Отговори
# 630
  • London
Аз се смея, че спя само по тениска и бельо, а моя мъж вече е със зимната пижама и се завива до ушите през нощта 😅
Горещи мами сме, то кръвта ни кипи Simple Smile

# 631
Ние не спим с пижами, тениски и т.н. чувала съм че така тялото най-лесно се терморегулира и да си призная нямам спомен да ми се е случвало да ми е топло или студено, обикновено ми е тамън, независимо от температури, завивки, печки, климатици и т.н. Simple Smile като изключим жегите това лято, тогава и кожата сиг трябваше да си махнем, за да ни е ок без климатик.

# 632
Аз си спя по тениска и бельо независимо от сезона. Вкъщи поддържаме температура от 20 градуса. Единствено увеличаваме климатика когато някой влиза да се къпе. От днес по малко започвам да чистя. Като цяло голямото чистене ще го оставя на свекито.

# 633
Dentz, така съм и аз и ме спасява освен студената вода охлаждащият гел на Тьопфер . Той си е точно за бременни и ММ ме масажира с него - няма такъв кеф.
Аз преди малко се прибрах от вливката с желязо. Много добре ми понесе . Остава и след десетина дни да покажат изследванията , че има резултат.

# 634
Iren11 Ще има ефект и всичко ще се нареди Heart Flowers Four Leaf Clover

# 635
Iren 11 ще има ефект и резултатите ще са добри 🙂
Явно моите хормони не са Фред 🤪 на мен през повечето време ми е студено. От днес започнах допегита и горе долу добре. Но тази вечер друга беля, то при мен едно след друго - седнах на стол с колелца и се обърнах със все стол. Уж леко паднах, дано няма проблем с бебчо

# 636
И на мен все ми е студено, а от два дни след приема на желязото зверски ми се гади.

Мечта, надявам се всичко да е наред след падането, но ако ще те успокои да разкажа една абсурдна история...отивайки на тонове с предишната бременност в 37-38 г.с. ще да е било, паднах почти по корем на тротоара на 100 м от АГ кабинета. Grinning  Тежестта беше върху коленете де, но и корема ми опря стабилно в земята, влязох в кабинета ни жива, ни умряла и разказвам на АГ-то, той се смее и вика ще видим, но да ти кажа води, плацента, детето е защитено...ще има да мислиш за ударите върху бебето като започне да се обръща, пропълзи и / или проходи. Grinning Няма си идея колко беше прав.

# 637
  • София
Мечта, бебковците са добре защитени. Вярвам, че всичко е наред.❤️

Да разкажа и за моето нелепо падане в началото на септември, когато бяхме на кръщене. Тъкмо влизаме в градината на ресторанта и се оглеждам за родителите, стъпих на криво и се сгромолясах пред 100 човека по очи. Инстинктът да запазя малкото човече ме накара да си хвана корема с ръце, та си натресох коленете. И понеже ръцете ми бяха заети забих брадата в пода. 😁 ММ бързо бързо ме изправи, но толкова много се уплаших, че чак се разплаках. Въпреки че не си ударих корема през цялото време чаках и чаках бебка да ритне, за да съм спокойна. А то диването спа и не помръдна 3 часа... На другия ден бях на преглед и всичко беше наред, де. Simple Smile

Аз май овладвх дразненето в гърлото, чувствам се добре. Мисля да продължа да си пия Биозин мама. Някоя от вас пие ли го профилактично за подсилване на имунитета? Четох, че доста мами го пият през цялата бременност. 🙄

# 638
Да, засега сме добре, а то и имаше и мегдан за омекотяване на удара 😆 в някои случаи натрупаните кг вършат работа. Утре съм на тонове и преглед и ще го видим младежа.
Рошличка чела съм доста добри отзиви за Биозин мама. На мен също док ми го препоръча като превантивна мярка сега в сезона

# 639
Мечта, и аз имам едно падане, само че миналата бременност. Слагах бариера за какатра да не ходи в кухнята и даа не пипа опасни предмети, но с бременния ми мозък един ден забравих и минах през нея. Пльоснах се на плочките в кухнята и съответно много ве притеснявах, но нищо си му нямаше на бебчето.

Отново предишната бременност ми беше все топло, цяла зима бях по рокли, а сега все ми е студено, от септември насам нито веднъж не съм сложила рокля, не издържам ицобщо на студ...

Реших все пак да спра желязото за 7-10 дни и да пусна подробни изследвания, за да знам къде съм и какво да пия.

В петък ми предстои преглед  Simple Smile

# 640
И аз пия биозин мама в момента, защото за 1 месец два пъти се заразявам от каката, която все е в кюпа само някой да кихне в градината. Sad До преди това не бях пила, но и аз съм чувала много добри отзиви и че има мами, които го пият превантивно по това време.

# 641
Рошличка И аз съм го пила когато се разболях в края на август месец. Доста добре ми се отрази. Направих един курс с него.

# 642
  • София
Да дам един бърз отчет - вчера бях на преглед, бебка я измериха 2523 гр. (бях споменала за различните измервания при двамата ми следящи АГ-та, та уж се по-успокойх че се движи без изоставане спрямо миналите измервания при същото АГ).  От другата седмица вече само тонове.
Последните дни много ми зачестиха стяганията, но уж не са болезнени, макар и да ми носят дискомфорт.
Относно биозин мама, аз лично го пия от юни месец - тогава пуснах каката да я гледат с други деца и след като ми лепна 7 дневна ужасна хрема не съм го спирала. Като цяло и АГ-то ми го изписва профилактично от октомври месец на всичките си бременни пациентки, особено ако са с малки деца.

# 643
И предната и сегашната бременност пих Биозин мама до 4м по препоръка на АГ. То наистина си пише за 3м курс, после почивка - не знам колко. Обаче мисля пак да го почна, другия преглед ще спомена на АГ да видя какво му е мнението. Първоначалоно мислех, че няма ефект - предишния път си изкарах някакво вирусче + че като го спрях станах цялата на афти в устата и си мислех, че като ме пази притъпява моя имунитет. От друга страна, сега като го пих, и мъжа и детето се разболяваха първите месеци - при мен нищо.

# 644
Това с Биозин мама е добра идея. Тъкмо прочетох , че подпомага и желязото и свързването му с Б12. И без това след малко ще ходя да си взема 45-дневния и ще го изкоментирам с АГ-то.

Общи условия

Активация на акаунт