Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 75

• 47 905
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
E така ще е супер грозно да се вижда трегера. А ако се сложи и не на ръба, а по навътре към стъклото още по-грозно.

# 586
Що пък да е грозно?

При нея дори трегерът е от край до край.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 02:39 от amy_nka

# 587
  • Велико Търново
Корниза ще си остане там, за да не яде от
височината на стаята. Не си давам черните летви за релси Simple Smile

# 588
На тази " ниша" ако се сложи завеса тип японска стена, ще стои добре. А и стилово ще пасне на интериора.

# 589
На тази " ниша" ако се сложи завеса тип японска стена, ще стои добре. А и стилово ще пасне на интериора.

Да, ама "не си дава от височината на стаята". Wink

# 590
То така с пердето се подчертава височината. Има една тъмна черта от дограмата. Втора- от корниза на пердето.
Лично според мен, ако е нещо на височината на прозореца, ще уголемява пространството.

# 591
  • Перник
skk007, и според мен с релса би било по-добре. Но и в сегашния вариант ми харесва.

# 592
А на мен много ми харесва този цвят, имам и тениски, бикини  и яке в такова синьо, любими са ми Simple Smile!
Жалко, че нямам какво да обзавеждам иначе с удоволствие бих го включила в интериора
Скрит текст:

.
Natt***, аз ли недовиждам или показваш в интериора цвета на 2020 година Pantone Classic Blue 19-4052 Thinking То беще страхотно за слагане и на стена, и на диван, и само на малки елементи... Балансиран и красив цвят.
За 2022 си е някакво лилаво-виолетово, много близо до "син ирис" на 2008 и малко по-малко близо до "ултравиолета" на 2018.

# 593
Скрит текст:
Що пък да е грозно?

При нея дори трегерът е от край до край.

Снимките нямат нищо общо с това, което предлагаш. С изключение на първата (която и демонстрира колко е грозно), на всички останали пердетата са хванати за тавана - независимо с какъв корниз. Да се сложи отдолу на трегера и близо към прозореца за перде не е подходящо. Единствено някакъв тип щори - японска стена или дървени.

# 594
И пак няма да е ок.

# 595

Компромисно много - да.

# 596
  • Отвъд алеята зад шкафа
Горните снимки на завеси са ужасни, особено първата...Не знам какъв е казусът точно, но понякога дори една Икеа е много по-добър вариант от това, което се вижда на снимките.

# 597
Горните снимки на завеси са ужасни, особено първата..
Просто стилове изключително популярни през 80-тте и 90-тте.

# 598
Като се заговорихте за завеси- защо предпочитате корнизи над прозореца, а не релса на тавана? За мен са старовремски такива корнизи над прозореца, но гледам, че масово се предпочитам. Чудя се дали не пропускам нещо

# 599
  • пустинята Гоби
Сега са актуални такива корнизи, освен това са и по-удобни. Масово в магазините предлагат пердета за тях. Аз съм с такива на тавана, така че мнението ми не е пристрастно.

Общи условия

Активация на акаунт