Неочаквана бременност

• 18 232
  • 631
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
О Господи колко много грозни мнения, и то от жени 🤮🤮 хубавичко й се накарате, ма как не я е срам, да е емоционална и да си изка бебето? Че и от грък тц тц тц тццц ужас. Казвала съм и преди че имам приятелки, които живот си живеят с гърци, ама бг мамата най-добре знае как не може да им се вярва. Де се е чуло и видяло немец да направи извънбрачно бебе и да бяг после? Никъде!!!!
Въпреки, че съм привърженик на абортите, в този случай дамата може би ще направи добре, ако си го задържи, щом го иска. Това е най-важното, пари се печелят! Да, не е лесно винаги, но и винаги има начин! Жената ми звучи емоционална и объркана, тука й направиха разбор на разходите за 18 години напред 🤮
Ако авторката чете все още, да ми пусне едно ЛС за по-адекватен разговор, ако желае, разбира се. Ако не - помисли добре, не е невъзможно да отгледаш сама детето си, на 40 си млада още, не ги слушай амортизираните майчета, аз съм на толкова и имам малко дете. Да, имам и много помощ, но и без нея пак щях да съм си ок. Прегръдки и дано намериш вярното решение за теб!
А ти явно си амортизирала българския език, при това много сериозно...

# 406
Ох, емоционална била героинята, с глас се смея.
Героинята е една влизаща в критическата разведена промискуитетна лелка, която по лошо стечение на обстоятелствата е забременяла от временната си забивка.
За адекватност сме заапелирали, моля ви се!

# 407
  • София
Може и немотията не е порок.

Порок са необмислените решения в кризата на средната възраст.

# 408
Ако не - помисли добре, не е невъзможно да отгледаш сама детето си, на 40 си млада още, не ги слушай амортизираните майчета, аз съм на толкова и имам малко дете. Да, имам и много помощ, но и без нея пак щях да съм си ок.
Най-голямата глупост и наглост в темата. Много си ларж, като някой друг опъва каиша, амортизираните кучета ги яли...

# 409
Ъъ ти знаеш ли какво значи амортизиран изобщо? Да, имам буквени грешки, извинете за което, тъй като пиша през телефона. Не е оправдание, просто казвам. Поне не пиша НЕЗНАМ, както е популярно сред истинските форумци.

Ларж съм, да. Сама съм си го направила 😎

# 410
  • София
Тя има помощ, нали, ама и иначе нямало да ѝ е лошо Whistling

# 411
И без нея се справям, да.

# 412
  • София
С едно дете.
Ммм да - "още един черпак вода в супата".

# 413
Деца не се гледат само на битово ниво с паница чорба и дрешки втора употреба.
Това е някаква митологизирана заблуда, която се разбива на първия сопол и поканата на три детски РД в една седмица.
Докато едното можеш да отклониш ( и пак да то стане гадно), другото идва и не пита.
Даааааам, горкото ще бъде супер ощетено, че на 1-2 годинки не ходи на по 3 РД седмично, по-добре да го лишим от живот.

# 414
Ъъ ти знаеш ли какво значи амортизиран изобщо? Да, имам буквени грешки, извинете за което, тъй като пиша през телефона. Не е оправдание, просто казвам. Поне не пиша НЕЗНАМ, както е популярно сред истинските форумци.

Ларж съм, да. Сама съм си го направила 😎
Значение на думата амортизация
Постепенно изхабяване на предмети поради продължителна или интензивна употреба. (опит да ти кажа по-меко, че си неграмотна, защото най-вероятно никога не си можела да пишеш, за да си амортизираш знанията).
Сега моля да ми обясниш и какво означава буквени грешки, че ми стана много любопитно.

# 415
Поназнайвам разни неща, да, и поради това ти казвам, че пишеш глупости и е нагло това, което твърдиш.

# 416
Няма как да знаеш дали ше се справиш без помощ, ако никога не си оставала без нея.
На промискуитетните също им казват амортизирани. Между другото го споменавам.
Даааааам, горкото ще бъде супер ощетено, че на 1-2 годинки не ходи на по 3 РД седмично, по-добре да го лишим от живот.
1-2 вече разбрахме, че е лесно и евтино, а после?

# 417
  • София
Деца не се гледат само на битово ниво с паница чорба и дрешки втора употреба.
Това е някаква митологизирана заблуда, която се разбива на първия сопол и поканата на три детски РД в една седмица.
Докато едното можеш да отклониш ( и пак да то стане гадно), другото идва и не пита.

До 1-2 е песен, после започва да става тегаво.
Бебето  е лятната свалка на мама с неустановен физически и ментално баща. Мен това би ме притеснило, включително и годините.

# 418
  • Пловдив
На промискуитетните също им казват амортизирани. Между другото го споменавам.
Ти между другото девствена ли си, ако промискуитетът включва една сексуална връзка с друг мъж след развод?

# 419
После се връща на работа, Нарциса! Тя каза, че ще и бъде проблем да я карат с 1200 лв. майчинство, не е казала, че се осигурява върху целия си доход.

Общи условия

Активация на акаунт