Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 75

• 47 908
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • Mediterraneo
Как 7-8 клас, за мен това е немислимо. Времената, в които живеем, го предполагат. Не знам на колко беше голямата, когато й купихме неин лаптоп, вероятно на 12. Това кой клас е в Бг? Малката беше на 9, когато взехме и за нея. Имаме 3 лаптопа и 2 настолни вкъщи... Поне конзолите ги разкарахме всичките.

# 556
  • пустинята Гоби
3-ти клас е дете на 9г., моето сега е на толкова. Реално лаптоп не му е нужен, освен за дистанционно обучение, което при нас е рядко. За съжаление няма как да разкарам конзолите, даже се купуват нови, без да се пенсионират старите и се ползват всичките Angry .

# 557
  • Велико Търново
Еми на никъде не стоят тъпите завеси... Накрая аз ще се окажат тъпа, че имах надежди да са добре, стоят добре и мина с евтини парцали, вместо мечтаните дървени щори. Пускам снимка на тъмно, защото ако видите стъклата на светло, ще ме от пишете от групата Simple Smile в момента правят една мазилка на фасадата от която тече кофражно масло и прозорците са като стъкло на фритюрник.

# 558
На мен ми харесва

# 559
И на мен 🙂небрежно симпатично.

# 560
И какво не и стои добре??? Екстра са си. Честно казано имам резерви относно дървените щори как биха стояли на този интериор.

# 561
  • Велико Търново
Не ми харесва, че са като подарени. Стоят просто там, колкото да има нещо, нз и аз как да го обясня, но не го възприемам като красиво.
Дърво щеше да се вписва повече, защото стълбището е дърво, кухненска та част също и отделно планираме едната стена
Също, но май няма да е скоро.
Сега като казахте че ви харесва, някак си и аз се успокоявам че не е зле наметалото Simple Smile но утре на светло ще ми вади очите отново.

# 562
И на мен ми харесват!
Вие сте си наумили, че най-хубаво ще е с дървени щори и всичко друго ви изглежда компромис.
И аз имам такива прояви🙄... много често😆

# 563
Skk, на мен също ми харесва как се вписват пердетата в помещението. Изобщо не си разваляй настроението от нанасянето в нова и хубава къща с такива дреболии Simple Smile.

# 564
Добре са. Аз бих леееекинко дръпнала горната част на пердето по към стената зад колоната. Да се изравни на едно ниво с нея.

# 565
Трябваше да ги изгладиш и така да видиш дали ще ти харесат. Simple Smile

# 566
  • софия
Skk, аз съм като теб. Бих хванала ножицата и отрязала около суббуфера 😕

# 567
  • Sofia
Еми на никъде не стоят тъпите завеси... Накрая аз ще се окажат тъпа, че имах надежди да са добре, стоят добре и мина с евтини парцали, вместо мечтаните дървени щори.
Една щипка за завеси, за да ги прибере по-компактно няма ли да изглеждат по-добре? Или може би шнур, за да не е прекалено прибрано.

# 568
  • Велико Търново
Утре ще ги нагласям още, може и да ги прихвана с нещо.
ММ като се прибра и ми се изсмя и ми вика "сега вече няма дори да ми виждаш буфера". Напомняло му на читалище иначе... Ще го тъкмя и тамъня някак утре.
П. С. Имах огромното желание да ги изгладя, но се отказах, като видях мазния прозорец  от външна страна Simple Smile

# 569
Само за информация, понеже доста го чета  - онази кутия не е буфер, нищо не буферира. На български и викат субуфер, но то не идва от буфер. Истинският термин е суб-ууфер (subwoofer) и всъщност е тонколона за ниски честоти.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 21:00 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт