ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 2

• 42 720
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
[quote author=yovanka link=topic=1370432.msg43641982#msg43641982
Отивам да обикалям моловете за зимно яке на набора. Като не може да обикалят сами, взех да съм търсен придружител, а иначе само касичка. 😂
[/quote]
И на моя набор ще търсим зимно яке. И аз и той незнаем къде обаче, той пък не обича да обикаля...

# 631
  • София
Аз хич не обичам да обикалям по моловете, а младежа може да изкара цял ден вътре. Иска дълга парка, не знам дали ще намерим като за клечо като него.

# 632
  • Ланкър, планините Овнерог
И моята има нужда от яке, уж ще ходят с баща й, но не вярвам да намерят такова, което да й харесва и да стои добре. В магазините има едни и същи, все пухенки. Поръчала съм от Алиекспрес, но кога ще дойде...май през ноември го чакам.

# 633
  • София
Ха, ха, значи среща в Мол-а. И ние ще ходим за якета, но утре, че брат й е на гости и не се знае кога ще се прибере днес.
Миналата неделя ходихме за обувки в Парадайс, не успяхме да намерим зимни 48 номер, а пък девойката нищо не си хареса. За сметка на това обаче изгубихме 3 часа в обикаляне, а вътре беше лудница от хора. Преди Коледа не е имало толкова народ. 20 минути след това не успяхме да излезем от паркинга.
Утре ще ходим в Сердика, дано там да е по - спокойно.

# 634
vox, благодаря... Simple Smile
magi_sveta, пожелавам спокойствие, повече време за почивка и радост!
Kally May, пак все едно чета за моя син. Понякога толкова невинно показва, че не че не е искал да научи, а просто не е могъл. А на мен ми иде да му тупна един зад "вратлето"...Laughing Ще се наредят нещата, вярвам...
shimbite, за съжаление и учителите изтрещяха покрай това, нормално и те са хора. Лошото е, че го отнасят децата.
Вчера за пръв път попаднах на изказване на директор в някакво училище, която каза, че не желае да оставя децата в ДО, при положение, че няма болни. Вече имах чуството, че само чакат да им разрешат и ще пратят всички деца вкъщи...Anguished
Аз обичам шопинг, обаче през уикендите в мола е кошмар. Май съм се отказала.
Синковеца има якета от разпродажбите на Зара миналата година. Купих му няколко, ще има за компот...Smiley
Те навсякъде са едни и същи модели, освен в някой аутлет или онлайн да се търси нещо различно.

# 635
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
марти, като собственик на два броя водолази мога да те посъветвам да минете през "Фешън дейс" в Скай сити и през "Немски магазини" или през "Меркаритата".

над 46 мноооого трудно се намират в "молските" магазини, а ако има са все едни такива никакви модели. като дялкани с брадвата. Sad
48 летни обувки последно взехме от магазинче за български обувки на Пиротска, а обиколихме цялата Пиротска и Екзарх Йосиф в допълнение Sad

# 636
Аз миналата година пишех много в темата за дистанционното обучение точно като психолог и родител - уморих се, изкараха ме всякаква.
И аз се уморих и вече не следя темата. Явявам се само при доклад. Sweat Smile

Към момента продължаваме да сме много доволни от училището.
Явно имам усет и избираме училища, които най-пасват на децата ми.
По математика младежът е бетон-три шестици. То оставаше и да е друго.
По английски има общо 12 оценки-шарения, от всички варианти.

Аз чакам да се позатопли другата седмица.
Мразя студ!

