"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 929
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Кой е Ленков???

Да, Стивън отвори сейфа.

Но взе ли диаманта?

Видях само че взе някакъв пистолет.

# 151
  • Велико Търново
нали го дадоха отблизо да кокори сини очи
Също и червените устни си бяха баш неговите.
Не, не взе диаманта. Върна го. Сигурно си има друг план за него.

Ленков е шефът на адвокатската кантора, в ролята - Деян Донков. И на мен модулираният глас от телефонния разговор със Зарева с нещо ми напомни за неговия, но ще видим...

# 152
Каква е файдата да се крие гласа, ако тя знае кой е?

# 153
Последно Орлин , Стивън ли или Стефан , че вчера баба му каза … Стефчо или аз съм чула погрешно 🙂

# 154
  • Велико Търново
Азалия🌺, а кой е казал, че тя знае с кого точно говори? И всъщност, тя знае ли кой е?

donchevaa123, не виждам нищо за чудене. Все пак Стивън е английският вариант на Стефан.

# 155
Каква е файдата да се крие гласа, ако тя знае кой е?

Да не го разпознаят, ако ги подслушват. Според мен Зарева знае кой е той, по разговора им не ми изглеждаше да са непознати.

# 156
Юридическата част е голям смях. Подписът на Калоян бил много "лесен", затова нямало нужда да го оспорва чрез експертиза и да води дела:) Съпругата пък , която е инициирала фактическата раздяла , ще иска половината от имуществото на мъжа си, което по принцип не е СИО. Даже си вярва , че ще получи и то с помощта на мастития адвокат. 
А почти бях забравила как Симона подаде исковата молба за развод в пощенската кутия на Митю:)
От къде са загатнали, че Страхил има общо с банкерката? И..много й лепват на Койна тези роли, няма спор.

# 157
Не мога да я харесам тая Койна и това е! Тя и Духовникова с тия стъклени очи, ме втриса като ги видя.

# 158
Азалия, и аз 🥴🥴 като 👽

# 159
Добре бе нали диаманта бил нешлифован или аз грешно разбрах.. А това с бабата може би трябваше да ни подскаже, че на тоя цялата му история за Южна Африка е лъжа.. обърках се. Най -много ме дразни "работенето" на Калоян ..един път не го дадоха да прави нещо на тоя лаптоп

# 160
Койна не е в роли, които могат да предизвикат симпатия, но й се получава, така хубаво й пасват на излъчването.

# 161
Ми главната счетоводителка пише все на листи и трака калкулатора. Даже още в стария офис беше отворила една екселска таблица Joy

# 162
Аз гледам със закъснение и се веселя двойно-първо от вашите коментари и после при гледане 😄
Сега тъкмо видях срещата м/у Донков и Анелия-те в крайна сметка не ни показаха лицето на канадския любовник, ами ако е бил Донков?

# 163
Как ще да не са?

# 164
Е, ако е бил той, щеше ли да кара колегата си да проучи дали тя има кирливи ризи? 😁

Общи условия

Активация на акаунт