AVON - обсъждане на продукти - тема 29

• 55 276
  • 868
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте,тези кремове от евтините серии не са много хубави,имах от този с кислород,изхвърлих го,според мен серията Аню с вит.С е по-добра.
Аз пък ползвам зеления за мазна кожа и го предпочитам пред който и да било от аню.

# 841
  • София
Ейвън вече се продават в ДМ, забелязахте ли?

# 842
Да, в темата за ДМ писаха.

# 843
Само онлайн или и във физическите магазини?

# 844
  • София
Ейвън вече се продават в ДМ, забелязахте ли?

Сигурно не всички парфюми, а и  вероятно ще са на пълната цена. Без лосионите към тях. Не вярвам да предлагат пълния асортимент. Като в Нотино.

# 845
Във физическите.

# 846
Здравейте,това за Ейвън не го знаех,ето поръчката ми,за 12 паунда сутиена е много хубав и удобен.

В Англия също продават Ейвън в Superdrug,но във физическите магазини съм виждала олио им за тяло само.

# 847
  • Бургас
Ще се предлага силно ограничен асортимент, за да се разшири уж мрежата на потребителите, които заинтригувани от тези продукти, ще пожелаят да опитат стотиците други, които пък ще си останат предлагани само по досегашната схема. Поне според мейла, дето сме го получили представителите.

# 848
Ще се предлага силно ограничен асортимент, за да се разшири уж мрежата на потребителите, които заинтригувани от тези продукти, ще пожелаят да опитат стотиците други, които пък ще си останат предлагани само по досегашната схема. Поне според мейла, дето сме го получили представителите.
Глупости са сътворили. Да се замислят за продуктовата си гама по-добре и за цените.
Ейвън са си разпознаваеми, проблемът е, че не са конкуретни за клас дрогерийна козметика на други марки, продавани във физически магазини.

# 849
Ще се предлага силно ограничен асортимент, за да се разшири уж мрежата на потребителите, които заинтригувани от тези продукти, ще пожелаят да опитат стотиците други, които пък ще си останат предлагани само по досегашната схема.

Дорде не ми ограничават асортимента на бялата козметика да творят глупости на воля. И без това, този който е опитал дрогерийна козметика от клас с доста по-конкурентно на ейвън  качество,  ще предпочете следващия път да си я купи отново от магазина зад ъгъла, а не да чака със седмици представител да му я достави.

# 850
Вчера в приложението на ДМ видях че има и кремове на Anew не само парфюми. Мисля че бяха 4-5 крема, нещо такова, но пак е нещо както се казва Wink

# 851
Пет парфюма имаше в нашия ДМ. За кремове не съм гледала.

# 852
  • Пловдив
А има ли тестери на парфюмите на Avon ?

# 853
  • Сливен
някъде може ли да се види вече каталога за м.ноември?

# 854
Вчера в приложението на ДМ видях че има и кремове на Anew не само парфюми. Мисля че бяха 4-5 крема, нещо такова, но пак е нещо както се казва Wink
За кремове, серуми, терапии на аню си пазя представителството аз. Правя си програма с продукти за стотина и повече лева и ползвам голяма отстъпка. После преминавам в летаргия. И така. 

някъде може ли да се види вече каталога за м.ноември?
Само от представител който вече е правил поръчка в кампания  10.

Общи условия

Активация на акаунт