AVON - обсъждане на продукти - тема 29

• 55 277
  • 868
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Когато ЛВЕБ излезе, се продаваше и Сенсюел https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Avon-Sensuelle-17477.html, и откривах нещо общо между двата аромата. По мнооого стари спомени Simple Smile

# 826
Здравейте,да посъживя темата с моята последна поръчка от Ейвън.
Не знам на каква цена е в България,но в октомврийският каталог е 18 паунда.
Приятно домашно комплектче.

# 827
  • София
Има такова, но цената му е уауууу - 99.99 лв.

# 828
  • Стара Загора
Много, много се повишиха цените в Бг (за Avon пиша конкретно, макар че не само при тях е така)
Затова все по-рядко и по-рядко поръчвам...

# 829
Напълно сте права за цените,направо съм в потрес от цената на коледният им календар,то в Англия е на висока цена(която аз няма да дам,а участвам в играта на моя представител за 4 паунда на врата).
Не е нищо особено като избор на продукти,за са му искат толкова

# 830
Търсенето определя предлагането. Като им намалеят осезаемо продажбите ще трябва или са регулират цените или да "излязат" от пазара.

# 831
  • Бургас
Аз също съм на мнение,че продуктите им станаха доста скъпички.
А имам много любими, които спрях да взимам заради цената.

# 832
  • Бургас
Здравейте и от мен.
Загледах 24 часа издържащия фдт, ама той е 30 лв почти.
И си взех на Мейбълин Афинитон зя 14 лв.
Очните линии са ги направили 12-13 лв, ами на Есенс и Катрис са същите и са от 5 до 8 лв.
Направо двойни са цените на хубавите дрогерийни продукти.
За цената от 300 и нещо на коледния календар човек може да си вземе от Дъглас или Нотино някакви маркови продукти на намаление.

# 833
Търсенето определя предлагането. Като им намалеят осезаемо продажбите ще трябва или са регулират цените или да "излязат" от пазара.
Моите продукти изчезнаха от каталога при това - един тоник за лице от тийн серията , двуфазен беше с някави бели неща вътре в него, перли за изравняване на тена, на планет спа едно зелено околоочно гелче. Имам си карта на дългас , дм , лили и козметиката ми излиза по-ефтина.

# 834
  • Бургас
Най-много страдам за спряната маска за коса с маслина от Планет спа и bb крема в розовата  опаковка на Anew. Откакто ги няма не съм поръчвала нищо.

# 835
Отдавна не поръчвам нищо качество надолу а цените нагоре нагоре

# 836
  • Бургас
Най-много страдам за спряната маска за коса с маслина от Планет спа и bb крема в розовата  опаковка на Anew. Откакто ги няма не съм поръчвала нищо.
Много бяха хубави и двата продукта.
И от двата сума опаковки изхабих.

И да, качеството не е ок.
Червилата преди какви бяха плътни и хубави, сега са прозрачни.

Коледни календари на Лореал и Мейбълин със сума пълноразмерни продукти са под 170 лв, за тези пари какво ли не може човек да си поръча, изобщо не знам някой ще купи ли.

# 837
  • Поморие

Мнения за този озаряващ крем?

# 838
Здравейте,тези кремове от евтините серии не са много хубави,имах от този с кислород,изхвърлих го,според мен серията Аню с вит.С е по-добра.

# 839
  • Поморие
Здравейте,тези кремове от евтините серии не са много хубави,имах от този с кислород,изхвърлих го,според мен серията Аню с вит.С е по-добра.
Благодаря! Бих опитала и Anew.

Общи условия

Активация на акаунт