Klarstein.bg са пълни ИЗМАМНИЦИ!!!!

• 24 881
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте ,темата е стара ,но аз се опарих сега. Поръчах кухненски робот ,който се оказа с липсващи детайли . Върнах го в същия ден . Има ли някой на,който да са върнали парите?

Здравейте, какво стана върнаха ли ви парите?

# 16
ОТЯВЛЕНИ ИЗМАМНИЦИ!!!  Купих машина за сладолед с подвеждащо описание на функциите. Опитах да я върна, познайте какво стана.  Мисля, че стоките им са китайски тъй като чисто технологично има недомислия и неудобства. Естестненно че няма да върнат парите, който се излъже излъже.

# 17
  • Русе
Аз не съм много наясно какво е Klarstein като марка. Дали брандират само или имат и някакви свои разработки (производството явно е китайско). Klarstein.bg дали е собственост на марката или някой местен предлага лошо посредничество. Имат едни малки съдомиялни, които са почти 1:1 с други марки от тоя размер. Струва ми се, че прилагат изтъркан номер с надута цена за престиж и "намаление" до цената на останалите.

Според мен не брандират, техни са си, след опита ми да се свържа с централата им в Германия, се оказа, че е и там има доста измамени хора и нито ми отговориха, нито нищо. Интересното е, че са си изградили стабилна мрежа от фалшиви профили, чрез които коментират, че всичко им е цветя и рози (за пример - Prodavalnik.bg), a в същото време издирих хора  (чрез фейсбук страницата им), които са пазарували от тях и са излъгани по подобна схема като при нас. Аз честно казано се отказах вече да се занимавам с тях, около 2 месеца, над 50 обаждания, десетки имейли и нищо. Отписала съм ги тези 500лв, но се надявам поне други хора да не се излъжат като мен, след като прочетат това - или ако не ми вярват на мен да влезнат във фейсбук страницата им и да се зачетат под публикациите, колко хора се оплакват.

Вие, както се казва, сте си навили на масрафа, щом можете да отпишете 500 лева. Защо все пак не опитате да си ги вземете? Аз бях измамена от един сайт, който не ми изпрати това, което бях поръчала. Разменихме си доста  имейли без никакъв резултат. Накрая подадох жалба да банката си - ОББ - и си получих парите.

Общи условия

Активация на акаунт