AVON - обсъждане на продукти - тема 29

• 55 274
  • 868
  •   1
Отговори
# 90
Да, и аз преди 2,3 месеца го харесах, но сега цената му е по-добра и ще си го поръчам. Освен това мисля, че сезона му е пролет,лято Simple Smile

# 91
А той не е ли спрян вече?

# 92
Ох, сбъркала съм. Мислех си за  Lotus Simple Smile

# 93
И лотуса не е спрян. Но рядко се появява в каталог. В момента го има на 16,99лв

# 94
  • Бургас
И лотуса не е спрян. Но рядко се появява в каталог. В момента го има на 16,99лв
16.99 в каталога ли?
В Нотино понякога ги пускат на много ниски цени.

# 95
Някой пробва ли вече новата Maxima Icon???

# 96
  • Стара Загора
Аромата е хубав и лесен за харесване, но при мен след час няма никой.

Сега търкам страницата на демото на новия Far Away Beyond и съм изненадана от това какво усещам. Намирам го за сходен с Oriflame Enigma и Fire. Аз лично различавам червени плодове със сандал. Крушата ми е кисела направо.

# 97

Сега търкам страницата на демото на новия Far Away Beyond и съм изненадана от това какво усещам. Намирам го за сходен с Oriflame Enigma и Fire. Аз лично различавам червени плодове със сандал. Крушата ми е кисела направо.

И на мен ми хареса,но ще се въздържа. Харесах също така и премиум версията на ТТA. Обаче и него няма да купя. Сега се запасих с Лумината и за нищо не го сменям, както и Премиер Лукс.
Обаче искам да похваля новото кремче на Аню с вит.Д. Ползвам го вечер,преди лягане,а сутринта кожата ми е супер мека и някак изчистена. Препоръчах го на съседка,тя каза същото. Така,че можете да го опитате.

# 98

И на мен ми хареса,но ще се въздържа. Харесах също така и премиум версията на ТТA. Обаче и него няма да купя. Сега се запасих с Лумината и за нищо не го сменям, както и Премиер Лукс.
Обаче искам да похваля новото кремче на Аню с вит.Д. Ползвам го вечер,преди лягане,а сутринта кожата ми е супер мека и някак изчистена. Препоръчах го на съседка,тя каза същото. Така,че можете да го опитате.
Може ли да покажеш кремчето, не мога да го намеря нещо🤔🤔🤔

# 99

Може ли да покажеш кремчето, не мога да го намеря нещо🤔🤔🤔
Заповядайте Simple Smile

# 100
Супер😊😊😊 Много благодаря ивка1986🤗🤗🤗

# 101
  • в сърцата на децата <3
Ползвам това кремче с вит. Д вече трети месец и... Ми не съм впечатлена. Ще го доизкарам, има още малко, но надали ще купя пак.
Ето това също е със сменена формула и вече изобщо не е добро като преди Sad
С първата опаковка доста изчистих петната, но тази не прави НИ-ЩО. Явно Ейвъна ще ми остане за евтини парфюмчета и измивни продукти.

# 102
  • Бургас
Ааааа...показаното ново е хубаво.
Ама за суха кожа за лятото...
Вече трябва за моята кожа доста по-плътен(но не мазен) крем.

# 103
'
Аз си поръчах серума с пептиди, но някъде четох, че такъв вид серум е добре да се ползва сутрин.Момичетата,вие кога го слагате?
Иначе довършвам серума с ретинол, който много харесвам като апликация и усещам леко стягане и заглаждане.Цяло лято го ползвах за нощна грижа и съм вече накрая.Трудно ми върви защото кожата ми лятото е смесена към мазна, а сега вече нормална и не търпи наслагване на мазила.
1-2 пъти седмично ползвам и серума с хиалуронова кисилина и два дни след него кожата ми е свежа и сочна. Много ми допада, но не и за всеки ден защото започва да не ми попива и се будя с мазно лице. Два пъти ми е достатъчно в седмицата.
И да си похваля четката за руж - за мен е страхотна. Колко пъти пера косъм не е паднал, много мека и с неа много лесно нанасям и бронзър дори. Обмислям и още една ей така, да си имам.

# 104
Ползвам това кремче с вит. Д вече трети месец и... Ми не съм впечатлена. Ще го доизкарам, има още малко, но надали ще купя пак.
Ето това също е със сменена формула и вече изобщо не е добро като преди Sad
С първата опаковка доста изчистих петната, но тази не прави НИ-ЩО. Явно Ейвъна ще ми остане за евтини парфюмчета и измивни продукти.

Аз пък тъкмо мислех да взема този зеления крем,защото пише,че има Т3..... Та сега съм в чуденка... Имам едни хормонални петна и искам да опитам да ги премахна нацяло,но може и да не стане явно.....

Общи условия

Активация на акаунт