AVON - обсъждане на продукти - тема 29

• 55 280
  • 868
  •   1
Отговори
# 105
  • в сърцата на децата <3
Ползвам това кремче с вит. Д вече трети месец и... Ми не съм впечатлена. Ще го доизкарам, има още малко, но надали ще купя пак.
Ето това също е със сменена формула и вече изобщо не е добро като преди Sad
С първата опаковка доста изчистих петната, но тази не прави НИ-ЩО. Явно Ейвъна ще ми остане за евтини парфюмчета и измивни продукти.

Аз пък тъкмо мислех да взема този зеления крем,защото пише,че има Т3..... Та сега съм в чуденка... Имам едни хормонални петна и искам да опитам да ги премахна нацяло,но може и да не стане явно.....
Точно хормонални са и моите. С първата опаковка видимо избледняха и бях адски доволна. Но тя и на вид беше по-различна.

Сега този няма НИКАКЪВ ефект. Като текстура е добър и ми харесва, но до там.

# 106
Аромата е хубав и лесен за харесване, но при мен след час няма никой.

Сега търкам страницата на демото на новия Far Away Beyond и съм изненадана от това какво усещам. Намирам го за сходен с Oriflame Enigma и Fire. Аз лично различавам червени плодове със сандал. Крушата ми е кисела направо.
И на мен ми хареса,но ще се въздържа. Харесах също така и премиум версията на ТТA. Обаче и него няма да купя. Сега се запасих с Лумината и за нищо не го сменям, както и Премиер Лукс.
Обаче искам да похваля новото кремче на Аню с вит.Д. Ползвам го вечер,преди лягане,а сутринта кожата ми е супер мека и някак изчистена. Препоръчах го на съседка,тя каза същото. Така,че можете да го опитате.
Аз пък мисля да го купувам този Far Away Beyond - търся нещо не толкова сладко, да има ванилия, да бие по-към ориенталски. Във Фрагантика го дават и да е траен, само ме притеснява , че там последното мнение пише, че е като стария Far away, но по силен.
Не съм взимала мостра на Примиер Лукс и сравнително отскоро заглеждам парфюмите на Ейвън, по-скоро си купувах определена бяла козметика, та да питам как се усеща този парфюм? Дразни ме новата политика , че не можеш да си вземеш по 1 мостра, а трябва задължително по 5.

По въпроса с промяната на аромата на парфюмите: имам един Silky Soft Musk може би от началото на годината (един от малкото, които съм си купила). Ами с времето промени цвета, стана някак си наситено оранжев, а беше бледа течността в началото, остана най-вече ароматът на ванилия, а преди се усещаха и други нотки.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 07:57 от storm76

# 107
Аромата е хубав и лесен за харесване, но при мен след час няма никой.

Сега търкам страницата на демото на новия Far Away Beyond и съм изненадана от това какво усещам. Намирам го за сходен с Oriflame Enigma и Fire. Аз лично различавам червени плодове със сандал. Крушата ми е кисела направо.
И на мен ми хареса,но ще се въздържа. Харесах също така и премиум версията на ТТA. Обаче и него няма да купя. Сега се запасих с Лумината и за нищо не го сменям, както и Премиер Лукс.
Обаче искам да похваля новото кремче на Аню с вит.Д. Ползвам го вечер,преди лягане,а сутринта кожата ми е супер мека и някак изчистена. Препоръчах го на съседка,тя каза същото. Така,че можете да го опитате.
Аз пък мисля да го купувам този Far Away Beyond - търся нещо не толкова сладко, да има ванилия, да бие по-към ориенталски. Във Фрагантика го дават и да е траен, само ме притеснява , че там последното мнение пише, че е като стария Far away, но по силен.
Не съм взимала мостра на Примиер Лукс и сравнително отскоро заглеждам парфюмите на Ейвън, по-скоро си купувах определена бяла козметика, та да питам как се усеща този парфюм? Дразни ме новата политика , че не можеш да си вземеш по 1 мостра, а трябва задължително по 5.

