AVON - обсъждане на продукти - тема 29

• 55 335
  • 868
  •   2
Отговори
# 135
А календара с бижутата откъде може да се поръча?

Марги, по спомен офертата важи само за представител, който вече има пусната една Поръчка. Което ми напомня че имам да ви снема и минибрпшура бутик за к 12.

Аз нямах пусната поръчка,а с първата директно пуснах този календар,поръчаха ми го.
Даже е фактуриран,има го в поръчката.

# 136
Здравейте, понеже съм в едно селце, и нямаме представител, да попитам дали и как мога да поръчам онлайн понеже съю си набелязала няколко парфюмчета а в близките ми градове няма магазинче на Avon, не знам вече дали изобщо има такива магазинчета де. Ще съм благодарна на отзовалите се. 🙂🙂

# 137
Здравейте, понеже съм в едно селце, и нямаме представител, да попитам дали и как мога да поръчам онлайн понеже съю си набелязала няколко парфюмчета а в близките ми градове няма магазинче на Avon, не знам вече дали изобщо има такива магазинчета де. Ще съм благодарна на отзовалите се. 🙂🙂
стани представител и ти ги доставят в пощата.

# 138
  • Бургас
Ами има в базар.бг коректни представители,хем може и с намаление да вземеш някой продукт.Нма да правя реклама на никого,от няколко представители поръчвам.

# 139
А за това не се сетих. Как може да станеш представител?

# 140
А за това не се сетих. Как може да станеш представител?
всичко е описано на сайта, има форма. Само първа поръчка трябва да си я вземеш от мениджъра мшсля. Ако имаш притеснения - обади им се на кол центъра, любезни са.

# 141
А календара с бижутата откъде може да се поръча?

Марги, по спомен офертата важи само за представител, който вече има пусната една Поръчка. Което ми напомня че имам да ви снема и минибрпшура бутик за к 12.

Аз нямах пусната поръчка,а с първата директно пуснах този календар,поръчаха ми го.
Даже е фактуриран,има го в поръчката.
. Ивка, тогава може да е в мини каталога за. К 11. На мен не ми изпратиха такъв че бил в недостиг. Така че мога само да гадая.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 22:31 от _re_ge

# 142
  • Бургас
Рени, точно в мини-каталога бутик за К11 го има адвент-календара Wink

# 143
Брадичке Благодаря!
Бутик 12/2021. Обложката въобще не е коледна според мен, тези играчки тези гирлянди са от моето детство, а аз съм била дете мноооого отдавна Simple Smile

https://photos.app.goo.gl/hYTVSmT3K263wNz86

Ваучери за к12

# 144
То всичко е в недостиг. Особено от малката брошурка.... Просто съм бясна,и им го написах.
Не може на 6-ти ден да няма продукти.

# 145
  • Бургас
Е то и сега си е възмутително да ги няма продуктите,дори не е средата на месеца все още...
Явно няма да се докопам до коледния календар с бижута.
Поне хубавото е,че много фирми предлагат коледни календари,в немските сайтове са и на нормални цени...
За 120 лв може да се купи хубаво календарче,не както календара на Avon(редовния).
Не е лош,но е много скъп.
Доста по-луксозна козметика е на подобна цена.

# 146
Не знам дали календара,който постнах по-нагоре го има. Ако искате опитайте да напишете кода,тогава ще стигнем до истината. Иначе в новата брошура има един комплект обеци - 7 чифта мисля,коледни. Точно този календар 12+12 го няма в следващата брошурка.

Купих химикала,от текущата,но съм разочарована - батериите за фенерчето не се сменят. Освен това ,когато свърши ще трябва да мисля аналог за писеца,понеже е малък.

И двата са налични,току що проверих

# 147

За 120 лв може да се купи хубаво календарче,не както календара на Avon(редовния).
Не е лош,но е много скъп.
Доста по-луксозна козметика е на подобна цена.
Марги не съм съгласна. Примерно в големия календар има ампули на аню  чиято цена си е вече 30 лв. Аз миналата година получих подобно издание на календар, но за 12 месеца производство на L'occitanе. Като му видях цената и паднах - беше 135 лв, ами вътре всичко е мини размер. Кремовете за лице  са по 5 мл, кремовете за ръце мини опаковки, шампоани, душ геловете - всичко е мини. А на такава цена... Тъй че ейвънския ми се стори супер приемлив.

# 148
  • Бургас
Тези ампули хубави ли са?
Ок,30 лв са ампулите и да приемем,че са хубави.
Лаковете на Ейвън не знам защо,ми се белят,просто не се задържат на моите нокти.Последно май преди около две години се лакирах с лак на Ейвън,обели се до часове.Нов,някакъв бързосъхнещ.
Спиралите им не харесвам,има една в лъскава опаковка,зелена,бяха ми я подарили и беше хубава.Само тя ми е харесала и пак доста бързо стана суха.
Червилата са хубави.
Кремовете ок,да кажем,че ще са хубави,макар не всички да ми харесват и да предпочитам друга марка,с която почти се изравниха по цени.
Мини парфюмите ги има по 3,50 почти във всеки каталог.4 май са мини ароматите...Кремове за ръце,моливи за очи...По 3,50 са два молива в повечето каталози,хубави се,няма спор,харесвам ги,ползвам ги...Кремовете за ръце не знам по колко са,но мен не ме радват.
Гледах календар Биотерм,Ланком,Валентино,който е на цена около 130 лв в немски сайт.
И видео пуснах.Пълноразмерна спирала на Ланком,15 мл аромат на Валентино,някакъв озарител за очи,който е пълноразмерен...И вече са оправдани 130те лева.Поне е луксозна козметика.Да,има околоочни кремове по 5 мл.Околоочен крем в такъв размер,ще стигне за да кажем половин месец.Те са май три.Ами...месец и половина-два.Че и повече ползвам околоочен крем.
Просто това са си мои разсъждения,ако на някой му харесват продуктите и му носят радост,разбира се,че ще го купи този календар.Аз лично бих се зарадвала повече дори на календара на Лореал,също много ми хареса,там има доста пълноразмерни продукти...

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 00:17 от mariqivanova799

# 149
Момичета, може ли да ми кажете мъжкия Segno Visionary какъв аромат е?
Търся нещо за зимата, но не прекалено тежко или сладникаво

Общи условия

Активация на акаунт