Неочаквана бременност

• 18 114
  • 631
  •   1
Отговори
# 555
Подкрепа в дадената ситуация аз предложих, като казах на дамата да се свърже с мен и да коментираме евентуално какви умения има за работа, за да си помогне финансово и да си гледа детето, щом го иска. Още не се е свързала. А не разбор на годините и принцовете с конете. Много пък знаете вие дали се влюбва във всеки срещнат или този й е бил по-специален. А да, бг мамата има схема за живота и в нея такива неща са "неправене на сметка". Учи се в университета, после сватба обезателно с перспективен, амбициозен, солиден и планиращ мъж за "градене на семейство", ахаха, после бебе, после още едно щото нали трябва да са две поне обезателно и после край, вече си леля и чакаш да умреш. Тъжно. Ама това че можеш да се влюбиш лудо, да искаш още бебета, ауууу, резил, какво ще кажат съседите? Направо траурното шалче от другата тема и много много да не се обажда лелята, щото нали сме ги виждали тия, колко са смешни като изкукат от любов😂😂

# 556
Да не говорим, че и щом гръкът е правил секс без презервативи - трябва да си носи последствията и отговотността. Контрацепцията е отговорност И на двамата, а човекът нито е на 15, нито вазектомиран явно.
Да говори за детето като "копелето", а и без това - заслужава само да му смъкне и последната риза за издръжка. Ако успее, разбира се.

Допис: Тийнове изкукали от любов са сладки. Лели изкукали от любов са смешни. Факт.

# 557
  • Сф
О, сега пък и неустоими оферти за работа чрез бг мама ще изскочат. Или викате, тъкмо за наивни..

# 558
Ако парите не стояха на дневен ред, темата нямаше да я има.
Паница леща не е равна на пълноценен живот, сори.
Някога един мъдър човек е казал, че на когото му стига паница леща, на него не му се налага да се мазни на императора!
Тоя мъдър човек да дойде да плати брекети по 5К днес Wink

Повечето сме живяли в недоимък, има късни деца, има изтърсаци, но всяка казва нашите ни отгледаха.

Нищо не налага в 2021г да гледаш бебе на верев.
Ако имаш късмет и надскочиш консуматорския си манталитет, може и да вденеш какво е имал предвид тоз мъдър човек.
ПП: 5000 лв. са жълти стотинки на фона на онова, което съм оставила по болниците до момента, а доста хора са оставили и много повече от мен. Пари за такива работи се намират.

# 559
Ти какво предлагаш на авторката да направи?
Не съм казала да ражда или не. Казах даже, че при нейните условия ще бъде почти невъзможно. За друго започнах да пиша защо е нужно такова отношение към авторката, едно надсмиване, едно набиване на канчето. Тея неща можеше да бъдат казани една идея по-обрано, с доза подкрепа. Ако така общувате и на вън не ми се мисли.

# 560
Няма лошо да се влюбиш на 40. Но, тъй ако може, в свестен човек, дето не вика на детето си "копеле"?

# 561
Двете ти дъщери скоро ще могат да работят. Запази си детенцето.

# 562
То детето неродено, вие до брекетите и бала стигнахте.

# 563
Миналият месец сложих шини на осемгодишното. 1200 лв. Не 4 и 5 хиляди. До там се стига, ако не е реагирано навреме за далеч по малки кинти.
На бала, ако не подариш на принцесата сиси сигур не си никъв родител.

# 564
От 40 страници творчество, ама един коментар няма с предложения за помощ. Няма нито - в кой квартал си, имам кошарка и количка, нито - да не ти пука, комшийки сме, ще си ги бавим взаимно. За пари даже няма да го давам като пример.

# 565
Няма, защото никой не одобрява ситуацията.

# 566
  • София
Миналият месец сложих шини на осемгодишното. 1200 лв. Не 4 и 5 хиляди. До там се стига, ако не е реагирано навреме за далеч по малки кинти.
Ела ми го обясни на гените.

Да, бе, най- питаещите състрадание не предложиха целева помощ.

# 567
ДМС номер не може ли?
Жената просто пита. Не иска ни количка, ни дондуркане на малкото.
Ама верно много изпростя темата!

# 568
От 40 страници творчество, ама един коментар няма с предложения за помощ. Няма нито - в кой квартал си, имам кошарка и количка, нито - да не ти пука, комшийки сме, ще си ги бавим взаимно. За пари даже няма да го давам като пример.
Ми прати ти. И останалите радетелки.
Ще подгъзувам на някоя, дето не знае как да си го сложи, как пък не.
Нали имала, да се оправя.

То ясно, че е пързалка.

# 569
Няма, защото никой не одобрява ситуацията.

Е, съгласна съм, че одобрение и браво нямаше, но доста хора тук се държат като сектанти пред клиника за аборти. Щом е заченато, заслужава да се роди. Ама тези хора, не искат да си споделят отговорността с авторката за случките след едно раждане. Наредиха тинейджърките на пангара, които на този етап все още са деца.

Общи условия

Активация на акаунт