🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 3 - и по света

• 30 947
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • UK
Гларусът мен ме кефи и не искам да отпада Smiley Калин Вельов ми се видя много остарял.

# 346
Е, Златният масово се недолюбваше и като маска, и като изпълнение, но стигна доста напред.

# 347
Според мен Куфарът беше много оригинална идея, може би защото не съм голям фен на по-бляскавите костюми в предаването. Обаче изглеждаше болезнено като го свали. Все си мислих, че има малко разстояние от раменете до края на костюма, но не очаквах да са сплескали главата на човека под него толкова много. Кремена можеше да го удължи поне една педя. Rolling Eyes
Беше се коментирало преди, че в чужбина във формата има и политици. Е, ето - вече може да се каже, че и в нашия формат е участвал политик(даже двама, ако броим Евгени като гост-маска). Grinning

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 23:49 от Yo_Ana19

# 348
  • Испания

Беше се коментирало преди, че в чужбина във формата има и политици. Е, ето - вече може да се каже, че и в нашия формат е участвал политик(даже двама, ако броим Евгени като гост-маска). Grinning

Аз го писах, но не е същото. Тук участва бивша президентка на автономната област Мадрид. Позната е като политик.

У нас Евгени е актьор, а Калин - музикант, познати като актьор и музикант. За кратко време са депутати.

# 349
Куфарът за мен беше една от безинтересните маски. Явно не само на външен вид, но и като удобство е ужасен. Никога не бих се сетила за Вельов понеже рядко съм слушала негови изпълнения. Даже повечето пъти съм го гледала на барабани(или както се наричат тези по-малките) 😁. Няма да ми липсва, но в същото време май по-добре да бяха изкачили Порцелана. Почти съм убедена, че зад маската е Екимова.

# 350

Аз го писах, но не е същото. Тук участва бивша президентка на автономната област Мадрид. Позната е като политик.

У нас Евгени е актьор, а Калин - музикант, познати като актьор и музикант. За кратко време са депутати.
Знам, знам. Аз леко на шега го казах, то е ясно, че баш политиците ни не биха си преглътнали егото, за да участват. Grinning

Ако мама Екимова продължава да бута щерката, ще започна да пропускам нейните изпълнения. Не може да ме впечатли с тези лениви песни и разпадащ се костюм.

# 351
  • Испания
Куфарът за мен беше една от безинтересните маски. Явно не само на външен вид, но и като удобство е ужасен. Никога не бих се сетила за Вельов понеже рядко съм слушала негови изпълнения. Даже повечето пъти съм го гледала на барабани(или както се наричат тези по-малките) 😁. Няма да ми липсва, но в същото време май по-добре да бяха изкачили Порцелана. Почти съм убедена, че зад маската е Екимова.

Калин има много хубави песни. Една от любимите ми е "Абсент", пее я с Нина Николина.

И за него, и за Евгени бях забравила, че са били в парламента.
А, сетих се и за "Как се случва любовта".

# 352
Златният като започна да пее, и аз помислих, че може да е Ненчо. Но след като се метна на сцената, си спомних за миналата година, когато Боби Турбото пя песента "Poison" и беше в един казан и се метна от него. Също така когато го попитаха "Кой искаш да ти зададе въпрос", той отговори по същия начин, както беше миналата година на един от лайфовете: "Единствено и само господин Владо Пенев". И това ме накара да се замисля дали не е Боби Турбото Laughing

# 353
  • Испания
Гледам едно руско предаване, в което участват и маски от трите им сезона. Видях една сладурска маска.

# 354

Калин има много хубави песни. Една от любимите ми е "Абсент", пее я с Нина Николина.

И за него, и за Евгени бях забравила, че са били в парламента.
А, сетих се и за "Как се случва любовта".

Сега я чух и наистина е добра. Благодаря, че я сподели! 💛

# 355
  • Испания
За нищо.

Победителят в сезон 1 на руската "Маска" Анатолий Цой. Вижте сценографията след втората минута.

От време на време гледам изпълнения от руския и испанския формат. И не ми омръзват.

От нашия формат само съм гледала повече от един път Боби.

# 356
  • София
Маскираният певец (25.09.2021) - част 1
Сезон 3    Епизод 3

част 2   Епизод 3  

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 357
Дано Гъбчето не се окаже Мара накрая (фолк певицата), това ще е ужасен ужасон!
Много ми е сладка тази маска, но само се надявам да не се окаже някоя лоша изненада накрая. Аз не изключвам и Къци обаче. Той много добре умее да си преправя гласа.

За Куфара - не исках да отпада ама май беше ясно, че ще е той. Иначе не очаквах Калин Вельов, но пък аз не му познавам гласа толкова, така че нямаше да го позная така или иначе.

За Порцелана - писах вече, според мен също това е Екимова. Маската е много ефектна и според мен няма да отпадне скоро.

Прилепа - по едно време и на мен ми се чу като гласа на Коцето Калки, той прави такива извивки. Висок и строен е. Няма да се изненадам ако се окаже той накрая.

За Носорога - като движения ми прилича на Миро, но не мисля че е той.

Госпожицата - май и аз залагам на Сантра.

Букета - днес не изпя добре песента, даже гласа ми се стори мъжки. Нямам предположения, но не мисля, че е Жана Бергендорф и се надявам да не е тя

# 358
Като гледах коментарите във Фейсбук за Гъбарко са основно за Деси Добрева

# 359
За нищо.

Победителят в сезон 1 на руската "Маска" Анатолий Цой. Вижте сценографията след втората минута.

От време на време гледам изпълнения от руския и испанския формат. И не ми омръзват.

От нашия формат само съм гледала повече от един път Боби.

На мен любимото изпълнение на руския лъв ми е от 2то шоу. Хореографията също е впечатляваща. Незнам колко пъти съм го гледала... Руснаците са номер 1 за мен. Наистина правят уникално шоу и личи, че са вложили много средства, а не като нашите...

Общи условия

Активация на акаунт