# 637
  • София
Всички болни да оздравявате бързо!

Якето е от миналата година и е от Декатлон, същото има и брат му. Там обичам да пазарувам - вярно, спортни неща са, но те такива носят така или иначе. Тази година ще пропуснем тези покупки. Обувките за всеки ден също са от там и още стават (миналата година бяха с аванс, а и явно тази година краката са в застой). Търсим някакви спортно елегантни за концерти, когато е публика... ама така мразя молове... особено уикендите...
Ние, слава богу, сме здрави за сега (ковид втори сезон нали го врътнахме в края на август), още са си присъствено на училище и има концерти (даже доста). Надявам се да затворят пак концертите (на тези с класическа музика все пак се седи мирно и тихо и всички са с маски и през места), защото младежът се срива в тези моменти... Sad
Та засега е добре, макар и много натоварен... (сутринта беше на зъболекар - сам пожела да е възможно най-рано, от 9:00, сега свири до 14, после е на урок и вечерта на концерт като публика). Няма у нас почивни/непочивни дни, особено за него...
Той така е свикнал де, по желание си е, много е организиран и с училището - има 4-ки на входните по предприемачество (не могат да се заобичат с този предмет и това е) и по история (и с историята не се разбира), другите предмети са ок.  Особено много си харесва философията (и учителката), не харесва новата учителка по БЕЛ (но сравнявайки я с предишната, която беше перфектна...), дано се разберат някак си, че за него реално само БЕЛ ще трябва за ДЗИ.

# 638
Все едно за моите деца говорите, когато чета как не си отварят учебниците. На тези деца все едно никой никога не им е казвал, че в урока пише всичко и от там е редно да се чете! Само аз дори съм го казвала десетки пъти Wink!! Наборката вече след НВО годината е по-наясно, но дребното в 5ти клас май само си мъкне тежките учебници насам натам на разходка….
И аз чакам слънцето, въпреки че и това сиво време ди има чара, ако си вкъщи на топло и с котка в скута Simple Smile

# 639
  • София
Междинно яке купих от Лидл спешна с началото на дъждовете. Почти веднага взехме и по-дебела парка от About you. 
Днес малката е на РД в Драгалевци и се надявам докато тя празнува, да завъртим през Декатлон да и взима зимни обувки (не съм била по магазини без деца от 💯 години.

# 640
  • София
...ако си вкъщи на топло и с котка в скута
Ето така правят нормалните котки Gift Heart
Ама моят е дзвер, не идва, само си лежи в "замъка", гледа презрително и ако, недай си боже, някой реши да го погали - хапе Confounded
Скрит текст:

# 641
  • на Мелмак
Кали, имах същата чернилка, със същия нрав. Heart Eyes

Якета има две, дебели, зимни. Едното ми го подари на мен Joy Другото й правело ръцете дълги Simple Smile Но заради баща й го остави все пак за всеки случай. Има други по-тънки якета, изкарала е едно, дебели ризи си купи, суитчери, наблюдавам я с интерес и чакам да завали сняг, за да видя тийн мозъка какво ще реши Grinning Излизали са вчера с част от класа, добре са си изкарали. Доволна е, но не й харесал топлия шоколад в Коста, но компанията - много, запознали са се с много връстници Grinning
Дано така да продължат и да имат нормални взаимоотношения, и да няма ДО.

# 642
  • София
Четири часа и три мола 😒 едно яке от немай къде купено. Със заканата, че няма да го носи, ако не успея да махна един ню-ню стикер отпред. 🙄 Следващото ми излизане с него ще напролет за абитуриентската на кака му. Ужас са тия пубертети.

# 643
  • Ланкър, планините Овнерог
Четири часа и три мола 😒 едно яке от немай къде купено. Със заканата, че няма да го носи, ако не успея да махна един ню-ню стикер отпред. 🙄 Следващото ми излизане с него ще напролет за абитуриентската на кака му. Ужас са тия пубертети.
Моите току що тръгнаха. Очаквам да се върнат с празни ръце или с други неща, но не и яке.

# 644
  • София
Оле, Йованка, и ти ли си с абитуриентка на пролет...

Да ви почерпя за професионалния си празник (имам поне три, но този си го тача най-много) и с уважение към режимните дами ще поскрия малко.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт