"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Все бях срещала майчинството за оправдание, но не и за гледането на турски сериали:joy:
Това в кръга на шегата, не се обиждай, моля.

Много ще е забавно да се срещнат майка и дъщеря. Сега проверих, че действително имат 16г. Разлика, само дето времето е работило в полза само на Параскева.

# 76
И аз съм в майчинство, но предпочитам да си чета книжка или да редя пасианси  (ако тя спи ) пред този т. нар сериал.
Темата за него ми предизвика любопитството и изгледах повторението на 1-ви сезон. Но не докрая, защото ми доскуча.
Съгласна съм за двете схванати и спънати в актьорската игра дървета Кера и Ивайло.
Аз имам афинитет към отрицателни герои, затова за мен фаворит е Бонка ( макар че някак е хиперболизирана). Добре играе и има съответната, убедителна визия, за да изгради образа на лошата свекърва.
Сестрата на Калоян ми е анти и много ме дразни, не умее да играе актрисата, много е изкуствена.

# 77
  • София
Всъщност, изтече ли отнякъде клюка защо дадоха втори сезон на друг продуцент? И първият много пестеше от излишни разходи, но и този добре се справя. 😂

# 78
Кой е новия продуцент? Не бях обърнала внимание.

# 79
Albion films.

# 80
Всъщност, изтече ли отнякъде клюка защо дадоха втори сезон на друг продуцент? И първият много пестеше от излишни разходи, но и този добре се справя. 😂
Моята теория е, че Магърдич е видял, че нищо няма да излезе от тези сценаристки и си е плюл на петите. Той много хвалеше "Дяволското гърло", когато излезе даже беше поканил Владо и Теодора в "Капките", за да им похвали сериала публично. Joy Човекът е искал да направи сериал на нивото на "Дяволското гърло" с бюджет на късометражка и като е видял резултата от първи сезон, се е оттеглил.

# 81
"Бюджет на късометражка" 🤣 Точно казано 😁

# 82
този Даскалов (мъжът на Параскева) озвучава ли филми, много познат глас има?

# 83
Да, Мариян Маринов се казва.
Днешната серия просто..
Двете кифли са вече и детективки.

# 84
  • Велико Търново
И реклами озвучава Мариан Маринов, но май е много по-известен като "гласът на bТV".

# 85
На мен ми е много забавен този "луксозен" шоурум за диаманти, в който Жакито лично виси по цял ден и никой не влиза освен тая рошавата охранителка и някакви, свързани с далаверите на Кирчо.

# 86
Този сезон ми е много скучен. В предния поне се забавлявахме с ексцесиите на Бонка, гледачки, баячки и т.н. Grinning

# 87
Мда, сега няма и на какво да се присмееш. 😃

# 88
Мен пък сега ми е забавно. В предния сезон Бонка и Димитър ме стресираха Simple Smile)

# 89
Е как, миналият сезон врачки баене, сега хипноза. Вълци, летящи легла,жарава Rolling EyesЗловещо беше.
Тоз шоурум по - малък не можеше ли да е.Наистина никой не влиза само днес Койна. Голям смях са двете - мутреса и охрана.
И отново ретроспекция, тази за кой път вече не знам.
Анелия яко ме дразни, повече от Кера даже(но не повече от Жака:)). Нагло същество, за нейната изневяра я хвана амнезия.

Общи условия

Активация на акаунт