Отговори
# 150
Redberry надявам се всичко да е наред и да е само разтягане на мускул. Heart

# 151
  • до най-прекрасния мъж
И аз днес бях на преглед. Вече сме 1300 гр, вървим пак седмица напред, сега съм в 28 г.с. Док ми даде направление за офталмолог, другата седмица ще свърша и тази работа.
Редбери, вероятно е мускул. Мен също ме боде около пъпа. Но то е видимо и с просто око как са ми супер напрегнати мускулите. А имаме още да растем. Днес се теглих, задържам килограми, което може само да ме радва. Дотук съм няма и 4 кг отгоре. Док каза,  че сега беба активно расте и ще качвам още. Освен ако не си дърпа от мен. Питах док за магнезия, който ми изписа другата докторка. Каза, че е категорично против и да не го пия. Така че го спирам. Така или иначе, с него, без него, няма разлика. Днес имах само 1 стягане, вчера много повече.
Момичетата, които с в болници, оправяйте се бързо, още малко остана.

# 152
Питах док за магнезия, който ми изписа другата докторка. Каза, че е категорично против и да не го пия. Така че го спирам. Така или иначе, с него, без него, няма разлика. Днес имах само 1 стягане, вчера много повече.
Има ли някакви противопоказания или някаква причина да е против магнезия?

Аз го започнах заради болки миналия месец, бях носила дъщеря ми и ми го изписаха за облекчаване. Но в общи линии док каза - ако преценя цяло лято да си пия, ще облекчи и крампите, а крампи имам. Ако не виждам разлика и не ми е по-добре, мога да го спра.  И понеже опаковката свърши, лятото също свърши, се чудя да взимам ли друга, гледам доста момичета го пият, аз се притеснявам накрая да не забави раждането , имам едно детенце след термин и също е притеснение да не закъснява много...

# 153
  • до най-прекрасния мъж
Ами каза, че просто няма нужда. Тези стягания са нормални, а аз го пия само заради тях и защото магнезият ми е на долна граница, но е в норми. Нямам крампи за момента. Не каза точно защо е против, но каза, че е много против. Може би защото спира естествените процеси на подготовка на организма, така поне разбрах от разговора ни. Аз засега искам нормално раждане, ще видим офталмологът какво ще каже. Ако не се появят противопоказания до края, защото има много време до тогава. Засега беба е хоризонтално или леко се обръща с глава надолу, но и леко встрани. Ще видим какво ще реши до края, как ще иска да излиза.

# 154
  • London
При нас в Англия също не изписват магнезии при обикновени стягания. Споменах го още като започнаха около 18-20та седмица, но доки каза, че няма смисъл освен ако нямам крампи. Това бил естествен процес на тялото. Стана ми странно защото масово виждам, че момичетата в България го приемат. Но пък в английската ми група никой дори не го споменава магнезия.  Общо взето на своя глава започнах да го пия, но от дъжд на вятър🤔

# 155
На мен също не са ми изписали магнезий, даже започнах да се чудя всички го пият, да не би моята АГ да е пропуснала нещо.

# 156
Привет на всички.
Минавам да се запиша в новата тема и се връщам да чета.
При мен всичко си е постарому.
В 29 гс все още с лош кръвоток въпреки терапията.
Шийката поне се е запазила на 34 мм.
Контракциите понамаляха от диаспорала.
Горе долу може да се каже,че засега нещата са добре.

# 157
Е аз това за магнезия мисля, че вече го писах - моят доктор, каза , че на последната международна конференция е коментирано, че няма нужда от магнезий , защото няма отношение към контракциите. Каза ми, ако се чувстваш по-добре с него,си го пий и , че поне ще ми помогне за крампите. Моят магнезий беше на долна граница след 3 месеца прием на доста висока доза, като не го знам преди това как е бил. Вчера сутрин направих зестока крампа в левия прасец и изкарах акъла на ММ, който беше и рожденик Simple Smile
Тръгва той за работа и ме целува и аз уж да си раздвижа краката и се схванах и само в просъница охкам и викам , че ме боли и той не може да разбере какво ме боли. Докато успея да му обясня, че е прасеца , доста се стресна. Почна да ме мачка и удря и каза , че е на камък, после го усетихме и двамата , като умекна, но от вчера си ме боли, макар и днес по-малко.
Напомням , че днес и утре е бебешкото изложение в Бургас и , който има възможност, може да отиде . На нас това ще ни е последният ергенски уикенд Wink

# 158
Как да няма отношение магнезия към контракциите. В момента ми вливат големи дози и наистина намаляха рязко. Само това ми е надеждата да не родя до дни.

# 159
Как да няма отношение магнезия към контракциите. В момента ми вливат големи дози и наистина намаляха рязко. Само това ми е надеждата да не родя до дни.
Напълно подкрепям мнението ти - вече втора бременност стигам до тук благодарение на магнезия, защото моите контракции и в резултат на тях скъсяване на шийката започват още в 4ти месец..

# 160
Правите ли обременяване в тези седмици?

В момента се мъча с гадното чувство да изпиеш разтворен шоколад и половина за 5 мин 😐 Лаборантката каза това си е престъпно натоварване, ама... има смисъл да го искат. :/ Припомних си повдигането от 1вия триместър.

# 161
Стискам палци на всички момичета с тревоги и проблеми!Дано нещата се нормализират и всичко бъде наред на финала!!!

# 162
dee92 аз ще правя обременяване в понеделник и страшно се притеснявам. Чувала съм как им става лошо на хората, аз едно парченце шоколад като изям и ми става зле. Незнам защо настоява док, при условие че никога не съм имала проблем с кръвната захар , не съм качила много кг според мен 12-13 и съм 31г.с.
Вие докъде стигнахте с покупките, аз си взех нощница за кърмачки с копчета но си мисля че няма ми е много удобна, то докато ги разкопчая после да ги закопчая. Чудя се дали да не си наглася чантата, поне тя да е готова 🙂 И според вас нормално ли е от два дни почти да ги няма подготвителните контракции, при условие че ги имам от поне два месеца по няколко на ден

# 163
Леле как съм ви изтървала! Не мога да смогна да чета.
Много ми стана мъчно за момичетата, които споделят за проблеми. Имайте кураж и вяра милички, всичко ще бъде наред ❤

# 164
Правите ли обременяване в тези седмици?

В момента се мъча с гадното чувство да изпиеш разтворен шоколад и половина за 5 мин 😐 Лаборантката каза това си е престъпно натоварване, ама... има смисъл да го искат. :/ Припомних си повдигането от 1вия триместър.

Аз правих обременяване преди няколко дни, нито ми се повдигна, нито ми стана лошо. Нивата ми са що-годе ок, АГ каза наред са, ама аз спрях плодовете щот в мойте очи не са наред 😁. Не се притеснявай, вземи си книга или списание, времето минава бързо.

Общи условия

Активация на акаунт