евентуално следващите дни да ме изпишат, ако не се засилят пак контракциите. Моят АГ ме прегледа днес и шийката е 2.1 см.. надявам се с много лежане да издържа до 9тия месец 😞

# 147
Кк, ще се погрижат за теб и ще устискаш до 37. Важното е, че се взимат мерки.
Бътърфлай, не съм пускала палците. Още малко и дано те пуснат вкъщи.

# 148
Късмет и успех, момичета!!! Heart

# 149
момичета, писах днес за едни болки в  горната част на корема, отидох да ме прегледат, защото имах чувството, ме някой ме е бил в тази област цяла нощ. Предполагат, че са разтягане на мускули, но взеха и кръв да видят черния дроб да не е нещо не в ред. Пиша просто информативно

Общи условия

Активация на акаунт