🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 3 - и по света

• 30 300
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Испания
Дарин Ангелов – за емоциите зад маската на Гларусът в „Маскираният певец“

# 721
Перлата ми прилича на Крисия.

# 722
  • София
Не харесвам Дарин Ангелов, не харесвам и грозната маска. Радвам се, че отпадна.

# 723
  • София
Добре, де. За какво я бутат тази перла напред? Очевидно е, че е на Дими дъщерята и 100 пъти казаха, че има родител певец и все не могат да проумеят коя е..

# 724
  • Germany
Е как е очевидно? Не съм слушала на Дими дъщерята как пее, но ми се струва, че има различно телосложение от Перлата. Не е ли по-едричка някак си…

# 725
Дара Е е чайникът. Перлата е Лора Караджова с голяма вероятност. И двете не са ми интересни като маски, нито ми харесва чак толкова как пеят и предпочитам да отпаднат.

# 726
То и аз не гледам Гала(много отдавна, макар да съм имала период в който съм я гледала), но се случва да върви за фон, когато съм у дома и от това, което съм видяла Дарин здраво изплисква легена. За мен човек е сбор от качества, не е само външност или професионална изява. Да, може да е симпатяга, може да е добър актьор, но той не е само това и онова, което виждам извън това не ми харесва и ми разваля доброто впечатление.
Пп Затова ме е яд, че някои известни у нас имена се набутват в Брадъра и с един размах съсипват имидж граден с десетилетия. Язък.

# 727
  • София
Здравейте, от къде се купуват билети за "Маскираният певец"?

# 728
  • Испания
Здравейте, от къде се купуват билети за "Маскираният певец"?

Отникъде. Входът е с покани. Във всеки лайв има въпрос и може да се спечели покана, отговаряйки в профила на формата във ФБ.

Този сезон въпросът е свързан с маската гост. Избират от позналите кой е под маската.

# 729
  • София
Във фейсбук попаднах на събития, концерти на Азис и Галена в САЩ (Чикаго, Флорида, Лас Вегас)10-14.10.2021г.  Това означава, че трябва да има гост-панелист.

# 730
  • Испания
Естествено. Азис го съобщи няколко пъти в събота.

# 731
  • София
Пропуснала съм. Извинете.

# 732
  • Пловдив
Според вас кой е Букетът?

# 733
На мен костюма на Букета ми харесва най- много, но нямам предположение освен за Гъбарко- за Мая Бежанска.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт