Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 75

• 47 922
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, смятаме да сложим полиуретанови первази в коридора. Подът е гранитогрес, стените - гладка мазилка. В какъв цвят боядисвате первазите - като пода, като стените или нещо друго ? Имате ли снимки как изглежда? Благодаря.

# 106
Като стените-бели.Подът е дървен.

# 107
  • Варна
Здравейте! Издирвам мебелни плоскости ПДЧ с определен цвят. Не е наличен в складовете във Варна (които сме проверили), някой има ли опит онлайн - къде може да има повече избор?

# 108
  • Точно където трябва
Ако боядисам стена с някаква перлена боя и таванът ли трябва да е такъв или той с обикновена? Простете за тъпият въпрос.

# 109
Ако боядисам стена с някаква перлена боя и таванът ли трябва да е такъв или той с обикновена? Простете за тъпият въпрос.

Да, с обикновена ми харесва на мен

# 110
Моля за помощ.
Търся дървени щори с широки ламели.
В Гугъл ми излязоха няколко фирми, които предлагат това което търся, но ми се искаше все пак препоръка.
По възможност компромиса между качествени и бюджетни да е минимален.
Някой да знае/препоръча къде да търся?
Благодаря предварително.

# 111
  • София
От Solis са моите. Нямам забележки за изработка и монтаж, срокът май беше месец от взимането на размерите. Моите са от бамбук, че са по-лекички. Имаха три широчини на ламела, аз избрах средния- 3,5  см.

# 112
Благодаря, а дали може да ме ориентирате като цена колко ви струваха.
При мен ориентир ми е един голям не отварям прозорец, където разликата в цените на фирмите, които проверих варира в диапазон 450-850  лв., което ме смути.

# 113
  • София
Ами три щори 60/150 излязоха 370-380 лв, не помня точно.

# 114
  • София
Здравейте, смятаме да сложим полиуретанови первази в коридора. Подът е гранитогрес, стените - гладка мазилка. В какъв цвят боядисвате первазите - като пода, като стените или нещо друго ? Имате ли снимки как изглежда? Благодаря.
В стаите са с цвета на настилката, е коридора - на вратите (венге, плочките са мръсно бяло, стените боя, имитация на мазилка)

# 115
Здравейте,
Дайте ми идея за осветление над трапезната маса? Осветително тяло имаме в центъра на стаята, където е и дивана. Трапезната ни маса е вляво много близо до стената. Няма възможност за нещо висящо от тавана, за да мога да го обособя съвсем като кът и ще съм благодарна на всякакви идеи (особено със примерни снимки) . RelaxedRelaxedRelaxed

# 116
# 117
Нещо такова, има ги доста.

# 118
Здравейте, да се включа и аз със снимки от обекта Grinning
Голямо боядисване падна, а и това отсичане на тавана зор, зор.....ама приключихме най-накрая. Получи се както го исках. Днес дойде и ламината, надявам се до края на седмицата да се похваля и с него.

Иначе промених концепцията за външния вид на кухнята

Това ме грабна много, с простотата си, а в същото време и много стилно. Може би черните дръжки и вратичките правят нещата......но като я видях знаех, че е моята кухня. Гледах какви ли не видове комбинации, от лъскави, по лъскави и все сякаш не е моето.
 Та от два дни се ровя къде да ми направят тези черни алуминиеви вратички, днес от единия магазин ми дадоха примерна цена, която ме устройва. Но първо искам да видя и ламината и след това ще поръчвам вратите и плотовете.
А и нов килим си купих, но още стои запечатан, тавана и него обзаведох ме днес с нови лунички, че старите започнаха да дават фира. Като ще е гарга, да е рошава Grinning а мен цялото тяло ме боли
Докладвах

# 119
  • sofia
щастлива мама, много уютно ще се получи Simple Smile
Да те питам за цвета на стените - сиво ли е и на коя марка?

Общи условия

Активация на акаунт