По въпроса с промяната на аромата на парфюмите: имам един Silky Soft Musk може би от началото на годината (един от малкото, които съм си купила). Ами с времето промени цвета, стана някак си наситено оранжев, а беше бледа течността в началото, остана най-вече ароматът на ванилия, а преди се усещаха и други нотки.

Относно Премиер Лукс мога да кажа,че е много траен,поне при мен. Силен,не мирише евтино. Подходящ е за сезона.

# 108
  • Стара Загора
Момичета, страницата се напълни с тези чаршафи като цитирате. Коментирайте без тях, защото четенето през телефон става тегаво така...

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 21:19 от iv4enceto_91

# 109
Почитател съм на far away и смятам да се обзаведа с новия аромат. Дано не е на безумна цена обаче....
Премиер Лукс ми е любим, винаги имам от него и го пазя като очите си, хе хе...
Пристигна ми треселе - то, на пръв поглед се държи добре, типичен цветен Ейвънски аромат, не е нещо "уау", даже бих казала, че е някак си банален, преповтаря се други аромати - например с розовата рокля и incandescence lotos.

# 110
  • Бургас
Аз освен в маркови парфюми,съм силно влюбена и в Ейвънски,писала съм.
Фар Ауей май само Гламор и Ребел харесвам.
Взех Роял и сега не знам какво да го правя.Тежък ми е.За мен прилича на първия Фар Ауей,преди много години беше голям хит...Де да знам,в студено време може и да го приема.
Искам много да похваля и Фар Ауей Ребел,той е някак различен,няма общо с Фар Ауей.
Друго...не знам.
Имам Артистик Магнолия и още един,чак не съм очарована,но стават.
И още някакви трябва да имам.

# 111
За Rebel & Diva какво ще кажете?

# 112
  • Бургас
Имах мостра.
Добре,че ми дадоха.
Ужаааасен.Честно.Тежък,не е моето нещо.Не го искам.

# 113
Имах мостра.
Добре,че ми дадоха.
Ужаааасен.Честно.Тежък,не е моето нещо.Не го искам.
На мен лично много ми допада. Има една специфична солена нотка която се прокрадва в основната композиция и прибива сладостта. Честно казано по--ми харесва от ФАРебел. Въпрос на вкус. Щом на Марги й харесва Лаки ми, значи и ФА Ребъл трябва да й хареса повече от ФА ребъл  анд дива.

# 114
Плюс един глас за Rebel

# 115
Ивка1986 кога се запаси с Премиер лукса ? През септември ли е бил на оферта ? Не съм  го заглеждала, но сега отворих моето мини от 30 мл и мнооого ми допадна като аромат Simple Smile

# 116
На мене пък много ми допадна far away Роял, ама наистина много. Докато с Ребел не се разбрахме и го дадох на дъщеря ми. Гламур и Роял са ми любимите от серията far away, имаше преди години фар уей Екзотик, беше много хубав, но бързо го спряха. Гламур донякъде наподобява на него,но не съвсем, доста по - остър е.

# 117
На мене пък много ми допадна far away Роял, ама наистина много. Докато с Ребел не се разбрахме и го дадох на дъщеря ми. Гламур и Роял са ми любимите от серията far away, имаше преди години фар уей Екзотик, беше много хубав, но бързо го спряха. Гламур донякъде наподобява на него,но не съвсем, доста по - остър е.

Верна ме в миналото. И аз харесвах екзотик, също и ФАбела и ФАголд. После пък ми допадна ФАинфинити. Класическия ФА ми е прекалено сладък, ползвала съм мини- не е моето. Не съм ползвала нито роял нито Гламур. Не ми стигат ръцете до тях...

# 118
  • В къЩи.
Здравейте,
извинявам се ,ако е коментиран,но ми стана инересен този ФДТ https://www.avon.bg/prodykt/113592/serum-fon-dyo-ten
Може ли някакъв коментар- за каква кожа е подходящ,покривност,как са цветовете...
Благодаря.

# 119
  • Бургас
Има някакви специфични нотки,които харесвам.Виждам ги в парфюмните пирамиди,но още не мога добре да се ориентирам.
Мислех,че ФА Роял ще ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт