Неочаквана бременност

• 18 169
  • 631
  •   1
Отговори
# 105
Авторке като ти чета постовете ми иде да се обеся на някое дърво, просто е невъзможно това да са разсъждения на 40 годишна жена.

# 106
Къде живеехте тези 5 месеца?
Нали работиш ден за ден?
Егати отпуските и на двамата.

А, да, от морски град си, сигурно.
Laughing

# 107
И точно защото са момичета, и утре някоя от тях може да цъфне с бебе, не знам изобщо как ще се оправят занапред. Да имаше поне един човек, който може да им помага, ок, но явно няма...

# 108
Мен от бременост на тая възраст не ме страх. Ма от венерически болести много. Примерът на момичетата също не е ОК.

# 109
  • София
В коя г. с. си?
Аз щях да го махна.
Много си лекомислена- две седмици аху иху лятото... Че и се надяваш тоя да ти обърне внимание.
Жалка картинка, с извинение.
Никъде не съм казала това. Цяло лято означава, 4-5 месеца, от който цял месец ми сваляш, останалите месеци почти всяка седмица сме  спали заедно поне три пъти по цяла нощ и сме ходили на разни места. Не съм си загубила ума по него, но даваше достатъчно индикации, че ме иска с действия и думи. Не сме говорили за сериозни взаимоотношения, защото аз излязох от един брак скоро, а и смятам, че нещата се случват без да ги притискаш и да говориш "хайде сега да имаме сериозни взаимоотношения".
Бащата на другите деца е с нерегулярни доходи и помага, когато може. Няма да тръгна да му правя проблем за това.
Просто обичам бебето вече незнам защо и аз, но трябва да се мисли рационално.

ПП. Някой беше писал, че аз съм ходила в Гърция. Не, той работи тук по един проект, не че това има значение.
Искал те е в леглото, но до там! Не е коректно да му натрисаш бебе от лятна авантюра, разваляйки брака му, при все, че почти не се познавате и той не е изявявал такива желания, наричал бебето копеле, т.е. от сега отсича, че то баща няма да има. Ама ти драпаш за парите му, защото твоите не достигат да гледаш сама 3 деца, ама пък искаш всичко да имаш.

# 110
В коя г. с. си?
Аз щях да го махна.
Много си лекомислена- две седмици аху иху лятото... Че и се надяваш тоя да ти обърне внимание.
Жалка картинка, с извинение.
Никъде не съм казала това. Цяло лято означава, 4-5 месеца, от който цял месец ми сваляш, останалите месеци почти всяка седмица сме  спали заедно поне три пъти по цяла нощ и сме ходили на разни места. Не съм си загубила ума по него, но даваше достатъчно индикации, че ме иска с действия и думи. Не сме говорили за сериозни взаимоотношения, защото аз излязох от един брак скоро, а и смятам, че нещата се случват без да ги притискаш и да говориш "хайде сега да имаме сериозни взаимоотношения".
Бащата на другите деца е с нерегулярни доходи и помага, когато може. Няма да тръгна да му правя проблем за това.
Просто обичам бебето вече незнам защо и аз, но трябва да се мисли рационално.

ПП. Някой беше писал, че аз съм ходила в Гърция. Не, той работи тук по един проект, не че това има значение.

Само едно мога да кажа: слез на Земята. Емоционална и влюбчива си, разбирам те, но прозата на живота е жестока. Звучиш наивно и непрактично.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 15:57 от Анонимен

# 111
Само не разбрах защо тя трябва да мисли за неговия брак? Тя си е свободна жена и не дължи нищо на никой.

# 112
  • София
Само не разбрах защо тя трябва да мисли за неговия брак? Тя си е свободна жена и не дължи нищо на никой.
Защото обмисля да го развежда, че да се женела за него и да си гледат бебето заедно. А той имал 12 годишно от сегашния си брак. Той човека не случайно не го иска това бебе. Не го защитавам и той има вина, ама реално дошъл за лятото да работи тук, намерил си любовница, но не е предлагал повече от секс, по думите на авторката. Тя обаче го кара през просото, забременява (на 40, ама случайно) сега с изисквания за бебе и финанси, а той я е взел за лятно забавление, не да гради семейство. Не е ок да прецаква други, за да угоди на собствения си кеф и нагон.

# 113
Защото обмисля да го развежда, че да се женела за него и да си гледат бебето заедно. А той имал 12 годишно от сегашния си брак. Той човека не случайно не го иска това бебе. Не го защитавам и той има вина, ама реално дошъл за лятото да работи тук, намерил си любовница, но не е предлагал повече от секс, по думите на авторката. Тя обаче го кара през просото, забременява (на 40, ама случайно) сега с изисквания за бебе и финанси, а той я е взел за лятно забавление, не да гради семейство. Не е ок да прецаква други, за да угоди на собствения си кеф и нагон.
Глупости са това. Авторката не е написала никъде подобно нещо.

# 114
Тя може да обмисля да го развежда, да живее с него, да се женят... нали разбираш, че нищо от това не може да стане без той да вземе такова решение.

# 115
Носи си отговорността сама. Това е.
Да де. А тогава защо се спрягат дъщерите да помагат? Че даже и схеми коя къде можело да работи, за да гледат нероден Петко.
А авторката е мега съмнителен образ, уж на години и опитна, пък на любовника се фръцкала като ученичка; пари нямала, но нямала нужда от него...и такива едни.
Вероятно е статия. Студентите-психолози не са почнали, а пишещите дипломна вече са избрали тема.

# 116
  • Наблизо
До колкото се разбира от първия пост-авторката се надява гръка да дава пари,обаче той както го представя нищо няма да даде.
Ако ще запазва детето,да си прави сметката без да замесва децата си как ще гледат детето.

# 117

Щом има бебе на път, все някой е ходил някъде, чак толкова да уточняваме... Не съм чела всички отговори и се извинявам, ако повтарям или съм разбрала погрешни, но частта в която децата са нагласени да помагат е по-нахална и от ангажимента за признаване на детето и издръжка. Вкъщи, като бях на техните години, нашите искаха да осиновят и направихме семейно събрание, какво е мнението на мен и брат ми по въпроса. Казахме "не" почти в един глас. Това беше. Като не е трудно да предположим, че всички пубери са на един акъл, толкова е и техният ентусиазъм по въпроса. Ако наистина толкова обичаш детето, трябва да си го гледаш със собствени сили. И това да не е за сметка на любовта и ангажимента към вече родените деца. Много хитро да се обичкаме всички, пък всеки със задачи още от преди раждането и то все хора, които не твърдят да обичат бебето.

# 118
Засега незнам дали той ще желае да се грижи финансово, изчаквам да помисли.
С изначалното искане на аборт за мен отговора е ясен още преди "мило" да почне да го нарича копеле

# 119
Ех, тези гърци, колко будали успяха да прецакат!
Грък не се развежда с гръцката си съпруга, за да се метне на българска буля!
Неженените гърци пък слушат мама и татко и пак не се женят за разведени българки с чужди деца.
Малко от малко трябва да се знаят националните им особености на разните му любовници-чужденци.

А това "бебе", не е все още бебе, а ембрион.

Общи условия

Активация на акаунт